Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5490 Dátum: 10 júl 15, 21:04:44 » |
|
Ritli. amúgymeg wuháá miabaj a tükörbefényképezem magamat képekkel?Oo
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5491 Dátum: 10 júl 15, 21:21:13 » |
|
Nikkie: Nem akarok szemét lenni, de olyan is van, hogy sorozatmód legalábbis szobatársamnak már a telójában is van olyan, pedig nem egy hűde új példány Egyébként szntem lehet jó tükörben csinált kép is... Én egyet utálok, ha a bátyám önszorgalmában telefonjával meglepetésszerűen mindenféle hülye helyzetekben fényképez le. -.-' Pláne, h mindig akkor fényképez mikor nagyon belemerülök valamibe --Például mint itt--megjegyzem ez egy kb két éves kép már nem ilyen szuper cuki a monyitorom A lapmonyitoron nem fér el a két plüsi :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5492 Dátum: 10 júl 15, 21:27:55 » |
|
Hát ez eléggé leshokkolt Sassy, hogy szellemek is járkálnak fórumra... átlátszó a kezed lol egyébként UT forever xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5493 Dátum: 10 júl 15, 21:50:46 » |
|
Engem inkább a játék sokkolt le Nem gyakran látni lányt amint épp egy fps-t tol Ne érts félre nincs vele semmi gáz csak érdekes Esetleg van itt valaki aki kaposvári? Össz-vissz 3 embert ismerek aki érdeklődik az animék után, de ők is csak Naruto és Bleach fanok. Örülj hogy van annyi is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5494 Dátum: 10 júl 15, 22:42:18 » |
|
Sassy, kihívlak egy CSé meccsreXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #5495 Dátum: 10 júl 15, 22:46:11 » |
|
Unreallal énis toltam, csak kép nicns róla Meg CoD, meg CS meg ien fps mániásvok
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5496 Dátum: 10 júl 16, 08:49:57 » |
|
Nekem a 2004 nem jött be ( csak a robotpókos aknás szerű fegyver amellyel nagyon sok fun dolgot lehetett művelni, akis drágák még követtek is ) Sok peccsel meg mindenféle kis kieggel együtt a 2003 marad az örök fav, mondjuk a username se véletlen xD kocka topic lezárva xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5497 Dátum: 10 júl 16, 08:52:29 » |
|
Jaja, ennyi off elég volt. Folytassátok egymás lelövését egy arra kijelölt topicban. ^^
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5498 Dátum: 10 júl 16, 09:47:25 » |
|
Nekem sok lány ismim van akik szeretnek fps-t játszani Én meg nagyon szeretek UT-zni, de koliban sajna azt sem lehet (régen CS-zni is szerettem csak az nem volt elég "unreal" ) Huhu jövőhéten megyek zöld meg fekete hajszinezőt venni :3 A konra be lesz festvel a hajam, hogy menjen a kimonohoz... egyik ismim azt mondja, h ki fog jönni kb egy hét alatt, de félek a feketétől picit, mert ha az nagyon meg fogja majd a hajam akk az nem jön ki egy darabig :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5499 Dátum: 10 júl 16, 10:02:33 » |
|
Én suliban, leszedtem quake 3 demoját és azzal toltam Én is beakartam volna öltözni conra, csak mivel sok utazás meg minden nem volt időm off: Fekete hajfestékhez ezt találtam. Én ebből azt vontam le hogy 2,5 hónap alatt jön le.
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5500 Dátum: 10 júl 16, 10:18:53 » |
|
Uh, de én party hajszinezőre gondoltam, nem hajfestékre bár lehet h a feketét kihagyom, mert azt nem szeretném ha benne maradna a hajamban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #5501 Dátum: 10 júl 16, 10:23:55 » |
|
6-8 mosásig tartó lila hajszínező, az a Palette Color XXL naa azzal én jól besz*ptam... december 22.-én ráfestettük a felső tincseimre január végén úgy kellett 1 órán keresztü hidorogénezni csak a lilát... a kékem viszont télg kikopott... ha fodrász csinlja kifog kopni csak ugyebá azis mennyi pnz...:I
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5502 Dátum: 10 júl 16, 10:34:56 » |
|
jaa~ ok annyira nemértek az ienekhez xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #5503 Dátum: 10 júl 16, 13:28:09 » |
|
A hajszínező nagyon csalóka :S:S Én eredetilg szőke vagyok és télen az ünnepekre színezővel barnára festettem a hajam... még most sem jött ki teljesen :S és az állt a dobozon hogy 24 hajmosásig tart...
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #5504 Dátum: 10 júl 16, 13:53:58 » |
|
Nekem a palette color XXL csak annyira lilára színezte be a hajamat mint Hinamorié... és kb 3 hajmosás alatt kijött... Tesómnak feketére színeztük és neki meg éppenhogy sötétebb lett tőle a haja...
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
|