24 nov 24, 07:44:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 511 512 [513] 514 515 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1768221 alkalommal)
0 Felhasználó és 49 vendég van a témában
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7680 Dátum: 10 ápr 08, 13:53:42 »

Igazad van Rennin, de hát egy pár ilyen fangirl-öknek való karakter minden manga-ba kell, még akkor is, ha ez a minőség rovására megy.
Gin nem ilyen, de ettől függetlenül azért lehetne még jól szerepeltetni, mindenesetre én remélem, hogy nem csak ez az extra Shikai képesség lesz neki, mert ez így nagyon szánalom.
Naplózva

FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #7681 Dátum: 10 ápr 08, 14:33:20 »

Bevallom most majdnem sírva fakadtam... szegény kedvencem...
Nagyon gagyi gin kardja, csak a házakat lehet vele elvagdosni, mást nem nagyon lehetett látni...
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #7682 Dátum: 10 ápr 08, 15:41:21 »

Nekem a mangából egy valami teljesen világosna kiderült: Gin még nem veszi komolyan Ichit...De jó lenne ha komolyna venné eddig nagyon sokan ezen buktak el h. Eperkével játszadoztak és nem vették komolyan...Eza  aharc még cska most kezdődött el mivel Ichis tuti több fejezetnyi fight lesz...Legalábbis nagyon remélem különben:  Leüt
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7683 Dátum: 10 ápr 08, 17:54:47 »

Legalább nem csak én látom ugy h Gin csak poénkodik.

Teljesen megfeledkeztem Isshinékről. Azért az aizen féle Kidou se semmi. Jó lenne azért tudni h hanyasxD Legalább lehetne viszonyitani Yamma jii kidoujához.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7684 Dátum: 10 ápr 08, 19:25:58 »

Tetszett így most már magyarul Nevet Gin kardja nem igazán tetszik, de annyira nem is utálom Nevet. Véres arccal nagyon keményen néz ki szerintem Gin. Gin az utolsó oldalon azt mondta Ichinek," hogy te tényleg ijesztő vagy" ezt határozottan el kell ismernem, hogy így van Ichi tényleg ijesztő Nevet .
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7685 Dátum: 10 ápr 08, 20:26:35 »

Hát elolvastam... Gin képessége alapból nem tetszik. Ha csak egy támadása lett volna, de nem ez lett volna a kardja egyedüli képessége, akkor oké. De eddig nagyon úgy áll a dolog, hogy bezony csak ennyit tud róka koma... A mangában viszonylag normálisan el lett adva a képesség, de ez nem változtat a tényen, hogy ez a bankai úgy röhejes, ahogy van. Egy srác egy 13 km hosszú (ki tudja, hány száz kilós, vagy tonnás) pengével hadonászik... Most már semmi kétségem afelől, hogy Kubo valamit nagyon elnézett... Persze azzal nagyon okos dolgot hozott létre, hogy Aizen képessége a teljes megtévesztés. Hisz, ha valamit elront, akkor a következő mangafejezetben fogja, ráhúzza Aizenre, hogy illúzió volt, aztán megy tovább.

Elképzelem, ahogy Aizent próbálja megölni Kubo, de nem sikerül neki, mert Aizen mindig illúzióval megmenekül...

Azt hiszem, hogy a Raikouhou az bakudo #63... Ezt Kuukaku használta Aizenen a Soukyoku hegyen. Az biztos hogy hatvan valahányas...
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 08, 20:31:44 írta six » Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7686 Dátum: 10 ápr 08, 21:18:16 »

Hado # 63: Raikouhou - mennydörgő villám-ágyú
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7687 Dátum: 10 ápr 08, 21:36:40 »

Jaja igaz. A szám az derengett, meg gondolkodtam is, hogy melyik hadou, vagy bakudou... aztán telibe trafáltam a pont nem azt ikszdé
Naplózva
cyberwolf21
Chuunin
*

« Válasz #7688 Dátum: 10 ápr 09, 00:06:42 »

Az hogy egyes bankaiok képessége menyire tré a kizárolag hejzetfüggö.

Pl:Gin kardja közelharcban egy-egy ellen lehet hogy, kevésbé hatékony de ha mondjuk
eléálitanánk (hasamraütök) 10000menos grandét egy vágással leszedné mind.

De ugyanenyi menos grandétót nemhogy Ichi, de talán még a komplett SS haderő is
magaalá csinálna.

