24 nov 23, 23:44:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 433 434 [435] 436 437 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1764983 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
Renningan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6510 Dátum: 09 dec 26, 23:25:22 »

Ahham... Persze, ezt nem gondolhatod komolyan...

Feltünt neked, hogy az ichigo elleni harc során Kenpachi full erővel küzdött, ichigó szivét is atdöfte, de valami hirtelen csoda folytán feltámadt és ujult erővel odaverte, utánna meg Hollow maszkban tudta csak megverni éppenhogy Grimmjowot, HOLLOW MASZKBAN. Nnoitorát Hollow maszk nélkül, poénkodva verte meg, aki ellen Ichigo Bankaial és Maszkal együtt se győzött, ha a Grimmjow elleni harcból indulunk ki. Szal azzal a, háááát nem is tudom milyen meccsel nem lehet érvelni. Ilyen erővel akkor Byakuyánál is erősebb, és bármikor odaverhetné. Még ekkora előnnyel se éri le az elitet.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6511 Dátum: 09 dec 26, 23:28:48 »

Mindenre van magyarázat. Kenpachi nem harcolt egy jó ideje. És szimplán berozsdált. Ha azt mondja, hogy "Nah srácok. Vegyük komolyan a dolgot, embereket menteni jöttünk, nem pedig élvezkedni!", akkor rögtön két kézzel fogja a kardját és Nnoitra félbeesik, mint előző kollégája. Az, hogy Ichigo legyőzte... Oké. Miért? Ichigot feltápolta Zangetsu Ossan. Mivel, mint tudjuk, Ichigot szíven szúrta Ichigo kardján keresztül Ken-chan. Ha ott a végső csapásnál azt mondja, hogy tényleg belead apait-anyait, akkor félbeszedi ott helyben...
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6512 Dátum: 09 dec 26, 23:34:24 »

Csak halkan jegyzem meg, hogy ott egyedül azért vesztett Kenpachi, mert ő így döntött. AKi a végén a másik lába elött hevert a földön, az nem ő volt. Egyértelműen egy erős döntetlen volt, legrosszabb esetben is, de ha nem, akkor Ichigo kapott ki.. és Ken-chan egyáltalán nem adott bele mindent, attól függetlenül, hogy ezt mondta.  smirksweat
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6513 Dátum: 09 dec 26, 23:42:15 »

Lehet magyarázni azt a meccset de attól még tény marad hogy Kenpachi ellen sokkal többet elért Ichigo mint mondjuk Kyouraku ellen tette volna ha vele találja szemben magát. Kenpachi aztmondta kikapott, de jó felőlem akkor legyen döntetlen...viszont ha alkesz kapitány megy Ichigo ellen akkor az kb. úgy végzi mint Chad is végezte. Lehet tényleg nem ez a meccs a legjobb példa rá de attól még ha Kenpachi tényleg 1 szinten lenne Yamával vagy a high tear captainekkel akkor bármilyen formában és bármikor elverne egy kezdőt aki shikaial vagdalkozik ellene.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6514 Dátum: 09 dec 26, 23:45:40 »

Naaaa ne viccelj. Szerinted h ha Ichi kyorakuval találkozik akkor nem verri a xart is ki belőle? Rukiát igyis ugyis megkell menteni, és Kubotólfüggöt h kit/kiket győz le menet közben Mosolyog

Nem ichigo érdemeit akarom kissebiteni, csak azt mondom h nem erősebb a taichoknál, legfeljebb 1 szinten van velük.
Naplózva

Den
*

« Válasz #6515 Dátum: 09 dec 26, 23:54:44 »

Már megint Kubora fogjuk mi?xD
Nézzük már meg reaálisan. Kyouraku ellen akinek már a shikai képpessége is egy primera espada szintjére emeli egy olyan csávó akinek a shikai a max de még anak a képpességét se tudja használni....és szted az utóbbi nyerne? És én viccelek?xDDD Már nem azért de sztem 100 Bleach mangát olvasó emberkéböl 99 nem az én meglátásom találná viccesnek. Ahogy Con is írta, Kyouraku ellen még a full hollow Ichigonak is meggyűlne a baja nemhogy a shikai verzsönnek.

Félre ne értsd, én se azt mondom hogy a nem reselt(?) Ichi olyannyira táposabb lenne a taichoknál hanem azt hogy Kenpachinak azért van még hova nőnie a legtapasztaltabb és legtáposabb shinigamikhoz képest.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6516 Dátum: 09 dec 27, 01:05:17 »

Azért nem éppen, mert jöttek segiteni a vaizardok és ukitake is, ugy könnyü. Meg mi Kyoraku sikai képessége, mond 1 szint és az ellenfél is, és akkor vagdosódik. Detto ugyanolyan ruha van mind2-n, ha halálosat akar csapni ő is meghal,  + kenpachi kellemetlen ellenfél és a tousen elleni csatában láthattuk, hogy nem is olyan hülye mint hiszitek...

Kyoraku nem akkora nagy szám, messze nincs egy primiera espada szintjén, ha Ukitake nincs az első cerotol kifing, pláne h ha ki lett volna lőve az 1000. De egy lexarom, nekem minden mind1, az se gáz ha meghalok ellenfél ellen, még egy pár Taicho szintü és hollowizált segitség mellett. Nem poénból tartják őt a legerősebbnek.

Hollow icchy meg a vizhang léptekkel, a nem tom milyen védelemmel stb, akit még Ulquiorra a 2ik szinten se tudott megsebezni, annak meggyülne a baja Kyorakuval vagy akármelyik másikkal... pojén

Ha Kyoraku olyan nagy arc lenne, ukitakéval meg a többi übertápos taichoval együtt, akik ellen kenpachinak esélye se lenne, akkor miért állnak még a 20v1 ben is vesztésre és xarják össze vissza magukat? Szerintem 5/3 melettem állna, mint látod én, STM és Six no meg Te és con Nyelvesít
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6517 Dátum: 09 dec 27, 08:30:29 »

Na ebbe a vitába én is beszállok. Én Dennel érteke egyet. Kenpachi nincs az übertáp öreg taichok szintjén. Noitra ellen azért nyert mert hasonló volta a stílusuk, Ichi pedig legyőzte Kenpachit, és Ichi minden erejével együtt kemény ellenfélre akadna Kyouraku személyében, akinek nem csaka a színes játék támadása van ez csak az egyik kardjánaka  aképesége hanem van egy másik kardja is ami szeles támadásokra képes. S sztem ha nincs Ukitake Kyouraku akkor sem nyiffant volna ki a Ceroktól mert ha nem jön Ukitake előhívta volna a Bankait... Csak Ukitake nem szerette volna ha megmutatná...

A legerősebb shinigamikat onnan lehet sztem megismerni h. nem igen hívják előa a kardjukat. Ha Ichi anno találkozott volna Kyourakuval Kyouraku mindenféle erőlködés nélkül elverte volna ellenben Ken-chan bele izzadt nem is kicsit. Ő akkor vesztett.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 08:33:41 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6518 Dátum: 09 dec 27, 10:56:27 »

Ugyan már. Azzal egyet értek, hogy Kenpachi nincs Kyourakuék szintjén. De Ichigoval az igencsak döntetlen volt. Az, hogy Kenpachi azt mondta, hogy vesztett... Azért mondta, mert ő is összeesett a harc végére. Egyébként az inkább volt döntetlen, mint eldöntött mérkőzés. Ichigonak esélye nem lett volna, ha komolyan vette volna a harcot Kenpachi. Egy két kezes kendo csapás után arra kellett volna bevonni Ichigonak a barátait, hogy megtalálja legbelsőbb valóját is... Abba meg szörnyű lett volna belegondolni, ha Ichigo leveri Kyourakut, aki majdnem Yama-jii szintjén áll... Márpedig Kubo-san gondol egyet, és mert Ichigonak nyerni kell, így nem veszthet. Ulquiorrát meg egyáltalán nem Ichigo verte le, hanem egy vadállat, aki Ichigo testében lakik. Azt nem kéne elfelejteni, hogy Ichigo tudta nagyon jól, hogy esélye sincs Ulquiorra ellen. Ha reálisan nézzük, akkor Ichigonak nem lett volna szabad túljutnia Renjin sem. De mégis túljutott. Vajh miért? Mert Kubo kikiáltotta őt főhősnek, aki nem halhat meg soha, semmilyen körülmények között sem. Sőt Kubo kikiáltotta őt legerősebbnek gyakorlatilag semmilyen alap nélkül. Ok. Elismerem, hogy erős. De nem a legerősebb.
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6519 Dátum: 09 dec 27, 11:27:49 »

Asthi!

Azt nem tudhatod h Kenpachi h küzdött volna Kyorakuval.

A harc kimenetelét nagyon kis mennyiségben dönti el a képzettség (ha csak nem ég és föld van a két harcoló fél között), minden a harci stilustól függ. Kyoraku egy "passziv" harcos, én nem vagyok abban biztos, h a Kenpachi féle hiperaktiv, nem baj ha megölnek, idegbeteg stilus kedvezne neki. Lehet h ha nyomat egy Bankait akkor legyőzheti, de sima sikaiban nem valószinü.

Az taichok féle erősségi sorrendem, már a köz akaratanák is megfelelve a következő:
Yamma jii, Kyoraku, Byaku/Ken - chan, Mayuri, Ukitake, Komamura és Unohana ---- Gint nem tom hova tenni, mert tőle nem láttunk semmit, Aizen nyilván a legerősebb lenne, Tousen meg a leggyengébb, még igy hollowizálva is, talán csak Komamurát győzte volna csak le.

