Chakra
|
|
« Válasz #135 Dátum: 08 júl 26, 19:18:15 » |
|
Mint az elemek:
Tűz országa - Rejtett Levél Falu (Konohagakura no Sato) - Hokage Szél országa - Rejtett Homok Falu (Sunagakura no Sato) - Kazekage Villám országa - Rejtett Felhő Falu - Raikage Föld országa - Rejtett Szikla Falu - Tsuchikage Víz ország - Rejtett Köd Falu - Mizukage
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 26, 19:18:56 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
h_neji
Chuunin
Nem elérhető
Isten teremtette az agyat VAGY az agy az istent?
|
|
« Válasz #136 Dátum: 08 júl 26, 19:25:28 » |
|
áhá! télleg! és az a Rejtett Csilag Falu-s az Filler volt avagy nem? ha nem, mi lesz ha nagy rejtett falu lesz 6 manipulációs elem lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #137 Dátum: 08 júl 26, 21:19:41 » |
|
Ők nem a 6. nemzet, csak szeretnének azok lenni. A többi 5 falu nem is ismeri el a vezetőjüket kage-nak. Amit használnak, az pedig nem természeti elem, hanem a meteorit által módosított chakra, szóval biztosan nem az lesz a 6. elem. Főleg úgy, hogy a csillagot Naruto összetörte.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #138 Dátum: 08 júl 26, 21:21:52 » |
|
A Rejtett Csillag csak töltelék volt. De nekik volt kagéjuk, még ha nem is volt hivatalosan, a többi ország által elismerve. Asszem Hoshikage volt (hoshi = csillag). De ez nem biztos...
Megelőztek míg írtam. ^^ Nem baj.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 26, 21:22:40 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
h_neji
Chuunin
Nem elérhető
Isten teremtette az agyat VAGY az agy az istent?
|
|
« Válasz #139 Dátum: 08 júl 27, 11:44:11 » |
|
tudom ficcből mondtam a 6-ik manipulációt. De töltelék = Filler? ha nem akkor az Filler volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #140 Dátum: 08 júl 27, 13:34:51 » |
|
Igen, a filler angol szó tölteléket jelent. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 08 aug 17, 21:00:02 » |
|
Kérdés a szereplőknél sajna nem találtam így ide írom elvégre ő is Kage:D Na szval Gaara akkor mostmár nem tudja azokat a homok technikákat?
|
|
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 08 aug 17, 21:02:21 » |
|
a gaara team topicjában keress erre választ... egyébként még mindíg tudja őket, csak éppen az automatikus védelme nincs, de ez itt off
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Adam-sensei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 08 dec 01, 12:37:20 » |
|
Mekkora jó h a Raikage feka* (nem rasszista megjegyzésnek szánom). Meg 1 csomóan a villám országában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szannya22
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #144 Dátum: 08 dec 01, 15:45:24 » |
|
Egyébként Orochimarut is kagézták Otokage (Hangárnyék) ígyhívták őt...
|
|
|
Naplózva
|
Gyere közelebb, érints meg... de megfizeted az árát! (Császárnő) Nézz az égre, fentről csapok le! (Torony) Ne ezt a kezemet nézd, hanem a másikat! (Mágus) Íme, a Kétségek Hozója! (Hold) Rettegd a mélységet! (Főpapnő)
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #145 Dátum: 08 dec 01, 18:51:39 » |
|
Csak a csatlósai találták ki rá =P Csak 5 féle hivatalos Kage van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szannya22
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #146 Dátum: 08 dec 02, 14:24:34 » |
|
Igen tudom. Csak gondoltam ha már szóba került a Hoshikage akkor ezt is megemlítem...
|
|
|
Naplózva
|
Gyere közelebb, érints meg... de megfizeted az árát! (Császárnő) Nézz az égre, fentről csapok le! (Torony) Ne ezt a kezemet nézd, hanem a másikat! (Mágus) Íme, a Kétségek Hozója! (Hold) Rettegd a mélységet! (Főpapnő)
|
|
|
Sesshoumaru
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
|
« Válasz #147 Dátum: 09 máj 04, 15:12:13 » |
|
Én arra leszek kiváncsi, hogy -egyrészt Madara hogy nézki -Másrészt, hogy télleg ő e a Mizukage és ha télleg akkor hanyadik Mert sztem a másodiktól kezdve ő az összes csak mindíg eltakarja az arcát (azért csa a 2. mert az 1. az aki a falut teremtette és sztem az nem ő volt)
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #148 Dátum: 09 máj 06, 00:20:34 » |
|
Az első Tsuchikage Kamizuru klán tagja volt, bikouchuu (bogaras) fillerben volt róla szó. szal ha ezt elfogadjuk volt már szó mindegyik nagy ország ninja főnökéről... de úgy is lesz kage gyűlés a raikage jóvoltából
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #149 Dátum: 09 máj 27, 15:39:54 » |
|
Szerintem ebben a topikban feltehetem a kérdésemet!? szóval: Elvileg a Föld, vezetője a Tsuchikage ! namost róla van valami bővebb infó ? mert eddig naruto->naruto shippuuden 109 ig nem nagyon emlékszem hogy mutatták volna! (Azt nemmondjátok, hogy goglizzak mert elsírom magam!) Ami ismert-> Hokage (火影; Szótár: "Tűz árnyék") Konoha. 1, Hokage Hashirama Senju 2,Tobirama Senju 3,Hiruzen Sarutobi 4,Minato Namikaze 5,Tsunade Kazekage (風影; szótár: "Szél árnyék") Sunagakure. 1,Shodai Kazekage 2, Nidaime Kazekage 3,Sandaime Kazekage 4,Yondaime Kazekage; 5,Gaara Mizukage (水影; szótár "Víz árnyék") Kirigakure. ? Mizukagékról nincs semmi infó! Elvileg shippuuden időben Tobi - Madara a mizukage de elötte ? Raikage (雷影; Szótár "Villám árnyék") Kumogakure. x, Kirābī , Most ő az nemtudni hanyadik -> Tsuchikage (土影; szótár: "Föld árnyék") Iwagakure. Az első elvileg a Kamizuru clan ból való ---- > semmi több infó?
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
|