24 nov 24, 22:11:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 27
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi - Taka  (Megtekintve 89916 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Arisa
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #75 Dátum: 07 aug 13, 18:20:10 »

Függönyös Hebi? Nekem nagyon tetszene XDDD
Juugonak télleg naon jól áll az a függöny ikszdé
Ha már az Akatsukit nem tudják legyőzni harcban ( de biztosan le tudják ikszdé ), majd akkor legyőzik őket divatban Nevet
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #76 Dátum: 07 aug 13, 18:24:05 »

Yooooyy... ez nagyon...
Azért az Akatsuki göncös Oronál nincs semmi jobb sztem... de ez meg már nem Hebi topic... a fenébe is, h én mindig átkalandozok máshova...
Nah... milyen színű legyen az a függöny?
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #77 Dátum: 07 aug 15, 13:37:23 »

Emberek mire jöttem ra, van egy igazi ismert szemely a Narutoban aki épp a hebinek egy tagja és ugy hivjak hogy Juugo(szlavia) xD, mondtam en ho ö a legkiralyabb Nyelvesít.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Ayame
Akadémiai tanár
*

« Válasz #78 Dátum: 07 aug 15, 16:58:01 »

Szerintem erös csapat de Karinnak lehet hogy az az ereje hogy meg érzi az idegen chakrát de kitudja lehet hogy még okoznak nekünk meglepetéseket :-[ Nevet Mosolyog Mosolyog
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #79 Dátum: 07 aug 15, 17:36:14 »

Moderátor:
1 hsz törölve Zemori-san-tól: felesleges hsz.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #80 Dátum: 07 aug 15, 23:46:47 »

Ah szerintem Karin nem a harctudasarol lesz hires, az inkabb Suigetsu, a nyers erö Juugo, a sharingan meg tudjuk ki Mosolyog.
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Amy Lee D.
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #81 Dátum: 07 aug 23, 21:08:45 »

Jah Suigetsut várom már eddig mindig az volt hogy csak azt mutaták hogy befejezte a harcot... Szomorú
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #82 Dátum: 07 aug 23, 23:07:51 »

En meg Juugot varom mar ho eccer ne tudjak leallitani vagy ne akarjak leallitani öt és há akkor el fog szabadulni a pokol mert hat mint az latszik is ezen az emberen ö MEGALLITHATATLAN. Mosolyog
Naplózva

Amy Lee D.
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #83 Dátum: 07 aug 25, 09:47:32 »

uhh alig bírtam elolvasni mert ékezeket nélkül írtál ikszdé
Jah tényleg tök nagy lenne ... még a hebit is kinyírná
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #84 Dátum: 07 aug 25, 20:48:52 »

azért az egész Hebit nem..:Sasuke szerintem erősebb, mint Juugo...
De am. akli szerintem a Hebiből először meghal, az Karin lesz
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #85 Dátum: 07 aug 26, 01:44:43 »

Ha valaki meghal elöször az max Suigetsu vagy Sasuke lessz, az utobbi eselyesebb, egyebkent meg Juugonal most pillanatnyilag nem hiszem ho van erösebb szereplö, talan Pein vagy Obito, de mas nem nagyon. A Sasuke meg vagy ugy hal meg ho Itachi megöli vagy ugy ho Juugo megöli vmi ien mondattal ho mégsem vagy olyan erös mint Kimimaro volt.. Multkor atmoskal kitalaltunk egy durva tobi=obitos elméletet majd leirjuk vmikor Mosolyog.
Naplózva

Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #86 Dátum: 07 aug 26, 08:38:54 »

miért pont Sasuke vagy Sugietsu halna meg előbb?
Látszik Karinon, hogy ő a leggyengébb.
ÉS ha Juugo elszabadul, akkor Karin sem tudja megállítani :Mosolyog
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #87 Dátum: 07 aug 26, 13:40:25 »

Azt tudom de karin annyira gyengenek van beallitva ho tuti nem hal meg, az ien tipusu emberek mint karin vagy soha vagy nagyon soka halnak meg. Ellentetben az oan tipusuakkal mint Sasuke vagy mmint Suigetsu.
Naplózva

Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #88 Dátum: 07 aug 26, 19:23:25 »

Sztem viszont Sasuke se fog meghalni, hiszen majd jó útra tér, azt visszamegy Konohába vagy nemtom, de sztem tuti nem hal meg mert őis ien főszereplőféle kari.
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #89 Dátum: 07 aug 27, 02:01:51 »

Tuti hogy meghal, meg kell halnia, vagy ö hal meg vagy Naruto, de ha mindkettö tul eli akkor nagy csalodas lesz szamomra a Naruto..
Hopp a témahoz, Juugo leen az egyetlen tulélö aki kinyir mindenkit xD, persze ez csak vicc de szerintem ö elöbb vagy utobb at all Narutoekhoz, kb oan lessz mint Gaara val megismerkedik narutoval elbeszelgetvele harc közbe es raebreszti ho ö nem gonosz mint a többi tarsa Mosolyog.
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 27, 02:03:25 írta Kroni » Naplózva

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 27
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins