L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #8400 Dátum: 10 júl 29, 16:40:43 » |
|
Ren, meglehet félreértettél, engem is érdekelnek, csak azt mondom, végre történt valami. Lehet "Gin csak a kedvező alkalmat várta, és lecsap". Már azon sem lepődnék meg, ha a tervébe tulképp Matsut is belevonta volna, és lenne vmi rejtett képessége a jelenlegin kívül is...
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #8401 Dátum: 10 júl 29, 18:31:34 » |
|
Jah, vagy az is elképzelhető h Aizen elröhögi magát, majd jön h: "Épp ahogy gondoltam "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #8402 Dátum: 10 júl 29, 19:44:09 » |
|
Nah találtam egy spoiler képet, remélem igaz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 29, 19:46:35 írta Bontakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8403 Dátum: 10 júl 29, 19:47:46 » |
|
A Gin vs Ichigo csaknem meritette ki Kubo teljes fantáziáját... de nem tudom mit lehet még az über gyors Zampakutoval kezdeni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8404 Dátum: 10 júl 30, 02:56:30 » |
|
ízéé.... hát .. öszintén nem ezt vártam . Gin a tökös legény !!!! nyomott egy chuck norrist Látom a mellkas lyukasztgatás új trend , de jó volt látni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8405 Dátum: 10 júl 30, 06:45:37 » |
|
Na végre!Visszatért Kubo bá' xD Ez nagyon penge fejezet volt.Aizen milyen fejeket vágott már xD De még ezt is tudta xD Bazz Aizen mindent tud xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #8406 Dátum: 10 júl 30, 07:33:23 » |
|
Aizen az orákulum, persze, hogy mindent tud De ez a fejezet... konkrétan még mindig nem bírom abbahagyni a nevetést Olyan abszurd az egész xD Bár az kétségtelen, hogy az utóbbi fejezetek legjobbika, mert most először várom igazán a kövi fejezetet. Aizen nyilván nem halhat meg, mert akkor minek kínlódik most Ichigo meg Ishin... Viszont ha nem hal meg, akkor Ginnek csúnya vége lesz, azt meg nem nagyon szeretném
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 30, 07:34:10 írta Nikol »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8407 Dátum: 10 júl 30, 08:45:56 » |
|
Van egy olyan érzésem , hogy gyors regenerációt fog végrehajtani a Hogyoku. Mivel Ginnek nem állna jól a hosszú haj x'D Am. meg sajna Rangikut sem ölte meg Valszeg átvágta a lélekkapcsolatot , így életben maradhatott. Vizont ez a Páfordulás faja. Szerintem Gin kapni fog pár 80+os Kidout . :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8408 Dátum: 10 júl 30, 09:16:09 » |
|
Ez engem is bosszant, h nem halt meg De szerintem nem miatta van a pártfordulás. Gin egyed uralomra tör:D Milyen faja lenne már, h jön ichigo, über szuper hollow meg minden, Aizen ott fekszik vérbe fagyva, aztán jön Gin egy fagyival xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #8409 Dátum: 10 júl 30, 09:16:22 » |
|
cöcöcö egész jó rész volt. Végre Gin csinált vmit bár ebben a arészben kifejezetten gonosz arckifejezései vannak. Nah végre vároma akövetkező fejezetet mert van vmi izgalom....
Amúgy sztem is Gin nem a ajó oldalon áll hanem ő akar lennia a főgonosz legalábis nekem úgy tűnt...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 30, 09:17:17 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8410 Dátum: 10 júl 30, 11:01:01 » |
|
Ez nagyon flash volt . Gintől valami hasonlóra számítottam, bár Aizennek tuti nem reszeltek mert hát Ichi kivel hadakozna hacsak nem Ginnel . Bár kíváncsi vagyok miért ilyen hirtelen ez az egész. Aizen vs Gin szuper mióta vártam már, de van egy olyan sejtésem Ginnek azért nem lesz olyan sétagalopp ez az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8411 Dátum: 10 júl 30, 11:45:58 » |
|
Jah, vagy az is elképzelhető h Aizen elröhögi magát, majd jön h: "Épp ahogy gondoltam " Ez engem is bosszant, h nem halt meg De szerintem nem miatta van a pártfordulás. Gin egyed uralomra tör:D Milyen faja lenne már, h jön ichigo, über szuper hollow meg minden, Aizen ott fekszik vérbe fagyva, aztán jön Gin egy fagyival xD A Gin vs Ichigo csaknem meritette ki Kubo teljes fantáziáját... de nem tudom mit lehet még az über gyors Zampakutoval kezdeni.
Minden kérdésem megválaszolva és minden tippem többé kevésbé beigazolódott^^ Ez a legjobb fejezet volt az Ichigo vs Ulqi óta. Hihetetlen, tökéletes. Egyszerüen hazudtam NEm olyan hosszu és nem is olyan gyors. Ez megmagyarázza h ichi h tudta kikerülni. Az h megfogta KS-t, az megint egy hatalmas huzás. Nem be kell csukni a szemed, hanem megfogni a Pengét. Fatál huzás, a végén Kubo nagyot huzott. Ez a Méreg, ez nagyon ott van, de az utolsó kép kicsit elbizonytalanitott, de igy az Isten gyilkos se passzoló cim a japán cime is ez? mert 15 istengyilkos fejezet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8412 Dátum: 10 júl 30, 12:24:22 » |
|
"Istengyilkos", mint Aizen neked befellegzett és jöhet az új fő gonosz Ez tetszett. A felvezetés elég hosszú volt, de végre itt van a lényeg. Arra leszek kíváncsi, hogy Aizen tényleg meghalt-e. Számomra ez elég szánalmas volt, hogy tényleg meghaljon Ráadásul most végre Ginről is jöhetnek az infók, mivel Ő lép elő az új fő gonoszként. Remélem, nem áll le Kubo egyetlen jó fejezettel!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8413 Dátum: 10 júl 30, 14:31:07 » |
|
Áh ez nagyon jó volt,nekem nagyon tetszett ez a rész Gin Zanpakutoja nagyon üt,nem gondoltam hogy ezek a részek így meglesznek csinálva. Bár az kicsit idegesítő volt hogy Aizen ezt is tudta xDD Meg Gin kígyós hasonlata komoly volt xD De mindent figyelembe véve: Rég lehetett ezt mondani,de ez szép volt Kubo^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 30, 14:35:32 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8414 Dátum: 10 júl 30, 15:51:10 » |
|
az utsó kép kicsit elbizonytalanit, de jó ezt ujra és ujra elolvasni.
Gin arcai, és Aizen mimikája is fatálul van megrajzolva.
Ő az egyetlen aki képes megölni isten samát, nem feltétlen biztos h ő a fő gonosz, lehet h csak épp szórakozásból tette xD
Kiváncsi vagyok, h jött rá a titokra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|