Jah ikszdé És én részemről zárom a vitát  Pojén Az erősorrendet lehet folytatni, vagy belekötni Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 11:28:25 írta Renningan » Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6520 Dátum: 09 dec 27, 11:43:43 »

Ukitake csak az 5.?!?!?!?! Jare-jare Renningan-saaan! Szerintem Ukitake táposabb, mint Byakuya, vagy Ken-chan. Akármennyire is a kedvenceim. Bár tény, hogy Ukitake is a kedvencem... ikszdé Szerintem:
Hanatarou, Yama-jii, Kyouraku, Ukitake, Ken-chan, Byakuya, Unohana, Mayuri, Komamura. A diszidált taichoukat nem vettem számba, mert nem akarom számba venni őket... Ken és Bya egy erősek szerintem... És talán m,ég Ukitake és Kyouraku is...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #6521 Dátum: 09 dec 27, 11:50:44 »

Jó kedvemben voltam h ilyen előre tettem.

SEm annak az über erősnek, sem annak az übergyorsnak nem tünik. Az az 1x cero visszalövés az nem nagy cucc, töbebt meg nem nagyon láttunk tőle.

Szerintem fizikailag gyenge, abszolut nem tenne neki jót ha egy olyan ellen harcolna mint Zaraki, a kismillió pengás Byakuya, vagy Mayuri, aki ha megvág lebénulsz, ha megvágod regenerálja magát, ha nyomat egy bankait, akkor egy egészséges méreg adag, amely még a bőrön keresztül is felszivódik. Mayuri samát azért tettem hátrébb, mint byaku vagy kenpachi, mert nem látom esélyét annak h megsebesitse őket, és a fillerből kiindulva (bár meglehet h az nem reális) de Kenpachit és még Yachirut se idegesitette nagyon az a méreg.

Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6522 Dátum: 09 dec 27, 12:10:45 »

Hát nem tudom.. én azért elöbbre raknám, ha más nem, a korára és harci tapasztalatára való tekintettel.

Amúgy, ha a bleachben, a mangaka képességei révén nem lenne mindenki sík hülye, és ismernék a logikát, vagy rendelkeznének stratégiai érzékkel, akkor Ukitakének egy karcolás nélkül, a kardjával a hüvelyében kellene győznie a távolsági támadásokkal nem rendelkező, földhözragadt Kenpachival szemben, akár úgy, hoyg egyzserűen felszáll, és onnan leküld egy-két ütősebb Kidout... de figyelembe véve Kubo képességeit, mégha egyik félnek sem kell győznie, mert csak akkor megy tovább a sztori (lyenkor uygebár totál mindegy, miylenek az erőviszonyok) akkor is helyben előhívnáa  shikait, majd egymásnak rontanának.. aminek ugye egyértelmű az eredménye. Mosolyog

Az is röhely, hogy Ichigo kb. elverte Byakuyát, és késöbb is milyne teljesítményt nyújt.. az ő kardjának képességével, ha úgy használná, mint először Renji ellen, bárkit megölhetne, vagy mozgásképtelenné tehetne, mielött az észlelné a támadástr, és bármit tehetne...

De ebbe teljesen felesleges belemenni...

Mindegy, az én "erő-sorrendem" ez:
Yama-jii, Kyouraku, Ukitake/Byakuya/Ken-chan, Mayuri, Unohana,  Komamura
Hanataru szerintem nem kapitány, de ha mégis, akkro ugye van eg yszámára fenttartott hely Yama-jii elött.
Naplózva
Den
*

« Válasz #6523 Dátum: 09 dec 27, 12:14:12 »

Hanatarou, Yama-jii, Kyouraku, Ukitake, Ken-chan, Byakuya, Unohana, Mayuri, Komamura.
Evel a sorrendel 100%-ig egyetértek, habár lehet mind a 3 dobogós helyet Hanának kéne adni figyelembe véve hogy mekkora a különbség közte és Yama között aki utána jön...
Egyébbként én arra írtam hogy 100 mangásból 99 velem értene egyett hogy nem shikai Ichigo verné ki a sz*rt is Kyourakuból hanem igencsak fordítva lenne, nem pedig a Kenpachis részre hisz tudom hogy sok fanja van Mosolyog
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6524 Dátum: 09 dec 27, 12:18:52 »

Amit leírtál, teljesen igaz. Ukitake Yama-jii és Kyouraku ellen veszítene tisztán. Meg mondjuk azok ellen, akik velük egy szinten vannak. Ken-chan-t leverné... Ukitake sosem a meggondolatlanságáról volt híres... Hanatarou meg nem kapitány, több egy egyszerű taichou, sotaichou szintnél... De ebbe ne menjünk bele. Lényeg, hogy örülök, hogy sikerült elérnem valamit a Hanatarouizmnusomal ikszdé

Den:

Igazad van. Gondoltam is rá, hogy Hanatarou után teszek pár pontot, de aztán arra gondoltam, hogy így is értitek, miről beszélek Nevet De igazad van. A sorrend tehát:

Hantarou, Hanatarou, Hanatarou, Yama-jii, Kyouraku, Ukitake, Ken-chan, Byakuya, Unohana, Mayuri, Komamura.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 433 434 [435] 436 437 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins