hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8355 Dátum: 10 júl 22, 15:20:06 » |
|
De minden elfuserált mecset fel lehet dobni striptíztáncosnőkel, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #8356 Dátum: 10 júl 22, 15:22:02 » |
|
Engem nem érdekelne egy MAtsu sztriptiz. Erre megvannak a speciális oldalak, és előben is vannak ilyesfajta szolgáltatások ^^ Egy MAtsu és Ichi haverjai gyilkosság viszont már inkább inyemre való lenne, de Kubo megfogja nekünk mutatni, h VAN MÉG MÉLYEBB GÖDÖR
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8357 Dátum: 10 júl 22, 15:24:35 » |
|
VAN MÉG MÉLYEBB GÖDÖR ez kuo taktikája elindult egy gödörbe már jó rég és megy lefelé és megy és megy mig a ködör átmegy a földön és a csomolungmán lenne a másik vége a csucson rem igy lesz h ezekután a szarok után a csucsra érünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8358 Dátum: 10 júl 22, 15:41:15 » |
|
Huh, elolvastam a legűjabb fejezetet, és inkább nem írok le semmit, mert azt már előttem ti is megtettétek Szomorú, ennyit lehetne még hozzá tenni. Gondlkozom, rajta, hogy abbahagyom egy időre(örökre?) a manga olvasását.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8359 Dátum: 10 júl 22, 16:06:21 » |
|
Ne tedd Mi lesz kuboval, ha elpártolnak tőle az olvasók? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8360 Dátum: 10 júl 22, 16:07:32 » |
|
Am nemértem, h Aizen minek nézett ien veszélyezetten Ginre Amúgy volt 3 jó kép azt anyi. 2 az amikor Af-san bemutatta zp-jét( érdekesebb volt, mint a rohana gyerekeket nézni) + az utolsó oldal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8361 Dátum: 10 júl 22, 16:10:17 » |
|
Nincs it Kumori san Nem tok uj avát csinálni xD Tényleg van pár jó mozzanata xD Vagyis inkább képsora El se hiszem h a japánok erre gerjednek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8362 Dátum: 10 júl 22, 16:18:36 » |
|
Minden mangában van a nagy harcok között átmeneti párbeszédes rész... ez a 7. fejezet ami előrevetíti a felállást. valószínűleg sablonosan a 417. fejezetben kezdődik meg az újabb nagy harc. Addig nektek nem is érdemes nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8364 Dátum: 10 júl 22, 18:10:12 » |
|
Tudom h nincs gépe, netje vmije xD ezért mondom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #8365 Dátum: 10 júl 22, 18:16:13 » |
|
Úristen, tisztára a Terminátor jutott eszembe Aizenről, mindenki dobálja, de ő csak megy előreXD Maj Gin mondja, Asta la vistaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baniaa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8366 Dátum: 10 júl 22, 18:40:12 » |
|
Végre vicces szereplők is szerepeltek nem csak byakuya hitsugaya meg ilyen szereplők. Már bocsánat de ők ritkán szerepelnek nem értem mi a bajotok hogy pár fejezet róluk szól. Amúgy vicces hogy mindenki lesz*roza a blícset de az avatarján vagy az aláírás képén bleach-es szereplő pózol. Ja és nem kötelező olvasni.... mellesleg japánban még mindig nagyon jól fogy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8367 Dátum: 10 júl 22, 18:43:47 » |
|
Dobna valaki egy linket erről? Mert amit én olvastam magyart, abban 1: nem történt semmi érdemleges 2: Gin sem adta jelét az árulásnak, csak annyit mondott: "Visszatértem... Aizen taichou" Nah hagyjuk ezt a nem kötelező olvasni rizsát. A régi blícs jó volt. Ha nem tetszik, hogy nekem, vagy másnak nem tetszik, akkor ne olvasd a hsz-ét és kész. A japánok meg hülyék. Ez lejött már egy pár dologból, szóval... Engem az érdekel, hogy nekem tetszik-e és mivel nem tetszik, így leírom a véleményem és kész. Egyébként nem az a baj, hogy szerepelnek, hanem az, hogy az időmet rabolják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8368 Dátum: 10 júl 22, 18:48:13 » |
|
Na és ha én Pikachut teszem ki akkor mi van? Nem azért van kinn BLÍCSES avatar, mert olyan jó, hanem mert vannak kedvenc szereplőim, akiket bárhogy rakunk még mindig jók ^^ Az egész fejezet olyan semmilyen volt. Kubo próbál humoros lenni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8369 Dátum: 10 júl 22, 18:51:15 » |
|
a naruto hoz mindenki ugy akart bevágodni h utállak sasuke a blics esekhez meg h ha nem tetszik nem kel olvasni am a fejezetről : pisztoly lopnak meg ilyenek én ezen akadtam fent am nekem tetszik afro san shikai ja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|