24 nov 16, 04:45:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1520877 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1185 Dátum: 08 ápr 24, 20:47:47 »

Hát te tényleg nem vagy komplett.... Egyszer majd megvasal egy kamion...  Nevet
Naplózva
strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #1186 Dátum: 08 ápr 24, 20:50:57 »

csak a régi C64-es békás játékot utánoztuk
Naplózva

Nem kocka vagyok csak sok oldalú... egész pontosan 6

strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #1187 Dátum: 08 ápr 24, 21:10:12 »

Amugy ez csak 1 a sok hülyeségünk közül... osztálykiránduláson van már célpontunk van a hashajtó, izomlazítós budi ülőke, erős paprika kivonatos budiguriga egyszerre hadműveletre
Naplózva

Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #1188 Dátum: 08 ápr 25, 13:36:59 »

strawberry-san: hát ez tényleg kész... és még az utcánkban is parázok, hogy elüt valami vadállat, pedig a város szélén lakok, azol a kispatag csorgadozik... na jó... igazából valami csatprna... piócákkal, meg mindenXD  bár nem lesz gyenge... mi csak 1 napra megyünk, mert az ostályban van 1-2 ........, akik nem akarnak velünk jönni... nem is értem miért nem Ördögi Ördögi Ördögi Ördögi Ördögi Ördögi
mi osztálykiránduláson beletapostunk a szállodában egy rúzst a szőnyegbe véletlenXD jobanmondva engem éppen kínoztak, szal én nem voltam ott...
akkor a fent említett "patakban" pedig egyszer döglött nyulat találtunk...
ésén egyszer majdnem beleestem, mikor kikellett halászni belőle a focilabdát.... fúúúúúúj
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #1189 Dátum: 08 ápr 25, 21:00:26 »

Pataky nap 2008 exklúzív képek ikszdé

A B-s tagozat azaz Barbie Boys csapat képei ikszdé

37-es villamos megállója

Épül a karton Barbie

Alakul ikszdé

Öltöztetés

és készen

A maszek kapu

kapu 2

készen... Peti nagyon durván néz ki ikszdé

Suli makett legoból

Karton torony... tetőről úgy kb a 2. magaságában készült... a legnagyobb a mienk ikszdé

Az építés során egy állat sem sérült meg... kb 50 kiló kartont és 7 tekercs ipari celluksz ment el... és még van pár érdekes kép

Tűzoltók unatkoztak... vizes pólós, görkoris kosár meccs
http://www.youtube.com/watch?v=aVMMUKQRAIc

Tanár diák tánc Nevet
http://www.youtube.com/watch?v=aVMMUKQRAIc

hátul igazgató koronában ikszdé

ha még szerzek dolgokat akkor azokat is elküldöm

Naplózva

strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #1190 Dátum: 08 ápr 25, 21:06:26 »

ja igen ha még lesz akkor megírom és szivesen várunk midnenkit hogy lelkesítse a B-s tábort Nevet a pataky napra kaptok igazolást... és mivel NYEK-es elektro tagozat ezért nem sok a lány szóval őket főleg várjuk  Nyelvesít
Naplózva

Indiekidd
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1191 Dátum: 08 ápr 25, 21:08:58 »

Az elso nagyon durva, az naggyon jo. Azt, hogy a srac beall a tuzolto pompa ele az durva. Lehet benne nyomas cask egy keves.
Naplózva
strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #1192 Dátum: 08 ápr 25, 21:10:22 »

majd a cserebogár képet akarom megszerezni... miből lesz a cserebogár? persze hogy belőlem meg egy kiló kartonból ikszdé
Naplózva

Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1193 Dátum: 08 ápr 26, 12:44:59 »

jújúúúú, lol Nevet nem gyengék:D
nállunk csak olyan bunyó volt, hogy a híradókban benne volt: http://www.youtube.com/watch?v=JqOI0EGYHTc
mondanom se kell, pöpet fel lett ez az egész fújva, nem volt ez olyan dúrva, mint ahogy be volt állítva. az évfolyamtársamon volt 1-2 karcolás meg egy méretes monoklia és ennyi... pedig  ő vesztett... akkor a másik...
na ja, ez is csak a szülinapomon történhetettXDXDXDXD

bár nállunk is vannak, nagy hülyék, mármit az osztályban. nem is olyan régen egy oszt társam meg egy évfolyam társam (csajok) összverekedtek vmi hülyeségen az termünkben... mondanom se kell, a fiúk rögtön széthúzták a padokat, hogy legyen helyükXD amikor már nagyon meguntam szétszedtem őket (márcsak azért is, mert ha én nem akkor senki és abból meg nagy balhé lett volna, ha csak nézzük) erre az osztályom férfi közönsége engem... nem őket... engem fogtak le, hogy hagyjam őket verekedni... no comment, így is nagy balhé lett, de még nekem ott könyörögtak, hogy ne köpjem be őket, hogy ők engem fogtak le... (persze nem szóltam... nem vok olyan szemét >.<# )

Most meg azt találtam ki egyik barátnőmmel, hogy fogunk egy hernyót, rákötünk egy cérnát és így "pórázon" végigsétáltatjuk a főutcán...ikszdé olyan kivi vagyok mennyire fognak minket hülyének nézzni... de gondoltunk már cserebogárra is, lufinak, csigára meg még egy-két lassú állatra:D
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #1194 Dátum: 08 ápr 26, 19:52:33 »

Ez inkább csak fel lett fújva... inkább national geographic külön kiadás a szaporodásról ikszdé. A csigás ötlet nagyon teccik ikszdé... minket már akkor megnéztek amikor kiültünk gitározni macska sétáltatás közben.
Naplózva

Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1195 Dátum: 08 ápr 26, 20:04:15 »

én is ezt mondom, hogy úgy fel lett fújva, hogy szavak nincsenek rá...ikszdé nem is volt belőle semmilyen különösebb balhé, mint ahogy az mondva lett. nem volt semmilyen belső nyomozás, kapott a srác egy ig. intőt és kalap...
hihi a gitározás se rossz Pojén a csigát vagy valamelyiket tuti megcsináljuk... majd teszek fel képeket:D
Naplózva

strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #1196 Dátum: 08 ápr 26, 20:11:33 »

kösz az érdekelne ikszdé
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1197 Dátum: 08 ápr 26, 20:15:34 »

Nekem csak az nem tetszett ebben a verekedésben, hogy nem volt semmi technikájuk. Nevet De egyébként teljesen korrekt volt, egy-egy ellen, semmi fegyver, nem értem miért kell ebből országos balhét csinálni.
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1198 Dátum: 08 ápr 26, 20:25:16 »

hát most 2 középiskolás (az egyik ráadásul kereskedelmis... a másik egy szakképzők fiúsuliba ját, szal ő még talán) profin verekedjen? így nem látszott de az évfolyamtársam az egy kis nádszál, elfújja a szél..
Naplózva

strawberry-san
Gennin
*

Eszeveszett mint Vash XD

« Válasz #1199 Dátum: 08 ápr 26, 20:27:32 »

Én is azt jegyeztem meg először hogy inkább kötött fogásos párosodásnak nézett kia bból amit bevágtak... dehát általában iet látni a játszótéren

CSIRKEBOX RULEZ!!! ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins