Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8250 Dátum: 13 nov 04, 16:10:06 » |
|
2,5 éve. Ideköltöztem a barátnőm és a munkám miatt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8251 Dátum: 13 nov 04, 16:19:54 » |
|
Akkor még mindig ugyanaz a barátnőd van, mert azt tudtam hogy ő idevalósi. Vannak itt még debrecenből páran, csapattagok közül is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 04, 16:21:29 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8252 Dátum: 13 nov 04, 16:28:15 » |
|
Igen igen, 5+ éve járunk már Michivel. Sachi még megvan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8253 Dátum: 13 nov 04, 16:38:51 » |
|
Várj, nem veled játszottam még réges-régen az Aionban? Meg a barátnőddel? Volt egy fórumotok is, ha jól emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8254 Dátum: 13 nov 04, 16:42:19 » |
|
Várj, nem veled játszottam még réges-régen az Aionban? Meg a barátnőddel? Volt egy fórumotok is, ha jól emlékszem.
Ez könnyen elképzelhető, de iszonyatosan könnyen felejtek. De valóban Aionoztam, nagyon sok ideig. Majdhogynem a starttól. Revo, Infinite, majd official, és nemrég eladtam az accoom 200€ most már nincs több MMO. Barátnőm, ha úgy rémlene valami, Aionban Miyuko, meg Inori is volt, sok néven futott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8255 Dátum: 13 nov 04, 16:46:46 » |
|
Én anno Nimbo néven futottam, Infinitin. HunAion vagy mit tudom én miben voltam benne, és nektek is volt egy legiotok, majd nem tudom mi lett. Elfelejtettem. Meguntam. Miyuko is ismerős igen. Hol adtad el? Megírod privátban? Csináltam egy accot nem rég, és elpasszolnám most már, mert nem játszom vele ideje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8256 Dátum: 13 nov 04, 16:50:46 » |
|
Jajj emlékszek most már rád. Mi még a Dai Gurren-ben nyomtuk. Küldök PM-et.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8257 Dátum: 13 nov 14, 18:47:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8258 Dátum: 13 nov 14, 20:45:00 » |
|
Nagyon édes. *.* És szép baba. Meg keresztanyu is az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8259 Dátum: 13 nov 23, 02:06:36 » |
|
Vannak itt még debrecenből páran, csapattagok közül is.
Syzygizi <3 Vannak ám, de a Debrecen melletti lakosok sokkal menőbbek, majdnem kész új sétálónk van xD...
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8260 Dátum: 13 nov 23, 08:58:10 » |
|
Tegnap mentem el mellette és igen jól néz ki a főtér, kíváncsi vagyok hogy lesz ez majd 100%-os állapotban, viszont akkor már nem lesz többé "kimegyünk a térre."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8261 Dátum: 13 nov 23, 12:17:54 » |
|
Az már sajnos most sincs. De attól független tényleg jól néz ki, a közlekedést én mondjuk már nem nyitnám meg arra felé.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8262 Dátum: 13 nov 23, 18:03:03 » |
|
Egy kis biztatás után akkor én is mondok magamról pár dolgot Pesten lakok, nem vagyok még öreg.. bár elég gyerek fejem van sokan fiatalabbnak néznek de legalább majd 30 évesen ez a hasznomra válik Kravmagázok úgy hogy vigyázzatok amúgy nem vagyok agresszív teljesen nyugodt a természetem imádok festeni és imádom a depressziót mindig megnyugtat (mármint az együttes ) azon kívül sok más magyar és külföldi is van akit szeretek. amúgy tök egyszerű vagyok viszonylag alacsony és vékony (igaz eddig mindig azt mondtam magamról hogy nagy dagadt és pattanásos vagyok xd ) Ja persze és pár ember kedvéért akik nem értették volna teljesen heteró vagyok http://www.kepatmeretezes.hu/fajlok/resized/kepatmeretezes_hu http://www.kepaetezes.hu/fajlok/resized/kepatmeretezes_hu_jjj.jpg így nézek ki a hétköznapokban persze nem mindig ugyan ebben a ruhában vagyok csak úgyértem általában ilyen a fejem. Voltam conon akkor Sakura voltam de képet sajna nem találtam már de van egy amin a fejpánt van rajtam és szórakozás képp befésültem a hajam Itachinak amúgy jó sz*r kép http://www.kepatmeretezes.hu/fajlok/resized/kepatmeretezes_hu_
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 16:41:20 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8263 Dátum: 13 nov 23, 18:13:34 » |
|
És Heninek hívnak, mi?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8264 Dátum: 13 nov 23, 18:18:11 » |
|