MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9300 Dátum: 14 máj 08, 15:46:26 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 08, 15:50:26 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9301 Dátum: 14 máj 08, 16:52:09 » |
|
Ha egymás mellé teszem a profilképeiteket, akkor valamiért ilyen érzésem támad:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9302 Dátum: 14 máj 09, 15:19:48 » |
|
Tudom, nem most volt, de nem jöttem fel mikor eme dogokkal megvádoltak és szeretnék rá reagálni. Kikérem magamnak. Egész jól bírom a piát, kivéve ha éhgyomorra iszom, akkor ennyi koktéltól nagyon becsíptem volna, de szerencsére, ettem aznap Somlóit. Úgy, hogy a részegség semmi jele se jött elő! A pirulás, az nálam nem ritka. :E Másodszor,tényleg nagyon pirulós, főleg, ha még fényképezik is. Köszönöm, hogy megvédtél. Na meg közös képet nem fogtok látni, talán egyszer, HA mind a ketten elégedettek vagyunk a képpel, de olyan még nem fordult elő, nem tudom miért. >.< Olyat soha nem fog csinálni. Nagy álma, hogy egyszer leigyon, de ezt még én sem tudom valóra váltani.
Szerencsére, hosszú még az élet és lesz majd rá esélyem, hiszek ebben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9303 Dátum: 14 máj 09, 15:26:26 » |
|
Kikérem magamnak. Egész jól bírom a piát, kivéve ha éhgyomorra iszom, akkor ennyi koktéltól nagyon becsíptem volna, de szerencsére, ettem aznap Somlóit. Úgy, hogy a részegség semmi jele se jött elő! A pirulás, az nálam nem ritka. :E De butus vagy, mintha nem tudnád, hogy csak vicceltem. Amúgy még nálam is van egy kép rólad. Tudod amin rád sütött a Fény.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 09, 15:27:54 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9304 Dátum: 14 máj 11, 21:23:49 » |
|
Engem mindig is szeretett Cart.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 14, 07:57:14 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9305 Dátum: 14 máj 11, 21:29:32 » |
|
Mint egy elbaszott fiúbanda. NKW Boyz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9306 Dátum: 14 máj 11, 21:34:03 » |
|
Kösz Szabi, ezen jót nevettem. Amúgy Syzygy, hiába a kép, így se olvashatod a blogját, így még sem szeret.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9307 Dátum: 14 máj 11, 21:46:04 » |
|
Lehet hogy régebben szerette most meg már nem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9308 Dátum: 14 máj 12, 06:52:25 » |
|
Cart' feje a második képen azért eléggé... sok mindent elárul. (Tegnap pont ezen a képen röhögtünk kb a legjobban. xD) Most már ne is próbáljátok tagadni. Amúgy heo van még kép amin gayebbül néznek ki. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 12, 07:06:41 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9309 Dátum: 14 máj 12, 07:13:17 » |
|
Ha egymás mellé teszem a profilképeiteket, akkor valamiért ilyen érzésem támad: Arra gondoltál, hogy én vagyok a Narrátor, Gdat pedig Bob?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9310 Dátum: 14 máj 12, 07:14:57 » |
|
Ezek a képek jézusom Meghaltam rajtuk. Főleg a második.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #9311 Dátum: 14 máj 14, 02:30:59 » |
|
Mi ez a nagy nosztalgiázás mostanában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9312 Dátum: 14 máj 14, 02:36:08 » |
|
Mostanában végigsöpör a fórumon egy nosztalgiahullám, úgy látszik sokakat elkap.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #9313 Dátum: 14 máj 14, 07:33:33 » |
|
Csak most láttam ezt a témát. Úristen. Letagadom 4-5 évvel ezelőtti önmagamat, ráadásul még szőkére melírozva is vagyok. Tényleg érik a shift DEL a képekre + a gépfelgyújtás. Amúgy Szuzyt nem ismerem annyira, hogy tudjam utálni. Akiket nem szeretek azok tudnak róla és hála az égnek ez az érzés kölcsönös, ergo nincsenek már itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9314 Dátum: 14 máj 14, 07:39:13 » |
|
Pedig nagyon kis mókásan néztél ki azzal a sörénnyel. xDDD De azért a gépet ne gyújts már fel. Amúgy a mi ez a nagy nosztalgiázás kérdésre a válasz: valahogy eszembe jutott, hogy el akarom kérni az illetékes személyektől ezeket a képeket/videókat, és akcióba is lendültem egyből. És lám, meg is kaptam őket és elkezdtem elküldeni azoknak akikhez eljutott az infó és elkérték. Szóval én vagyok a hibás mindenért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 14, 07:40:04 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|