Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #8085 Dátum: 13 júl 07, 14:15:49 » |
|
Nálunk apám ilyen nagy F1 fanatikus. Már a kezdés előtt 10 perccel ott ül a tévé előtt és nézi, hogy na, kezdjék már el. Én részemről osztom azt a véleményt, hogy elalszom rajta, valahogy ez nem nekem való. Egy kézilabda, vagy vizilabda meccset viszont bármikor megnézek és ha esetleg atlétikát is adnak, akkor meg pláne örülök.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
Rejtőzködő fórumozó
|
|
« Válasz #8086 Dátum: 13 júl 09, 15:05:11 » |
|
Meg lehet kövezni de én is kb elalszom rajta. Ezért még a közelébe se kerülök.. du. kettőkor aludni bűn. Öcsém ugyanez a kategória mint te sunyi96. Na ezt jól megkaptam... (bár ha az öcséd majdnem ugyanolyan idős,mint én, akkor neki is benzin folyik vér helyett az ereiben )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8087 Dátum: 13 júl 09, 15:23:00 » |
|
Hát igen ha öcsémhez hasonlítalak akkor jah.. Ő 94es születésű, szóval picit idősebb, de nem sokkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8088 Dátum: 13 júl 09, 15:24:53 » |
|
Én szeretem is meg nem is mostanában nézem mert visszajött Kimi de addig nem kötött le Meg az a baj (elnézést a Vettel és Webber fanoktól) hogy rém unalmas mert mindig általában Vettel az első vagy valahogy oda kerül és kész... utána már szinte csak a 2. hely miatt nézem, de nagyon unalmas... Barátnőm Vettel rajongó nem is értem mit tud izgulni...hogy Vettel az 1. lesz-e vagy kiesik maximum ennyin
|
|
|
Naplózva
|
\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8090 Dátum: 13 júl 09, 18:05:13 » |
|
Hát nem vagy lebarnulva, pedig rohadtul éget a nap. És olyan eszközt sem látni aminek, nyele van, szóval a munka fogalmilag kizárt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8091 Dátum: 13 júl 09, 18:08:50 » |
|
Ez még csak az első nap volt azóta már tiszta cigány vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8093 Dátum: 13 júl 09, 20:08:40 » |
|
Nagyon jól sikerült Seva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8094 Dátum: 13 júl 09, 20:14:06 » |
|
Köszönöm. Húgom csinálta. Van egy élesebb verzió, de arról lemaradt az orrom hegye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8095 Dátum: 13 júl 09, 20:15:45 » |
|
Nem baj, nekem tetszik benne hogy homályos. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8096 Dátum: 13 júl 09, 20:16:08 » |
|
Tényleg jó lett. Azt is rakd ki, majd oda képzeljük az orrod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #8097 Dátum: 13 júl 09, 20:17:32 » |
|
Seva, ez (is) nagyon jó lett! *.* Alig várom, hogy nyáron fotózgassunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8098 Dátum: 13 júl 09, 20:18:50 » |
|
ps-eôd rá az orrod Engem meg lencsevégre kaptak az efotton http://www.partyzoo.hu/kep.php?id=1143259&type=1 valamint egyik oldalamon Moritából láthatók részletek
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8099 Dátum: 13 júl 09, 20:20:40 » |
|
Jó kép nagyon Noe! Hát az én nagy orromat nehéz lenne oda pselni. xD De köszönöm Mini&Niki! *.* :3 Niki: én is nagyon várom, jajj legyen már augusztus. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|