gman
|
|
« Válasz #705 Dátum: 12 máj 08, 16:48:07 » |
|
Ja, Föciből meg Matekból emelteztem, hogy fel tudjak vágni a sok bónusz ponttal, amit ezekért kaptam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #706 Dátum: 12 máj 08, 17:21:50 » |
|
Huh basszus kulcs gyerekek... nagyon drukkoljatok hogy vmit amit ráfirkáltam összeszerzek 20 pontot mert megnéztem egy megoldókulcsot és alig volt néhány helyes megfejtésem... NEM AKAROK SZÓBELIRE MENNI MATEKBÓL! Még annyit: véleményem erről az egészről hogy iszonyatosan nehéz volt, és szinte olyan feladatokkal tűzdelték tele amikben mindig gyenge voltam! Most vhogy nem vagyok optimista....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #707 Dátum: 12 máj 09, 06:57:43 » |
|
Reméljük, hogy pozitív eredményetek lesz.
Amikor én érettségiztem, azt hittem alig lesz 2-es a matek írásbelim, erre 4-es lett... Aztán kiszivárgott, így írhattuk újra. mondhatom a második mindenkinek rosszabb lett, de legalább senkinek sem kellett szóbeliznie matekból. Az 3-as lett.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #709 Dátum: 12 máj 14, 13:06:13 » |
|
Megy valaki bioszból középszintűre? Csak legyen már kinek elpanaszolnom holnap este, milyen szörnyűséges feladatok voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #710 Dátum: 12 máj 16, 08:57:52 » |
|
Na ma cseszettül szurkoljatok, mert cseszettül megyek földrajz érettségizni 14.00-tól még sok sorstársammal. A célkitűzés 95% feletti érettségi, de rápályáznék a 100%-ra. Szorítsatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #711 Dátum: 12 máj 16, 09:12:13 » |
|
Nyugi van! A közép föci olyan gyerekes, mint a töri, aki egy nagyon picit is ért hozzá, az csuklóból megcsinálja 90% fölöttire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #712 Dátum: 12 máj 16, 09:16:27 » |
|
Nikuccia én bioszból csináltam tegnap, szerintem kicsit oda nagyon erős volt! Mivel én két éves felnőtt képzésen voltam nekem tavalyi anyag az az állat és növényvilág, de ez már túlzottan a részletességre kérdezett rá, volt amit józan paraszti ésszel próbáltam megválaszolni... mondom hátha! Neked hogy sikerült? Szanisz én drukkolok neked, őszintén bevallom lehet jobban jártam volna ha én is földrajzot választok! Mindenesetre minden földrajzból érettségizőnek: SOK SIKERT!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #713 Dátum: 12 júl 08, 14:20:37 » |
|
Most jutott eszembe hogy szóljak azért hogy tudjátok megszereztem az érettségit, csak annyira térnék ki hogy töriből külön dicséretet kaptam mert csak! A többi úgy sikerült ahogy sikerült, lényeg a lényeg hogy ez után a 2 év után végre megszereztem azt a flancos kis kék könyvet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #714 Dátum: 12 júl 08, 17:06:58 » |
|
Jajjj nekem is sikerült Nálunk csak ma rakták ki az eredményeket De boldog vagyok Asszem ma lesz ivászat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #715 Dátum: 12 júl 08, 17:14:55 » |
|
Ne emlékeztess rá kérlek... nekem nem volt rá lehetőség! Semmi ünneplés, ez annyira rosszul esik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|