Na ha mindenki akkor én se maradhatok kiXDXD
Chidori san vagyis Kitty... (egyéb nevekXD: Kyu, Golden Phoenix, Roxy, Nix... az eredetükbe most inkább nem mennék bele, de mindnek van oka...).
Debreceni vagyok, mindig is az voltam... 10.-be járok kereskedelmi suliba... egy lusta dög vagyok, aki egy könyvet se hajlandó elő venni, rajzol, eszik, alszik és zenét hallgat órákon... ebből adódóan az átlagom elég síralmas, nem is írom le, de szeretném ha senki nem azt szűrné le, hogy hülye is vagyok... ohh... am. matekból 5-ös vagyok, az megy:) 173 (!!!azé' nem kicsi:D) centi vok, 70-72 kiló körül (mielőtt leesne az állatok, erős csontozatu vagyok és van rajtam BŐVEN izom is... persze nem vok ilyen kigyúrt álatXD). A vállam az átlagnál szélesebb (kapom is íz ívet a fiú osz.társaimtól... dehát ha nekik vékony, most mit csináljak
). De amúgy imádok enni is, viszont járok konditerembe, de mától inkább erobikozni...
Nem testépítő akarok én lenniXD
Általában szókimondó vagyok, elég jól vitatkozom, mindenkinek beszólok (kivéve animéseknek
), éééssss túlságosan is aggresszív vagyok (legalábbis mindenki ezt mondja... lehet).
Zenék: Rock, pop, 1-2 techno, és természetesen jrock és jpop:)
Ötözködés: inkább sportos, de nem susogó bemcsi... rendesen farmer, a mostani jól megszokott picicipők vagy cukicipők (mi így hívjuk őket) és normális felsők, de pl. a magassarkú cipőt nem viselem el, mert szétmegy benne a lábam... Eléggé nemtörődöm vagyok, nem egy túlságosan nőies típus, lazán felteszem a buszom a lábam a szék alá, mellé, szoknyán kívül bármilyen ruhában... merthogy azért azt is hordok...
Hajam: a képen láthatod a szemem is... bár azt nem adja vissza elég jól... a szemem mindenki szerint szép:) és mamám szerint gonosz, amikor nem mosolygokXD Rettenetesn kupis vagyok... ez van... én a rendben semmit nem taslálok meg.... a múltkori '5 évente egyszer' NAGYtakarítás után is 20 percig csak az ollómat nem találtam... MOTTÓM: "A hülye rendet rak, a zseni uralkodik a káosz felett" (ezt senki ne vegy magára aki a rendet szereti
)
oh... és elég ego vagyok:D
Képek (csak erős idegzetűeknek...):
http://kepfeltoltes.hu/view/080526/88805053703_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080526/83561068504_www.kepfeltoltes.hu_.jpg