Ugyhogy Lehet hogy nem azt kaptuk amit vártunk, de azért Gin kardja egyáltalán nem gagyi!

Issin + Aizen tök jol elvannak egymással, cool!
Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #7689 Dátum: 10 ápr 09, 00:24:07 »

Én viszont pont erre számítottam Ban Kai témában. Elvégre ez így logikus. Shi Kai-ban is csak egy előretörő, egyenes penge, mely olyan akár egy dárda. De most már hajlik bármerre, és kilométerekre képes eltávolodni Gintől. A Shi Kai sem volt bonyolult, a Ban Kai miért lenne az?
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #7690 Dátum: 10 ápr 09, 04:34:25 »

Viszont most már egyértelművé vált valami, hogy Aizen megint hülyét csinált mindenkiből és ez a Karakurás cirkusz csak arra kellett, hogy szépen bedaráljon mindenkit és szó sem volt semmilyen elpusztításról, ha tényleg ez lett volna a célja, akkor Gin röhögve egy suhintással eltüntette, volna mind a 4 pillért a bankaijával. xDD

És mielőtt lehurrogtok, gondoljatok bele, hogy az a 13 km azt jelenti, hogy egy 26 km átmérőjű körben gyakorlatilag minden fölapríthat egy pillanat alatt. xDD
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 09, 04:40:23 írta Csibe19 » Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7691 Dátum: 10 ápr 09, 05:08:55 »

A második részével teljesen egyetértek, hiszen van benne logika, de én úgy érzem, ha Aizen hülyét is csinált mindenkiből, az nem teljesen szándékos, és hatalmas szerencséje volt.
Ha az SS a legkisebb értelmet is mutatja a Mindenki vs Aizen harcban, akkor már rég nem élne a jó öreg lenyalt haj. Yamma-papa egy kis segítséggel legyűrte volna, de addigra már mindenki levágatta magát, persze neki is pont akkor kell megindulni, amikor már egyedül van. Arról nem is beszélve, hogy ha Isshin papa akkor ér oda, amikor még egyben a csapat, Aizen-nek máris lőttek, de persze Ichigo se harcolt volna, amíg nem marad magára.
Szóval szerintem Aizen igazi ereje, mások gyengesége, és az SS ilyen mértékű széthullása.

Mióta Aizen megérkezett, a történet szempontjából, csak az időhúzás megy, ami nyilván nem baj, mert mindenhova kell olyan, csak jelen esetben nagyon logikátlan az egész. Egy picit mindenki hülyének lett beállítva.
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #7692 Dátum: 10 ápr 09, 05:58:34 »

Vagy túlságosan gyengének... Az a baj h. itt azért Kubonak nehéz dolga lesz ismét színvonalas eseményláncolatot felépíteni, meg lehet h. ha nincs már mit írnia nem az időt kellene húzni hanem szépen bepörgetnia a történtet és pontot raknia  avégére...Mert úgy érzem az egész arra megy ki h. Aizen megint elszökjön és minden folytatódjon szépen tovább...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7693 Dátum: 10 ápr 09, 07:48:13 »

Persze, hogy időhúzás az egész Nevet Csibe19 rávilágított a dologra. Már ha tényleg akarunk követni egy logikát és reméljük, hogy Kubo nem csak rajzolgat a levegőbe és talál ki hozzá spontán szövegeket... Az egész arra megy, hogy végre kiderüljön, mi a fenét akar Aizen. Yama-jiinél értem, hogy miért várta ki azt, hogy mindenki elhulljon... Nem szívesen megy bele senki sem önként, hogy porrá égessék ikszdé Ichigo meg csak Ichigo... Az Aizen vs Mindenki harcban hiába dolgoztak össze a Mindenki, mert nem értek vele sokat. Aizen túl hatékonyan használja a kardját. Aizen nem egy erőben Hanatarou szintjén álló, de ész ügyileg Yama-jii szintjén álló shinigami. Aizen erő ügyileg is eléggé rendben van, az eszéről pedig tudjuk, milyen... Ide kellett Isshin... Csak derülne már ki, hogy ki a fene Ő...
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7694 Dátum: 10 ápr 09, 11:02:09 »

Meg hogy Aizen miért szórakozik Isshinnel ? Shikai és utána hipnózis.... de nem
Naplózva
Oldalak: 1 ... 511 512 [513] 514 515 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins