24 nov 16, 00:38:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1520521 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Rekage
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

What a sick, mazochistic lion..

« Válasz #1245 Dátum: 08 máj 25, 09:54:11 »

hm köszi Ada  Pirul  Nevet
hát nemtom zp-be lehet hogy kissé másmilyen fejem lesz -öhm ha érted mire gondolok Nevet (végülis te ne értenéd xD) úgyhogy ne kapj majd szívrohamot  Pojén
és thx Rekage  Mosolyog én is sok mindenkit másmilyennek képzelek. De bizt csak az avák miatt.
Érdekelne hogy eddig mit gondoltál  Nevet - képzelem ^^"

háát nem is tudom.. tényleg sokat számít az ava.. de nem gondoltam semmi rosszra^^
azt gondoltam, hogy szőke a hajad Pojén az arcod kedvesebb mint amilyennek elképzeltem (ne félj neem képzeltem neked ogre fejed xD)
de nagyon szimpi vagy Pirul

--szerk.--

rólam még mindig nincs kép, mert nem találom a fényképezőm USB-jét, de most másikkal csináltam majd azt... Pirul Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 25, 10:01:01 írta Rekage » Naplózva

Egy ember halála tragédia, millióké statisztika.
kuciblog.
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1246 Dátum: 08 máj 25, 18:52:46 »

mien hülyeségeket csináltam ?
kezdjük a militarizmussal, magyarul 3 légfegyver meg jópár kés amikkel gyakorlatozok
szemkifordítás nálam rutin főleg, mert bandzsítok Nyelvesít
nemrég sikerült berúgnom a lépcsőház falát mert ideges voltam,
van még sok de nincs kedvem leírni Nyelvesít
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #1247 Dátum: 08 máj 29, 18:09:42 »

Na ha mindenki akkor én se maradhatok kiXDXD
Chidori san vagyis Kitty...  (egyéb nevekXD: Kyu, Golden Phoenix, Roxy, Nix... az eredetükbe most inkább nem mennék bele, de mindnek van oka...).
Debreceni vagyok, mindig is az voltam... 10.-be járok kereskedelmi suliba... egy lusta dög vagyok, aki egy könyvet se hajlandó elő venni, rajzol, eszik, alszik és zenét hallgat órákon... ebből adódóan az átlagom elég síralmas, nem is írom le, de szeretném ha senki nem azt szűrné le, hogy hülye is vagyok... ohh... am. matekból 5-ös vagyok, az megy:) 173 (!!!azé' nem kicsi:D) centi vok, 70-72 kiló körül (mielőtt leesne az állatok, erős csontozatu vagyok és van rajtam BŐVEN izom is... persze nem vok ilyen kigyúrt álatXD). A vállam az átlagnál szélesebb (kapom is íz ívet a fiú osz.társaimtól... dehát ha nekik vékony, most mit csináljak   Ördögi ). De amúgy imádok enni is, viszont járok konditerembe, de mától inkább erobikozni...ikszdé Nem testépítő akarok én lenniXD
Általában szókimondó vagyok, elég jól vitatkozom, mindenkinek beszólok (kivéve animéseknek Mosolyog ), éééssss túlságosan is aggresszív vagyok (legalábbis mindenki ezt mondja... lehet).
Zenék: Rock, pop, 1-2 techno, és természetesen jrock és jpop:)
Ötözködés: inkább sportos, de nem susogó bemcsi... rendesen farmer, a mostani jól megszokott picicipők vagy cukicipők (mi így hívjuk őket) és normális felsők, de pl. a magassarkú cipőt nem viselem el, mert szétmegy benne a lábam... Eléggé nemtörődöm vagyok, nem egy túlságosan nőies típus, lazán felteszem a buszom a lábam a szék alá, mellé, szoknyán kívül bármilyen ruhában... merthogy azért azt is hordok... Mosolyog
Hajam: a képen láthatod a szemem is... bár azt nem adja vissza elég jól... a szemem mindenki szerint szép:) és mamám szerint gonosz, amikor nem mosolygokXD Rettenetesn kupis vagyok... ez van... én a rendben semmit nem taslálok meg.... a múltkori '5 évente egyszer' NAGYtakarítás után is 20 percig csak az ollómat nem találtam... MOTTÓM: "A hülye rendet rak, a zseni uralkodik a káosz felett"  (ezt senki ne vegy magára aki a rendet szereti kacsint )
oh... és elég ego vagyok:D Nevet Nevet Nevet
Képek (csak erős idegzetűeknek...):
http://kepfeltoltes.hu/view/080526/88805053703_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080526/83561068504_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 29, 20:08:21 írta Chidori-san » Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1248 Dátum: 08 máj 29, 18:36:09 »

