Aes Sedai
|
|
« Válasz #7290 Dátum: 12 jún 21, 16:30:39 » |
|
Gabesz. Ez az ava. Ezt ne. Ez nagyon durva ötlet. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7291 Dátum: 12 jún 21, 16:34:16 » |
|
Nem én találtam ki... hanii a bűnös! Az ő popóját paskold meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7292 Dátum: 12 jún 21, 16:34:35 » |
|
Elmebeteg vagy Gabesz.. :DD Áh..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7293 Dátum: 12 jún 21, 16:36:12 » |
|
Én is szeretek libákat sétáltatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7294 Dátum: 12 jún 21, 16:41:39 » |
|
Lehet, hogy az ötlet haniié volt, de a megvalósítás a tiéd. Ez nagyon büntet. Rangod is lehetne valami ehhez kapcsolódó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7295 Dátum: 12 jún 21, 17:03:43 » |
|
Jaa! Mekkora volna már? Rang: Elmebeteg ! Kérem az új rangot! :"D Amúgy aki még mindig nem tudná, roolos bemérő vagyok egy libafeldolgozóban... Ha valaki nem tudná mi az a rool, írja be a gugliba, hogy Rool... xP Egyrészt számítógépes, nagyrészt fizikai meló... Nagy a felelősség, a sressz, az óraszám, és nem vagyok megfizetve... De nincs más... Bankszámlaszámot, pin-kódot, lottó nyerőszám infókat ne adjak még? xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7296 Dátum: 12 jún 21, 19:13:24 » |
|
Egy kis info am az emberek nagy részének már többször olvastam, helytelenül... az ember még bőven nő 20 éves korán túl is (nemírok pontos számot mert nem akarok butaságot mondani ) Ja és am jelenleg így örlök a buksimnak: http://kepfeltoltes.hu/120621/Snapshot_20120621_www.kepfeltoltes.hu_.jpg XDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7297 Dátum: 12 jún 21, 19:36:54 » |
|
Szép vagy noe.^^ Én nem kérek kipopózást. xD Én tényleg csak az ötletet adtam. De amúgy megy az imidzsedhez, vagy mihez, szóval büszke vagyok magamra.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7298 Dátum: 12 jún 21, 19:40:25 » |
|
örülök, hogy ezt ebből a gagyi webcam képből megtudtad állapítani én nem szeretem a fejem... (meg ugy semmim... talán az orrom és a szemem szeretem de abban sincs semmi különleges) azért teszek fel ilyet xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7299 Dátum: 12 jún 21, 20:48:52 » |
|
Vigyori! Ennyi jutott eszembe a képről! Tényleg elég gagyi minőségű a kép, de a lényeg nagyjából látszik! Jól nézel ki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7300 Dátum: 12 jún 21, 20:51:17 » |
|
Háát, mintha egy Blend-a-med vagy valami Tiktak reklámból csöppentél volna a gép elé, rögtön a titkárnői meló befejeztével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7301 Dátum: 12 jún 21, 20:58:01 » |
|
Noé nem találkoztunk mi már valahol, ismerős az arcod xD... Gabberass most mivan te libapásztor vagy? Nem gecizek sztem tudod h nekem se jobb a melóm xD...
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7302 Dátum: 12 jún 21, 21:01:23 » |
|
Hmm nemtom néztem a képet... de nem rémlik az arcod xD bár lehet gagi a memóriám mindig le titkárnőznek ha képet teszek be és még csak nem is közgázra járok (csak Corvinusra xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7303 Dátum: 12 jún 21, 21:07:55 » |
|
Biztos másik profilból láttál... Minden szemüveges csajra azt mondták volna am h titkárnő sztem xD... vagy h "okos" fejed van .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7304 Dátum: 12 jún 21, 21:13:37 » |
|
Mondjuk ezek még mindig a kedvesebb kifejezések... mondták azt is már, hogy olyan fiatalka és stréber fejem van Márpedig NEM vagyok az és ha lennék is attól még tudok bulizni... ezt nem akarták nekem elhinni a fejem miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|