Nos, akkor én is bemutatkozom.
Szabolcs a becses nevem, a jelentése (tudtommal) nyers, ehhez eléggé hű vagyok tekintve, hogy legnagyobb erényem az őszinteség ugyanakkor legnagyobb jellemhibámnak is ezt mondanám, mert "az őszinteség néha fáj", bár szerintem a hazugság mindig fáj úgyhogy ez a jobbik változat, de ízlések és pofonok.
A felhasználónevemet egy barátom adta aki papnak tanul, ez egy rövidítése a heosporos névnek ami, ha minden igaz hajnalhozót jelent.
Végül is nagyon megkedveltem, mert tényleg olyan vagyok, mint aki a hajnalt hozza, nem tudni, hogy milyen lesz amikor találkozol velem, lehet jó vagy rossz, mint egy új nap kezdete.
Meglehetősen egoista vagyok, mert bizonyos emberektől intelligensebbnek gondlom magam és mivel őszinte vagyok ezt hangoztatni is szoktam.
Jó tulajdonságomnak tartom, hogy bárhol bármilyen szituációba kerültem eddig ott mindig feltaláltam magam, tehát mondhatni kreatív vagyok némiképp találékony és ezek mellett minden alap nélkül tudok nevetni ami érdekes reakciókat vált ki másokból.
Imádok kritizálni és kedvelem a cinizmus és irónia keverékének némiképp keserű szemszögéből vizsgálgatni a világot, valamint szeretek olvasni, zenét hallgatni és játszani (szájharmonikát nyúzom sokak örömére, bánatára...
) rajzolni, filozofálni és osztani az észt.
Hobbi szinten írok, általában kritikákat vagy esszéket.
Gyűjtöm az energiaitalokat ezen gyakran meglepődnek, de az emberek nem is gondolnák milyen sok fajta létezik.
Szeretem az állatokat, az összeset.
Továbbá rendkívül foglalkoztat a pszichológia, a különböző viselkedési formák és sok minden amit úgy meg lehet figyelni, hogy mintát ad ki.
Szabadidőmben kézilabdázok mintegy 6 éve, mellesleg, a kedvenc számom a hat (milyen érdekes...
).
Igazából rengeteg dolog érdekel és foglalkoztat így különösebben semmi nincs amit nem kedvelek, azt hiszem ennek köszönhetően igencsak eltérő világképem van az átlagétól, pont, mint ahogyan a nagy átlag ezt gondolja.
Némi szám adat így a végére.
19 éves vagyok (a törvény tekintetében már nagykorú is vagyok milyen jó nekem
) idén augusztusban töltöm a 20. életévemet szóval oroszlán a csillagjegyem.
Idén fogok érettségizni és egyetemre menni.
Mint ahogyan a profilomból is kitűnik törzsgyökeres miskolci vagyok ahol az avas lakótelepen töltöm az alvásra szánt időmet, mivel, hogy itt lakok.
Gondolom ez több is, mint elég, de nyugodtan lehet kérdezni, válaszolni mindig fogok.
Képet pedig kerestem, de csak
EZT (katt az EZT szóra) találtam ahol rendkívüli mértékben sugárzik belőlem az értelem.
A kép 2 éve készült nyáron ám ez mit sem von le értékéből tekintve, hogy semmit sem változott az arcom, s fejem, kivételt képez a rajtuk megtalálható szőr mennyisége.
Ám, ha van rá igény (szinte biztosan nincs, legalábbis remélem, mivel lusta is vagyok egy kissé
) záros mennyiségű időn belül készítek egy aktuálisat is.
Megj.: Rajtad a sor A-chan a.k.a. Anna.