hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5700 Dátum: 10 nov 01, 21:41:42 » |
|
Engem rendszeresen leBerniznek, pedig én Dettinek szeretem a bernadettet, dehát már megszoktam. A tanárainknak is adtunk ám neveket: Fizika/kémia tanárnő: gyborg ill. syborg angoltanárnő: mamut infotanár: tüdőfej matektanár: gorilla A töritanárt nem írnám le, mert kapnék érte dádát. Hozzáteszem: ének/ex-magyar-irodalom: kocsis magyar-irodalom: sátánné (úgyhívják hogy sántáné igazából)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 01, 21:55:10 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #5701 Dátum: 10 nov 01, 21:45:44 » |
|
Angol: simán Zsuzsa Töri: (ezt hagyjuk xd) Matek: Tik tak a barátod andi xĐ (büdös szájú) Föci: András Biosz/technika: hegyi kecske vagy tégla Rajz/történelmi rajz: Csőrike Rajz/alapfokú rajz: Tündike
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5702 Dátum: 10 nov 01, 21:48:38 » |
|
Angol: Törpe Töri: Hobbit Fizika/Ének: Droid Biosz: Füstös Angol2: Csit-csatt ( a kezdő angolosok tanára)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #5703 Dátum: 10 nov 01, 21:53:58 » |
|
xDDD ez a gyűrűk urára emlékeztetett végig kivéve a csit csat xĐ én imádok hülyülni ^^ ti?
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5704 Dátum: 10 nov 01, 21:55:38 » |
|
csit csatt a Cseh Juditból lett meg h mindenért szól. am hallgassátok meg http://antifacesblog.blogspot.com/ a zenéket. (oldalt a sárga)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5705 Dátum: 10 nov 01, 21:56:36 » |
|
Sosem voltam normális.. Nálam a hülyülés alapállapot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5706 Dátum: 10 nov 01, 21:57:54 » |
|
nekem azt mondják, ha a hülyeség fájna akkor 4 éves koromba már öngyilkos lettem volna a fájdalom miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5707 Dátum: 10 nov 01, 21:58:43 » |
|
Nekem a véremben van a hülyülés. Igen, én sem voltam soha normális Barátnőimmel karöltve pedig elviselhetetlen vagyokxĐ
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5708 Dátum: 10 nov 01, 21:59:50 » |
|
Na ez nálunk ez a halálos kombó: Füves Csöves, Pirotata, Pein(én).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5709 Dátum: 10 nov 01, 22:01:19 » |
|
Én mindig olyan hülye vagyok, mint egy nemtudommi. Foggalmam sincs, ki lennék, ah nem lennék hülye.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5710 Dátum: 10 nov 01, 22:02:46 » |
|
Nyugalom minden általam elhangzott fenyegetés poénértelemmel bír (külföldiül: FIKTÍV) tehát nem valós, az általam elhangzott mondatokért az Adminok nem vállalnak felelősséget. Mivel gyaníthatóan illuminált állapotban fórumozol, a Modik sem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5711 Dátum: 10 nov 01, 22:02:55 » |
|
Mi meg a Fekete Sereg voltunk 7. év elején, [by töritanárom] de most perpill a Rettegett 8/A vagyunk
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5712 Dátum: 10 nov 01, 22:05:07 » |
|
Mi meg a 7. "bűbájosok", ahogy a "syborg" hív minket. A mi sulinkban valahogy mindig a B-sek a rosszak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5713 Dátum: 10 nov 01, 22:06:07 » |
|
Nekünk is ez a nevünk (rettegett 8/A), én már hivatalos terminátor vagyok 4 év alatt 5 szaktanári 1ofői és 1 igazgatói dicséret figyelmeztetés, csak nekem, és még ott van Pirotata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5714 Dátum: 10 nov 01, 22:08:20 » |
|
Ezzel dicsekszel? Az én osztálytársam fél év alatt gyűjt be ennyit. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|