samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6330 Dátum: 11 dec 08, 14:39:49 » |
|
Há' rád se lehet mondani, hogy az a nagy darab lennél Rikan Bár még fiatal vagy, úgyhogy még nőhetsz + Duff sör, Simpson család jee
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6331 Dátum: 11 dec 08, 14:48:44 » |
|
A duff sörért küldök egy virtuális pacsit! Amúgy én is kostoltam, tök jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #6332 Dátum: 11 dec 17, 13:10:10 » |
|
Unom magam így ha sokadszor is, de újra bemutatkozom. Évi egyszer azért szokásom, hogy mindenki tisztában legyen személyemmel. Főleg, hogy most újra aktívnak érzem magam. A becsületes nevem Noémi, de a Noe becenevet részesítem előnyben. (ez néha bemutatkozásnál vicces helyzeteket szül) Hivatalosan a felvidéken éllek egy Zselíz nevezetű kisvárosban, de jelenleg Törökbálinton lakom a Mohácsy Mátyás nevű "nagyszerű" kollégiumban <3, valamint Budán járok egyetemre a Corvinus Élelmiszer tudományi karára (igen bármily meglepő azon az egyetemen nem csak közgázt tanítanak). "Sokat" időzöm Hajdúböszörmény városában is pároméknál, ebből látszik, hogy sok helyen vagyok megtalálható. Szeretek utazni, bár most már egyre kevésbé, szeretem az embereket, bár lehet most már egyre kevésbé, de attól még barátságos vagyok . Szeretek lustulni, olvasni, barátkozni, rengeteg sorozatot nézek . Tulajdonképpen rengeteg mindent szeretek és sok mindent nem, leginkább néhány emberi tulajdonságot tudok rühellni, de utálom a koránkelést is, azt ha nem kapok kellő figyelmet, vaaaagy ha nem tehetem amit akarok, de legjobban unatkozni utálok. A következő képen "én" vagyok látható, csak egy kissé megvan szerkesztve a kép, pl. hogy a hajam jelenleg lila és vörös, de ez a képből nem kivehető,meg sajna van néhány anyajegy is az arcomon, amiket nem szeretek így a képen nincsenek. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/379860_2516812154548_1080560581_32218965_386323178_n.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6333 Dátum: 11 dec 17, 14:26:48 » |
|
Ennek olyan titkárnős fílingje van, de nagyon szép. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6334 Dátum: 11 dec 18, 20:38:04 » |
|
Nem nézel ki 18-nak ezen a képen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6335 Dátum: 11 dec 18, 21:09:57 » |
|
Ez nem egy túl jó kép, de hát mit várjak egy péntektől..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6336 Dátum: 11 dec 18, 21:11:27 » |
|
Én láttalak már régebben is, inkább az agancsos képet akarom látni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6337 Dátum: 11 dec 18, 21:13:05 » |
|
Úristen mikor? majd agancsosat később rakok, de szólok ha lesz (püben)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #6338 Dátum: 11 dec 18, 21:19:03 » |
|
Nem nézel ki 18-nak ezen a képen.
Állítólag sehol se nézek ki 18nak... múltkor odaadtam dohányboltban a csajnak az egyetemista diákot és 3x visszakérdezett, hogy tényleg vagyok-e 18... Másik eset koliban egy random csaj megjegyezte mikor velük pipáztam, hogy nem gondolta volna, hogy ez szokásom, hiszen olyan fiatalkának és strébernek nézek ki -.-" Hát na nem vagyok egy nőies alkat... és van egy olyan érzésem, hogy már nem is leszek xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6339 Dátum: 11 dec 18, 21:23:57 » |
|
De régebebn is láttam már rólad képed (igen, mindenkiről dma-dam--dam) és ott azért nem tűntél iylen fiatalnak. Amúgy jó ez a kép, csak na, kicsit meglepett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6340 Dátum: 11 dec 18, 21:30:00 » |
|
Rólam is láttál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6341 Dátum: 11 dec 18, 21:31:45 » |
|
Kérlek. Amúgy nem tom'. Nem rémlik igazából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6342 Dátum: 11 dec 18, 21:33:36 » |
|
Hányan fizetnének azért, ha öregedés helyett fiatalodnának mint Noe. Amúgy Flexee te már egyszer linkeltél egy videót egyik osztánytársad (a'szem matekversenyes) sikeréről, és abban te is benne voltál. ^^ Loah nekem mintha rémlene, de lehet, hogy csak keverem a neveket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6343 Dátum: 11 dec 18, 21:33:52 » |
|
Na jó rakok énis, hogy rakjon majd hanii. Bár rohadtul régiek, kéne már csinálni valami jót Facebookomról kapartam le őket http://imagerz.com/QEBHXEtvAwMGAlMeFwVRhttp://imagerz.com/QEBHXEtvAwMGAlMeFAVR
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6344 Dátum: 11 dec 18, 21:45:55 » |
|
Ritli, lehet,hogy rohadtul régiek, de nekem rohadtul tetszenek.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|