24 nov 24, 06:54:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 27
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi - Taka  (Megtekintve 89744 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #240 Dátum: 08 aug 06, 16:13:05 »

Én nem szeretem a spoilereket mer lelövik a poént de most örülök hogy igazam lett.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #241 Dátum: 08 aug 08, 23:16:48 »

Szaszke nem hoz ertelmetlen döntéseket ? Nevet
Akkor mi volt a tulzott önbizaloma  hachibi ellen, most 1 ember kinyirja az egész takat lehet.. szoval hát izéke ne modnjunk mar ieneket ikszdé... azé.. ez erös tulzas senki nem tökéletes föleg az nem ikszdé..
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #242 Dátum: 08 aug 09, 16:55:36 »

spoiler:
ja most eléggé megszívta bár én azt hittem hogy csak genjutsu az amikor felszurja a kardokkal Technikai KO, de amúgy ez annyira szar hogy csak ennyien bírják elintézni a hachibit... és tobi mondja hogy sasuke megszerzi a 8 farkút >.<#, ja megszerzi úgy hogy 3-an segítenek még neki Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #243 Dátum: 08 aug 09, 17:31:43 »

Ez igaz, a Taka nélkül Szöszke már alulról szagolná az ibolyátXD Egyedül a Hachibi már megölte volna... vagy legalábbis nem hagyta volna ép bőrrel, az biztos kacsint De legalább most végre megláthattuk, h Karin sem csak a fangörl szerepét tölti be, hanem valamit tud isXD
Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #244 Dátum: 08 aug 09, 18:32:07 »

Én nem szeretem Sasukét, de azért Itachi ellen jobban harcolt, még ha Itachi hagyta is magát. Most eddig csak chidorit meg katanával hadonászást láttunk tőle. Ennél tud többet is, még akkor is, ha egyedül nem győzhet. A négy taka tag közül nekem egyedül Yuugo szimpatikus. Szegény nem tehet róla, hogy milyen dühkitörései vannak.
Naplózva

Tomi is a good boy.
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #245 Dátum: 08 aug 10, 08:02:17 »

sasukén kívül a taka nem annyira erős hisz shika,neji,shino gond nélkül leverné őket
Naplózva

So troublesome....
Taiki
Újonc
*

« Válasz #246 Dátum: 08 aug 10, 09:01:40 »

Idézet
sasukén kívül a taka nem annyira erős hisz shika,neji,shino gond nélkül leverné őket
Neeem Erősen kétlem , mert Karin érzékeli a chakrájukat és még ott van Suigetsu és Juugo . Suigetsu ha jól tudom vízzé tud válni
http://i293.photobucket.com/albums/mm73/8059_16/Suigetsu/5847284.jpg
 és még Juugo  a nagy erejével.

http://www.kepfeltoltes.hu/080810/Naruto_412_04_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Úgy hogy egy  Shikamaru , Shino , Neji elleni küzdelemben biztos hogy  győzne a Taka . De ez csak az én véleményem .
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 10, 09:06:52 írta Taiki » Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #247 Dátum: 08 aug 10, 10:13:15 »

érzékeli a chakrájukat... ne mond már hogy karin erősebb mint neji, juugo erőset üt és Mosolyog? gondolom nem  valami nagy taktikus shika könyen elkaphatja....  juugot ne hasonlítsuk egy akatsuki taghoz mert hidan melett elbujhat a sunyiba..  shino siugetsu ellen rossz volna mert bogarak nem biztos jók víz ellen, de nejinek se lenne gond kiütni őt... vagy mondjuk shino helyett lee is jöhet és lenne egy gyengébb gai vs kisame Mosolyog(lee vs siugetsu) lee győzelemmel
Naplózva

So troublesome....
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #248 Dátum: 08 aug 10, 15:34:08 »

Hát egy az hogy ott 30%-os Kisame volt ezért győzött csak Gai.Egy ilyen harcot nemtudnák elképzelni de nemhiszem hogy egyértelmű lenne..pláne Hidanhoz meg szerintem azért nembújhatnak el mert egyáltalán nemvolt nagy szám,csak a kaszájával ütögetett de azt is írtólasan,csak egy jó jutsuja volt meg az hogy halhatatlan és még az esze se ér anyit hogy elrabolják érte..szerintem Juggo meg Suigetsu ketten szétaláznák..de lehet hogy az egyikük is elég lenne hogy kettévágja vagy ilyesmi.
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #249 Dátum: 08 aug 10, 16:57:38 »

o_O 2-en se ütnék le hidant és ez holt biztos....  eleve mind2 közelharcos és hidanhoz nem szerencsés közel menni Nyelvesít Mosolyog jól van mind1 vitatkozhatnánk egy ideig de gondolj bele hogy hidan jóval erősebb mint ők 2-en
Naplózva

So troublesome....
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #250 Dátum: 08 aug 10, 17:57:04 »

Nemtudom de szerintem ha belegondolsz érszerevesz amit én.Szal szerintem Hidanhoz közelmenni egyáltalán nemnagy gáz mert lassú mint atom tehát csapkodhat a fejszéjével ha nemtalál el senkit plusz a jutsuja csak 1 emberre hat tehát addig a másik simá
n felkockázhatja vagy valami...vagy egy kicsit jobb taktika és kész..ha nincs ott kakuzu akkor összese tudja magát rakatni tehát anyi a halhatatlanságának is mert semmit nemér vele..akárhogy is gondolkodok Hidant ilyenek mint Oro,Jiraya,Tobi,kakashi,Pein,Sasuke stb. simán lealáznák 1v1-be de Juugo és Suigetsu is ketten legyakná.
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #251 Dátum: 08 aug 10, 18:23:20 »

off: lassú? kakashi támadását is kivédte(jó nem nagy cucc de azért a lassú túlzás Mosolyog) hát nem tom hogy oro mit csinálna ellen vagy jiraya Gondolkozik  mert ugye jiraya vesztét is az okozta hogy nem ismerte pein erejét és hidan erejét se ismeri. csinál valamien jutsut és utána akkor kap észbe amikor már a halálán van, hisz ha asuma is tudja a valódi erejét akkor nem biztos hogy meghal
Naplózva

So troublesome....
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #252 Dátum: 08 aug 10, 20:56:10 »

Nos a Taka gyenge... Bármelyiküket legyakná 1 vs 1-ben bármelyik szereplő aki ismertebb és már chuunin... Nyelvesít De Neji, Shino  stb. biztos. Szászke most hogy nincs átokjele mintha gyengébb lenne de ha átmenne csillagszemű juhászba akkor nyene szerintem a Taka.
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #253 Dátum: 08 aug 10, 20:58:05 »

teljesen igazad van!!!! taka sasuke nélkül GYENGE
Naplózva

So troublesome....
Kaktusz
Újonc
*

« Válasz #254 Dátum: 08 aug 10, 21:11:57 »

Hát bizony én is többet vártam tőlük, úgy néz ki azért vannak, hogy majd a manga vége fele 1v1 szituációba kerüljenek Narutoval és csapatával.
Naruto vs Sasuke, Suigetsu vs Lee, Karin vs Sakura, Yugoo vs Shikamaru/ Sai. Valahogy így képzelném el.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 27
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins