Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4605 Dátum: 09 nov 12, 22:26:56 » |
|
Én perpill combra, hátra, hasra és vállra gyúrok :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4606 Dátum: 09 nov 12, 22:28:07 » |
|
Én hát, has. Na meg még irok ide valamit, hogy ne legyen rövid .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4607 Dátum: 09 nov 12, 22:28:27 » |
|
Pedig az olyan típusú mozgások jók szoktak lenni erre. Súlyt ne emelj vele és semmiképp se menj thai boxolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4608 Dátum: 09 nov 12, 22:29:39 » |
|
Uhh.. Thai-boxra semmiképpen Haverom mesélte, első edzés: "Sz@rrá verték, hogy megnézzék, meddig bírja" xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4609 Dátum: 09 nov 12, 22:31:01 » |
|
Még 3 honapig nem megyek, de utánna ott leszek xD.. Kötelezö én emg azt akarom nem a juiJucit , a karatét meg nemtartom sokra. Akkoris oda fogok >< Amugy meg hozzászoksz.. meg miért tanul "küzdeni" ha nem birja..
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4610 Dátum: 09 nov 12, 22:32:31 » |
|
Persze, hogy hozzászokik csak megmutatták neki, hogy ennyire minimum számítani kell majd Hát igen, azok a küzdősportok nem érnek sokat... Mondjuk a parasztlengő mindig segít *_*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4611 Dátum: 09 nov 12, 22:39:44 » |
|
Pedig ha oda mész, akkor nem fogsz fogyni combból, sőt. Amennyi rúgást el kell viselni... De amúgy jól teszed. Az a legjobb sport, én is imádom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4612 Dátum: 09 nov 12, 22:42:57 » |
|
Én, csak Thai-Chiztem xD Ami nem egy önvédelmi sport, hanem inkább művészet Rosszul mondom, minden sport egy művészet, de a thai-chi a leg... hmm. a legkifinomultabb? Nem tudom A lélek erejéről szól, legalábbis a sensei ezt akarta megtanítani xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4613 Dátum: 09 nov 12, 22:44:47 » |
|
A thai box az azért thai, mert Thai földről származik, de a tai chi az csak simán tai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4614 Dátum: 09 nov 12, 22:46:56 » |
|
Tudom :O Ennyire hülye nem vagyok xD Csak mondtam, hogy én azt tanultam xD És Neji is azzal fightol *_* /nem bírom azt a karit, de azért mindig megjegyzem, hogy a juuken az egy teljesen alap mozdulat xD/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4615 Dátum: 09 nov 12, 22:51:10 » |
|
Kroni. Ha vmikor lesz tali és tényleg elkezdted, akkor majd hozz boxkesztyűt és fogvédőt. Kva jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4616 Dátum: 09 nov 12, 23:16:32 » |
|
chő nektek pasiknak komolyan mondom több szépségproblémátok van mint nekem (mondjuk nekem végképp nincs nagyjon xD) xD és mi ingyé nézhetjük ahogy s...rá veritek egymást hahá dájó xD *-* vérecske xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4617 Dátum: 09 nov 12, 23:20:04 » |
|
Ejnye, kevesebbet foglalkozol szépséggel, mint a férfiak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4618 Dátum: 09 nov 12, 23:39:01 » |
|
hát amit csinálok azt inkább mókából általában...(nah jo annyira nem) de van amin uigyselehet segiteni szal megbékéltem és legalább időtspórolok xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4619 Dátum: 09 nov 13, 09:29:38 » |
|
Háhá kis vlérfürdő*-* nyáhhá nekem azt tolta tegnap előtt a körzetim h hízzak mondom mivan?xD sose voltam egy csont sport? fuj tesi? fuj minden jellegü mozgás fuj majd ha annyira dagadt leszek mint tavasszal voltam elkezdek bor diétázni*-* milyen menő már xD
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
|