Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9060 Dátum: 14 márc 28, 15:10:56 » |
|
http://oi62.tinypic.com/9a3gjo.jpgTessék Seva, itt a nagyszerűen csodálatos kép. (Úgy akartam mint Sheldon képe van de ez jobban állt. )
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9061 Dátum: 14 márc 28, 15:13:33 » |
|
Nagyon nagyon menő. Bár a hajad nem illik az ingedhez. >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9062 Dátum: 14 márc 28, 15:20:21 » |
|
Hú ez tényleg nagyon ott van! A trón kicsit kisebbnek néz ki mint a filmben. Kényelmetlen volt? Mert úgy írják le. A ruhád is jó amúgy. Hogy tudsz járni abban a cipőben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9063 Dátum: 14 márc 28, 15:29:14 » |
|
Köszi Mini. :3 Sajnos tudom, hogy nem mert utolsó utáni pillanatban kellett átöltöznöm és rohanni mint egy őrült. Pedig egy tök szép kék hosszú felső volt rajtam erre leittam tejjel. :"D Húha, nem, nem volt kényelmetlen, sőt egész jó volt benne ücsörögni, olyan királynőnek éreztem magam. Bár egy idő után tuti elzsibbadt volna a fenekem. És köszönöm, bár tényleg az előbbi ruha jobb lett volna. (Meg jó lett volna egy sárkány is.) A cipőben járni meg úgy tudok, hogy pár éve már hozzászoktattam a lábam, volt hogy 9 órát rajtam volt. + Ez a cipő ami rajtam van nagyon kényelmes, hiába 10 centis a sarka, a platformja jól egyensúlyozza a magasságot.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Zoicit
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9064 Dátum: 14 márc 28, 17:59:00 » |
|
Nekem a képről nem hercegnő, hanem inkább valami fejvadász, vagy harcos vámpír csaj jutott eszembe! Remélem ezzel nem dühítelek fel! Nem akarok ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9065 Dátum: 14 márc 28, 18:27:25 » |
|
Igazából pont ettől szokott bedühödni. Nem lennék meglepve ha ezentúl nem szólna hozzád
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #9066 Dátum: 14 márc 28, 18:52:35 » |
|
Jaj ne is mond Lew, egyszer Vera kiakadt egy hasonló kritika miatt egy emberre... azóta nem láttuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9067 Dátum: 14 márc 28, 19:37:11 » |
|
Úgyúgy, igazolom az előttem szóló emberek ténymegállapítását. Soha többé nem szólok hozzád. (Mintha beszéltünk volna bármikor is.) Minagi -> az az ember aki ilyet mert hozzám szólni már régen a rabszolgám és jó vámpírként az ő vérén élek. :3Igaz megtisztelő, de én akkor is khaleesi maradok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoicit
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9068 Dátum: 14 márc 28, 19:56:19 » |
|
Szóval akkor bármit mondok neked/rólad a ramen partyn (ha ott leszek) nem vágsz vissza? Jól meggondoltad? Muhahaha Bármikor készülnél megharapni, vagy megtámadni, gyorsan megmutatnám ezt a videót! És lehiggadnál! https://www.youtube.com/watch?v=bBfhtCv4lXEZoli nagyon ért a vámpírúrnőkhöz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #9069 Dátum: 14 márc 28, 20:07:05 » |
|
Minagi -> az az ember aki ilyet mert hozzám szólni már régen a rabszolgám és jó vámpírként az ő vérén élek. :3
Durván nyomod, és illik az Én topicba is, mert megtudtuk hogy vámpírka vagy. Ugye nem Alkonyat rajongó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9070 Dátum: 14 márc 28, 20:10:49 » |
|
Okos enged szamár szenved, ergó nem fogok visszaszólni. Téma lezárva. Minagi bizony, lebuktam, de Alkonyatot, na azt soha. Múltkor nővérem nézte, első dolgom volt kimenni a szobából, mint minden ilyen alkalomkor, ami sajnos sokszor előfordul. Gyűlölöm. (Hellsingbe lennék inkább vámpír. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9071 Dátum: 14 márc 28, 20:10:57 » |
|
Nem vagyok nagy GOT-os, de ez a trón nagyon menő... lehet nekem is el kéne mennem? Mindenesetre menő kép, Viir, mondjuk egy ilyen helyen a lehető leggőgösebb tartásban kell ülni Meg a hajad nagyon tetszik :O
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #9072 Dátum: 14 márc 28, 20:29:03 » |
|
Vasárnapig lesz kint, viszont vigyél magaddal vizet, a nagy sorban állás miatt. Látod Vera, ezért félek a találkozástól, és te még, azt mondtad, hogy nem esztek meg. (Najó csak viccelek.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9073 Dátum: 14 márc 28, 20:31:25 » |
|
Akkor esélytelen, úgyis sokkal menőbb kép rólam az mikor Bécsben az orrszarvúszobron ülök
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #9074 Dátum: 14 márc 28, 21:17:42 » |
|
Uhuh mutasd, lehet privátban. Én is terveztem, hogy csináltatok egy képet ott, de sajnos most nekem is esélytelen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 28, 21:29:29 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|