|
Sevanna
|
|
« Válasz #5356 Dátum: 10 jún 26, 20:22:39 » |
|
Nikiiii *___* De jók a képeid!! :3 Nagyon jól nézel ki rajtuk és a kabát is über jó. *.* A kiskoriak meg imádnivalóak!! :3 Nem is látszik, hogy lúzer gyerek voltál (FB szerint). xP Syzy te is aranyos voltál. ^^ Amúgy ezt a képet már betetted azt hiszem. Olyan ismerős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5357 Dátum: 10 jún 26, 22:11:30 » |
|
Niki... hol van itt a lájkolás gomba? Syzy, mit követtél el, hogy ilyen ruhába öltöztettek?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #5358 Dátum: 10 jún 26, 22:35:03 » |
|
Pici Niki nagyon cukiiiiiiiii Nagy niki meg bőrkabátban napszemcsiben kemény Jóképek letteeeek Hát igen a lájk gomb hiányzik xD Syzy, ez éédes tipikus ovis kép ^^
http://imagerz.com/QEMQUEtvAwJQAFIZQAVR - ballagási beszédet szavalok http://imagerz.com/QEMQUEtvAwJQAFIZRQVR - osztálykirándulás, Velencei-tónál (én lenni a rózsaszín felsős xD )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 14:12:38 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #5359 Dátum: 10 jún 26, 22:52:47 » |
|
Niki tényleg aranyos voltál kiskorodban Csatlakozom az elöttem szólókhoz, Jóképek Syzy Nekem is vannak ilyesféle képeim xD Vivi, nálatok ien nagy ballagási beszéd volt? :o Nálunk egyszerű éneklésxD "éneklés"
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
InvisibleWings
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Moe Searcher
|
|
« Válasz #5360 Dátum: 10 jún 26, 22:53:58 » |
|
Hát gyerekek, lányok, meg mindenki más. Jó látni, hogy ennyi szép csaj él ebben az országban, de komolyan! Kezd visszatérni a hitem! Respect Vivien-sannak, és Nikinek! ^^
|
|
|
Naplózva
|
,,Talán mindaz, amit a csillagokon túl látunk a képzelet szüleménye, de az érzés, ami a szívünket marcangolja igenis valóságos"
,,A lelked az, ami a világ súlya alatt roskadozik, de a jelen öröme az, ami erőt ad neked, ezért harcolj, küzdj tovább!"
,,Megköszönöd az utolsó szólamot, melynek egyetlen, elnyújtott dallama a szívemig hatolt, s a hála visszatér hozzád, a karjaidba"
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5361 Dátum: 10 jún 26, 22:55:26 » |
|
Vivi, melyik vagy te a 4 képen lévő közül? a középső?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #5362 Dátum: 10 jún 26, 23:05:45 » |
|
Mindenki olyan aranyos volt kiskorában~ x3 Pici Aysee. 5-6 évesen kb.2 hónaposan kb.Nagy Aysee. 2 napja.(az ujjam csak azért van ott, mert van egy nagy seb az arcomon... és nem szép látvány, szal inkább kitakarom x"D) A sok szép ember mellé kell egy... kevésbé szép is, na.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 26, 23:06:55 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5363 Dátum: 10 jún 26, 23:15:14 » |
|
Syzy, mit követtél el, hogy ilyen ruhába öltöztettek? Ne szóld le a ruháját! Legjobb a világon. *.* Á, syzy... szerelmes lettem... a ruhádba xDÉljenek a magyar huszárok! (Én is akartam képet mutatni pár hónapos lényemről... Csak nem találok egyet sem. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5364 Dátum: 10 jún 27, 09:49:27 » |
|
Nikkie... Tetszel nekem... Ezt le kellett írnom... Tényleg tetszel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #5365 Dátum: 10 jún 27, 10:29:56 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 10:31:02 írta Tapion-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5366 Dátum: 10 jún 27, 10:32:48 » |
|
Rólam nem nagyon vannak ilyen kiskori képek. xDD De ha találok, lehet teszek majd be én is. Am meg ovis koromban teljesen úgy néztem ki, mint valami Lebensborn-gyerek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #5367 Dátum: 10 jún 27, 10:41:59 » |
|
Köszi mindenkinek! (Mondjuk a kabátos kép elég pózer lett, de az összes többi homályosra sikeredett, szóval csak ezt tehettem fel.) Úristen, kicsi Gergőőőőőő! *.* Jajj de édes. :3 Aysee, nagyon édes voltál. Most is jól nézel ki, úgyhogy ne írj butaságokat. Tapiiiiiiii, bíztam benne, hogy Te is teszel be kiskori képet. <3 Seva, hirtelen azt hittem, hogy szerinted voltam béna kisgyerek. Még jó, hogy odaírtad, hogy FB. :"D Like gombot a fórumra! x3 Én is lájkolnék egy párat. x3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #5368 Dátum: 10 jún 27, 10:48:14 » |
|
Niki: hát alap Meg kell mutatnom csodás mivoltomat a gyarló népnek *-* xDDDD Ja és majd én is írok dícsérő szavakat a képeidhez, csak egyelőre nem tudok szóhoz jutni Syzy: te ebben a jelmezben Kék Osztrigába készültél? XDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 10:49:14 írta Tapion-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5369 Dátum: 10 jún 27, 10:53:44 » |
|
Kék Osztriga a b *zibárt jelenti akkor kapdbe de nagyon mélyen deepthroat-ba ! Sőt utánna beraklak seggből-szájba és a végén habcsókolni is fogsz ! Káromkodást kéretik csillagozni! Homokos témát pedig továbbra is mellőzzük!
ModerátorKöszi a moderálást biztos jó hely lehet amúgy Én azért nem próbálnám ki inkább.^^ Ugye ilyen helyen bármi megeshet. xD
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 27, 11:21:58 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
|