Shiro
|
|
« Válasz #900 Dátum: 08 jan 24, 19:30:17 » |
|
A szinkronos korábban fent volt az Urharashopban, valamint manga fordításokat is találsz náluk. De amúgy szerinte nemsokára fentlessmajd torrenteken. ???
ui: az ftp szerver cím valószinüleg ugyan azért lessz hibás, a mint ami miatt a "szarvas"-ban kicsillagozza az "a"-t a másik, meg hogy nem kéne reklámozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarathebest
Vendég
|
|
« Válasz #901 Dátum: 08 jan 25, 10:15:45 » |
|
A szinkronos korábban fent volt az Urharashopban, valamint manga fordításokat is találsz náluk. De amúgy szerinte nemsokára fentlessmajd torrenteken. ???
ui: az ftp szerver cím valószinüleg ugyan azért lessz hibás, a mint ami miatt a "sz*rvas"-ban kicsillagozza az "a"-t a másik, meg hogy nem kéne reklámozni.
Urharashop? Ott meg lehet nézni szinkronosan? mi az oldal címe? PÜ-ben küldd el az oldal címét lécci
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blodwolf
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #902 Dátum: 08 jan 25, 10:57:51 » |
|
most nem tudok hirtelen vissza olvasni, majd késöbb de látátok a magyart?! hát az valami borzadalom,még anno az Inuyasha,most meg a Naruto után nem gondoltam h. jöhet rosszabb, hát jöhet @_@.én teljesen kibuktam a szinkronhangoktól meg a fordításoktól. még barátnőm is aki össz-vissz 1-2 részt látott anno Bleachből még ő is T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #903 Dátum: 08 jan 25, 11:57:18 » |
|
A szinkronos korábban fent volt az Urharashopban hát szerintem már leszedték,mert én nem találom sajna amúgy én találtam egy torrent linket,csak semmi sem töltődik le
|
|
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #904 Dátum: 08 jan 25, 12:38:10 » |
|
hüp hüp ez szánalmas volt mint anarutonűál mkindenkinek ovodás jangja volt és hogy leforditottak mindent
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #906 Dátum: 08 jan 25, 17:39:13 » |
|
szerintem meglehet ezt szokni és sokkal jobb is mint a Naruto mert az tényleg förtelem lett :'( egyébként meg ne várjátok azt, hogy ugyan olyan legyen mert egyik ember se tud 100%-osan ugyan úgy beszélni mint egy másik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #907 Dátum: 08 jan 25, 18:10:39 » |
|
tudjuk, de nemazé, de ichigonak mély a hangja... ennek meg ... Rukia még elmegy. szal többi nem lett nagyon rossz, csak a lidércen akadtam ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #908 Dátum: 08 jan 25, 20:45:13 » |
|
Mondjuk ha hollow marad, akkor ugye aki még nem látta eredetibe, az a "hollóra" fog asszociálni. Ha szó szerint forditják üresre, az meg szerintem hülyén hangzana. A hollow-k elkárhozott érzelmektől mentes üreslelkü szellemek, vagyis lényegében jó a lidérc, csak fura. De szerintem ha a következőkből lett volna valamelyik, az is fura lenne pl: kísértet, elkárhozott, (többet nem tudok).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #909 Dátum: 08 jan 25, 21:16:29 » |
|
Hogy is mondjam: Nem az (U) ftp szeró gyártja az animéket . Egyébként, ha keresgélsz az Urahara Shoppban, megtalálhatod a magyar részeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #910 Dátum: 08 jan 25, 22:14:03 » |
|
voltak azóta új részek? nem nagyon lesem és fogalmam sincs hol tartanak :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukekun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #911 Dátum: 08 jan 26, 10:48:59 » |
|
csak az a baj hogy későn adják az ANIMAXON
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #913 Dátum: 08 jan 26, 15:55:06 » |
|
Nem tudom, hogy ide írjam-e, de... Nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni a bleach zenéjit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarathebest
Vendég
|
|
« Válasz #914 Dátum: 08 jan 26, 16:10:10 » |
|
Nem tudom, hogy ide írjam-e, de... Nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni a bleach zenéjit? a www.bleach.gportal.hu -n le tudod szedni a zenéket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|