Mayo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Uchiha Madara Fan
|
|
« Válasz #3150 Dátum: 09 ápr 26, 17:43:31 » |
|
ha már a szem majnem elvesztése a téma akk ezt én is leírom: ez még 7edikbe volt (ugyhogy már nem mondható gyerekkornak) nagycsomóan vettek ilyen játékfegyvert amibe ilyen kis narancssárga golyó való. éppen a vizibombákat töltöttem fel, mert megbeszéltük, h a csajokkal kicsit azé csak szórakozunk, nah szval odaugrik az egyik gyerek a kis pisztolyával, h aggyak neki is belőle mer külnben rám lő. nah gondoltam mit bánom én, ha 1 ilyen kis sz*rral rámlő, max majd megküldök neki 1 vizibombát, ezzel csak az volt a baj h ő se figyel arra h hova lő és kb. 1-1,5 méterről elkapta a bal szememet. 2 napig csak 1 szürke foltot láttam és aztán megint 2 napig farkaslátásom volt. ugyhogy az 1 hetes kirándulásomat jól elb*szta, de legalább még aznap megbosszultuk, h mikor jött volna befele szobájába akk kb 30an ott vártuk és kb. 40 vizibombát rádobtunk, sajnos megverni nem sikerült mer vhogy mindig ott volt a tanárok közelébe ÍÍÍÍÍÍ...... ez durva, én most vok 7.es
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3151 Dátum: 09 ápr 26, 17:50:43 » |
|
miez? eastside?:'DD vagány. : DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #3152 Dátum: 09 ápr 26, 17:54:17 » |
|
Szerintem az west akar lenni Bár ki tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3153 Dátum: 09 ápr 26, 17:55:33 » |
|
hát slane sose lehet tudni... xD deha west akkor mér ugytartja a kezét? merénhiszek neked csak na.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3154 Dátum: 09 ápr 26, 18:00:46 » |
|
Az igaz, de tudtommal eastnél meg nem kell egymásba fonni a kettőt elég egymás mellé tenni őket, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3155 Dátum: 09 ápr 26, 18:02:54 » |
|
igen énis igytudom:D nembaj...gyerek majd csakelárulja mitakart sztem ment a háttérbe a ene aztán mozgattará a kezét és igysikerült
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mayo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Uchiha Madara Fan
|
|
« Válasz #3156 Dátum: 09 ápr 26, 18:03:44 » |
|
az west akar lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3157 Dátum: 09 ápr 26, 18:05:08 » |
|
fény derült az igazságra :'D igazadvolt slane... deattolmég fura :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mayo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Uchiha Madara Fan
|
|
« Válasz #3158 Dátum: 09 ápr 26, 18:07:14 » |
|
fény derült az igazságra :'D igazadvolt slane... deattolmég fura :'D na tod mit ? , ezt bóknak veszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3159 Dátum: 09 ápr 26, 18:08:29 » |
|
Ennyi. De végül is lehetne eastwest-side, egyesíti a kettőt. Bár sok nigga letépné a tökeit. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3160 Dátum: 09 ápr 26, 18:10:53 » |
|
na tod mit ? , ezt bóknak veszem erre mpost bunkóságlenne beírni h nemkéne? igen. deháténijen bunkó ember vagyok ugyhogy: nemkéne :'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mayo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Uchiha Madara Fan
|
|
« Válasz #3161 Dátum: 09 ápr 26, 18:11:29 » |
|
na tod mit ? , ezt bóknak veszem erre mpost bunkóságlenne beírni h nemkéne? igen. deháténijen bunkó ember vagyok ugyhogy: nemkéne :'DD akk mégse veszem te bunkó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3162 Dátum: 09 ápr 26, 18:12:20 » |
|
Am ezt énis meg akartam kérdezni aztán mondom inkább nem mer még felfog háborodni hogy milyen szemét bunko vagyok de ugylátszi tévedtem *_* és az oltást mér kell bóknak venni? x"DD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3163 Dátum: 09 ápr 26, 18:13:22 » |
|
akk vigyázz a bal szemedre
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
Mayo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Uchiha Madara Fan
|
|
« Válasz #3164 Dátum: 09 ápr 26, 18:13:51 » |
|
Am ezt énis meg akartam kérdezni aztán mondom inkább nem mer még felfog háborodni hogy milyen szemét bunko vagyok de ugylátszi tévedtem *_* és az oltást mér kell bóknak venni? x"DD
pont azé mer oltás, [de sztem ez nem mondható annak]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|