Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #405 Dátum: 08 ápr 09, 18:04:23 » |
|
Háát,én csak a japán szinkront tudom neked megmondani,de biztosítalak h jobban illik hozzá Am Paku Romi a japán szinkronja.
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #406 Dátum: 08 ápr 09, 18:44:11 » |
|
Igen-igen, tudom, hogy Paku Romi a japán hangja... na de sebaj, majd még nézelődök, hátha mégiscsak megtalálom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #407 Dátum: 08 ápr 10, 11:31:41 » |
|
Gaara a kedvencem. Kankurout néha fejbe vágnám a hülyeségei miatt, de kedvelem, mert szimpatikusan hülye! Temari jó fej. De néha elég modortalan, és káromkodik... Ami Shikamarunál elég vicces.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #408 Dátum: 08 ápr 10, 11:56:15 » |
|
hehe nekem Temari a nagy nagy nagy nagy kedvenc (háát nemcsak kedvenc... ) ,Gaara-t is bírom nagyon,háát Kankuro...nem szimpatikus... :'X
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #409 Dátum: 08 ápr 10, 13:00:51 » |
|
Legjobb arc az a Karasu Nekem Temcsy a favoritom...márcsak azért is,mert drágámra emlékeztet... <3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #410 Dátum: 08 ápr 18, 22:51:54 » |
|
Kétség kívül a legjobb csapat. Nagyon bírtam az elején, h h be vannak már sz..szal h h félnek Gaarától xD Deh sztem nagyon jók . Imádom őket.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Neko-chanka
Vendég
|
|
« Válasz #411 Dátum: 08 ápr 24, 17:54:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaara93
Vendég
|
|
« Válasz #412 Dátum: 08 ápr 28, 18:34:24 » |
|
Szerintem Gaara mindíg nagyon jól irányította a csapatát még akkor is ha nem tekintette őket társainak, és a part 1-ben nem vagyok biztos abban hogy Kankuro és Temari olyan sokáig eljutottak volna a Chuunin vizsgán ha nincs Gaara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #413 Dátum: 08 ápr 28, 18:36:34 » |
|
Azért őkis simán meghaladták már akkoris a genin szintet és akármilyen gyenge lett volna a 3.tag eljutottak volna ugyanodáig de persze Gaarával meg gyerekjáték volt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #414 Dátum: 08 ápr 28, 18:41:36 » |
|
Ezzel a temari a legjobb uniocshi vel vitáznék amúgy jó kis csapat főleg gaara, bár kicsit sajnálom, h az elején kis idegbajos volt temari káromkodásai egész tűrhetőek(engem nem zavarnak) és kankuro hát ő inkább barátsággal segítelek (sztem) mert amikor harc volt mindig bebukta(szinte mindig)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #415 Dátum: 08 máj 10, 22:54:54 » |
|
Nekem tetszik Temari stílusa. És messze nem ő a legmocskosabb szájú csaj az animében xD Gaara meg nagy favoritom. & mióta unokatesómékkal voltunk egy bábszínházban. nha nem részletezem xD (L) Kankiii-kun (L)
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #416 Dátum: 08 máj 11, 08:35:47 » |
|
Áh! lusta voltam megint az előző hozzászólásokat elolvasni! :'X Tényleg jó csapat, én is csípem őket! Bár ők hárman tesók, de úgy érzem, hogy Temari és Kankurou többet vannak együtt, mint Gaarával. "B*sszátok meg! Több szerepet akarunk!!" Én is azt akarom, hogy szerepeljenek még!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #417 Dátum: 08 máj 11, 09:11:16 » |
|
a filler részekben végülis benne lehetnek. a sima naruto végén is benne voltak (olyan 220 körül), pedig a mangában akkor sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #418 Dátum: 08 máj 11, 09:22:39 » |
|
Áh, Temarit nagyon bírom, főleg a támadásai miatt...de jól gondolom, hogy az ő eleme is a szél? Csak mert az eddigi támadásai mind a szélre alapozódtak, szóval, ezért gondolom. Bár még sehol nem láttam volna leírva, csak ezért kérdezem. :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #419 Dátum: 08 máj 11, 17:10:22 » |
|
Hát jah,énis aztmondom h szerepelhetnének többet (főleg Tem )
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
|