Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #5430 Dátum: 10 júl 10, 12:38:51 » |
|
nekem is alacsony a vérnyomásom(pedig magas vagyok:P). De mondjuk nekem a vérem is szegényXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shoken
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5431 Dátum: 10 júl 11, 21:52:54 » |
|
Nos, azért ez a nevem, mert egyszer valami japán névcsináló ezt dobta ki. xD Egyébként "Zene nélkül mit érek én..." ez jellemző rám, és még, h lusta vagyok, ha valaki felébreszt egész nap morgok rá , ha egyszer megtetszik valami anime akkor mániákus módon folyton csak többet és többet akarok belőle és pár nap alatt megnézem, vagy utolérem, a legrosszabb tulajdonságom sztem a türelmetlenség. Őőő... Amolyan nagyon egyedi ízlésem van, kb. 2 olyan embert ismerek aki hasonló dolgokat szeret, mint én xD. A családomból senkire se hasonlítok, ezért gondolkodtam már azon, h örökbe fogadtak. xD Na asszem ez elég lesz most már:D:D
|
|
|
Naplózva
|
,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #5432 Dátum: 10 júl 12, 17:34:14 » |
|
én 153 centi vagyok xD Az nagyon kevés? O.o
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5433 Dátum: 10 júl 12, 18:23:17 » |
|
15 éves vagy... Szerintem nőni fogsz még pár centit... Elég sok 150-160 centi körüli 15 éves lány ismerősöm van! Szerintem tök normális a magasságod az alakodhoz képest! Csinos vagy! Ne érezd alacsonynak magad!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 18:25:53 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5434 Dátum: 10 júl 12, 18:33:24 » |
|
hát én 16 vagyok és 180 cm. De a tornasorban még középen állok. Nagyon sok magas fiú van az osztályban. De én nem is akarok tovább nőni. Az se jó ha valaki túl magas. Én azt gondolom hogy ekkora magasság nekem pont elég
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #5435 Dátum: 10 júl 12, 20:50:19 » |
|
Én 15 leszek és 163cm vagyok... "volt" osztályomba majdnem én voltam a legalacsonyabb, de a baráti körömben körülbelül egymagas vagyok mindenkivel szoval nem zavar
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #5436 Dátum: 10 júl 12, 20:54:31 » |
|
nekem van olyan lány osztálytársam is, aki 180 valahány centi. O.o A legkisebb pedig egy fiú, nem tudom mekkora, de nálam is kisebb. És tök jóban vannak, meg minden. Ez egy kicsit Lovely Complex feelinges xD
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5437 Dátum: 10 júl 12, 21:03:10 » |
|
Ééén asszem 170 körül vagyok. 172 talán? Vagy 174? Uhh nagyon rég mérték már, nem emlékszek. Csak arra, hogy én voltam a 4. lány a tornasorban
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5438 Dátum: 10 júl 12, 21:32:26 » |
|
Nálunk nem méret szerint kellett sorba állni az ofőnk volt a tesitanárunk is és a tesiórát átminősítettük másodlagos ofőinek Nuh én még ide nem írtam összefoglalót magamról: Dunaújvárosban pottyantottak ki, de jelenleg Pécsen sülök rántottává. 178 cm vok, átlagos barna haj és barna szem. Külsőre ennyi. Egyébként lusta vagyok, de nagyon. Makacs, de ez már az utóbbi pár évben fokozottan csökkent "szobatársak" nevű átképzési program keretein belül. Általában korlátozott koncentrációs képességekkel rendelkezem... csak arra figyelek ami érdekel JAh és kicsit kocka family-be születtem otthon ha még azóta nem vettek új gépet, akkor az én laptopommal együtt összesen öt gépecske végzi szorgalmasan munkáját, plusz még a bátyám debil mini lapesza... Jah és egyetemista vagyok a PTE-n, bár ezzel annyira nem szoktam foglalkozni, hogy el is felejtettem ^^' És a mottóm: "MIndenki adócsaló, csak még nem kapták el! De, majd eljön az én napom muhaha"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5439 Dátum: 10 júl 12, 21:41:36 » |
|
mgamról annyit hogy hegyesi vagyok:D (sokan leszolják h falu pedig nem hanem nagyköszség ) 175cm lehetek kék szemű szőkés-barna rövid haju 17 éves vagyok legjobb tulajdonságom a felfogo képességem és a szövegem (amit néha unnak mert folyton beszélek:D) legrosszabb szerintem a türelmetlenségem család: 3-an vagyunk tesokák van egy 7 éves öcsikém meg egy 18 éves nővérkém röviden ennyi
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
cafe08
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
NaruxHina & LuffyxHancock fangirl ^^
|
|
« Válasz #5440 Dátum: 10 júl 12, 21:59:48 » |
|
Erre még én sem jártam, szóval kicsit mesélek : Baján születtem, Bácsbokodon élek, ami Bajától nem messze van. A külsőm nem túl feltűnő xD barna haj, zöld szem. Amúgy elég alacsony vagyok, kb.163 cm. A társaságomban csak nálam magysabbak vannak. Most ballagtam általánosból és szeptembertől a Bajai III. Béla Gimnáziumba fogok járni. Aki esetleg oda jár az lécci írjon. A barátaim közül senki se szereti a mangákat/animéket, és sajnos fórumról sem ismerek senkit. Ennyi lenne rólam . Jah és ha már mindenki rakott fel gyerekkori képek, akkor én is:D kb. 10 hónaposan : http://kepfeltoltes.hu/view/100712/k_pek_047_www.kepfeltoltes.hu_.jpg2 évesen : http://kepfeltoltes.hu/view/100712/k_pek_048_www.kepfeltoltes.hu_.jpgballagásomon(ennél korábbi képem most nincs, jah, és a szemüveges vagyok én) : http://kepfeltoltes.hu/view/100712/dork_val_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 22:02:30 írta cafe08 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #5441 Dátum: 10 júl 12, 22:42:08 » |
|
Hehh, na jah mostanság nagyra nőnek az emberek, én 21 leszek most 18. án olyan 186 vagyok, öcsém aki 5 évvel fiatalabb nálam, már magasabb mint én -korábban van rólam kép valameilyik oldalon ha valakit érdekel :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5442 Dátum: 10 júl 12, 23:52:51 » |
|
Kinek mi a stílusa miért szereti és hogy mióta üzi meg hogy mennyire befolyásolja az életét a stílus??? jah és véleménye stílusa mindenkinek van ezért nem kell beszólni a másiknak inkább ismerjük meg a másik szemszögét na kezdem is: hát én rappernek mondom magam, az öltözködésem is ezt a stílust követi meg hát szeretek rappelni ami jo szorakozás és kifejező eszköze az embernek hozzá tenném hogy rapper lévemre a havei köröm inkább rock meg punk és nem vetjük meg egymást hanem elfogadjuk
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
|
armunid
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Undead Függő
|
|
« Válasz #5444 Dátum: 10 júl 13, 00:15:58 » |
|
na te pont olyan stilusban tolod mint én mondjuk én annyira öltözködésben nem adom a stílust, inkább csak zeneileg, de nekemis vannak rocker haverjaim és meglehet oldani a dolgokat (mondjuk ehhez azis kell, hogy énis meghallgassam a rockot, meg őkis a rapet).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|