Igaza van a nagyinak...  :hmmm?:Az első képen tényleg gonoszan nézel a szemeiddel, de ettől még nem ijedek meg!  Nyelvesít
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #1249 Dátum: 08 máj 29, 19:01:22 »

am... az nem gonosz nézés egyáltalán. akkor olyanok amiko ki van húzva és spirálozva feketével és úgy nézek komolyan... majd csinálok egyszer egy olyan képet...
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1250 Dátum: 08 máj 29, 19:25:54 »

Oksa várom a képet!  Mosolyog Remélem minél hamarabb elékszül!
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1251 Dátum: 08 máj 30, 17:16:00 »

Én csinaltam tábor tüzet jó cserkész módjára  a hátsó kerítésböl egyik barátom segitségével, mert talaltunk egy kanna benzin és elötte megtanultuka  tv-böl ho robbantsuk fel, megjegyzem sikerült.. ez azert teljesitmény 5 évesen. Leégett az egész kerítés hátul kb.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1252 Dátum: 08 jún 01, 17:58:34 »

Nah itt van két kép rólam:  Nevet

Itt van egy padon fekvős, hát meleg volt meg az előzményeket nem részletezem.  Nevet
http://kepfeltolto.hu/i/?116397&t=img

Itt egy másik itt kábé az előzmény folyik, jah és bocs a reklámért benne. Egyébként ez a BL döntő előtt készült a Dunán ringatózva.  Nevet
http://kepfeltolto.hu/i/?116398&t=img
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1253 Dátum: 08 jún 01, 18:15:23 »

Na bero.... Az első kpen úgy fekszel, mint akit kiterítettek a ravatalon! Pojén  Nevet
A második képen meg... meg... HEINEKEN!!!!!!! Igen! Igen!  Be van tépve Kérek!
Télleg jó képek!  Mosolyog
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #1254 Dátum: 08 jún 01, 18:17:25 »

Nekem az első képed jobban tetszik  Pirul  Pojén
A második kicsit olyan, mint aki mr kiürítette azt az üveget  Hümm-hümm De azért nem rossza  Pojén
Én már mutattam a jó kis képemet a duma topicba ideisideis!
http://images.wikia.com/starwars/images/f/f9/Aayla.jpg xD  Pojén
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1255 Dátum: 08 jún 01, 18:20:49 »

Te jó ég! Lejárt a naptejed szavatossága vagy mi?  Pojén Szép színed van!  Pojén
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #1256 Dátum: 08 jún 01, 18:22:51 »

Én mindig is ilyen voltam  Ohh My God Nem tudtam én a jupiteren élek  Pojén
Igen, igen itt is van net xD  Pojén
Naplózva

Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1257 Dátum: 08 jún 04, 08:08:49 »

lol látom nemcsak  én alkotok magamra  ilyeneket xDDD
de  én inkább  hasonlókat.. [ a  képen látottottat ha utánozod vagy kipróbálod  és valamit el****ol az  a  te  felelőséged  xD nemond h  jajj ő mutatta  xD ] : http://kepfeltoltes.hu/080604/50436206n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
                                                     : http://kepfeltoltes.hu/080604/210824198DSC00872_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
szal énis jólelvagyok magamba xDDD
hmm  kissebbkoromba is csináltam hasonlókat..  csak  akk körzővel  xD de arról nincs kép....
hmm  nagy jackass fan ként  minden sz*rt kipróbáltunk mindígt haverokkal Nevet én főleg  a  bringás őrültségere  vook  kapható Nevet 1 X begyújtottam a  hajam  xDDD....
régen mikor ideges voltam mindent  csapkodtam  xD szobaajtó ( a benne lévő üveg bánta) ..... telefon ( sz*rrátört xD) ....   meg persze   a  külömböző  játékok  Pojén
mostanában inkább  magamban  teszek kárt  xDDD azért  nem orítoznak meg  nemkell  fizetni  a  javítást...
hát.. most több nemjut eszembe  xDDD annyi hülyeségem  volt  h  soklenne felsorolni  xDDD
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 04, 08:10:07 írta Adachi » Naplózva
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Chokolate Sisters fele

« Válasz #1258 Dátum: 08 jún 04, 08:57:38 »

Jesszus Ada csak lestem a képeiddet, és az kavargott a fejemben: MAZOISTA ....  Pojén Komoly miket műveltek... Ehhez képest én angyalka voltam....  Pojén
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1259 Dátum: 08 jún 04, 09:14:39 »

nahh  valaki  aki  nem  emozik  rögtön Nevet
hmm.. nemtoom... nekem sosem járt  nagyon az  a   fejemben h rossz  amit  csinálok...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins