rondár
|
|
« Válasz #6390 Dátum: 09 dec 17, 16:41:55 » |
|
Ez a manga tetszett, különösen Komamura feje mikor Tousen mondta neki: "Rondább vagy...mint amilyennek hittelek." Hisagi terve jó lett, csak jobban örültem volna ha valami új támadással végzi ki egykori kapitányát. Tousen resurrekciónja meg jó volt, tökéletesen kifejezte magát Tousent. Tousen kardját csengettyűs tücsöknek hívják ha magyarra karom lefordítani, így Tousen azzá is változott. - nem léggyé. itt egy kép az állatkáról: http://mushinone.cool.ne.jp/image2/suzumushiM2.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6391 Dátum: 09 dec 17, 16:44:13 » |
|
Hát márpedig az légy Még a szárnyai is...S valóban szakadni lehet a aröhögéstől amikor légy formájában arról dumál h. Komamura randább mint ő...Komolyan Hisaginak egy tükröt kellett volna csak hoznia...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #6392 Dátum: 09 dec 17, 17:09:17 » |
|
Bocsi de... az egy csengettyűs tücsök.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6393 Dátum: 09 dec 17, 17:13:33 » |
|
Szent egek, Tousen hogy nézett ki Remélem hogy többször nem látjuk ebben az alakban, valahogy nehéz elhinni hogy ilyen egyszerűen meghalt, de kivételesen örülnék neki. Ez a resurrection dolog elgondolkodtató, mert jelen esetben Tousen gyengébb lett tőle Lehetséges hogy a maszkos forma a tökéletes forma, mert épp a hollow és shinigami között van, viszont ez a resurrection átlépte ezt a határt, és a használója gyengébb lett. Viszont ha ez a helyzet, akkor Ichigo szarvas-hollow formája nem illik a képbe... lehet hogy csak Tousen volt ilyen szerencsétlen?
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6394 Dátum: 09 dec 17, 17:17:22 » |
|
Szerintem ichigo jóval "kivállóbb" hollow/shinigami,mint akiket mesterségesen készítenek,meg hollow ichi is elég kigyúrt,ez meg valami nyamvatt hollow volt tousennél szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #6395 Dátum: 09 dec 17, 17:26:22 » |
|
Én már ugy vettem le h meghalt: átment a fején Kezeshini, nem valószinü h él Hát elsőre légynek látszott nekem is, de maradjunk a tücsöknél, biztos arra szánták Connal értek egyett, ez a hógolyós hollowizáció nem közeliti meg a "természetest", de szerintem tousen nem lett gyengébb, csak hirtelen elszállt magától, h lát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6396 Dátum: 09 dec 17, 17:30:32 » |
|
Szerintem is az zavarta meg h. lát...Jól van legyen tücsöka a légy...Randa tücsök légy... Jah és ien Tousen hollowizációja teljesen mesterséges remélem h. ezért ilyen randa a második formációja...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #6397 Dátum: 09 dec 17, 20:06:49 » |
|
Túlságosan lefoglalta a régóta nem látott világ gyönyörűsége és nem figyelt Hisagira, aki kihasználta az alkalmat. Hála a jó égnek hogy már csak alulról szagolja az ibolyát(ami szerintem az se tudja hogy, hogy néz ki:P) Tükör no genjutsut kelett volna alkalmazni Tousennnek és akkor olyanná vált volna mint Medúza, a görög mitológiában....kővé dermedt volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #6398 Dátum: 09 dec 17, 20:26:00 » |
|
Ez a fejezet is milyen kaki volt...
Esküszöm, ebben mindenki halálosan megsérül, aztán csakúgy felkel. Egy Jófiú sem halt még meg a mangában! Viszont az ellenfelek mindig mondanak valami nagy bölcsességet, aztán csak úgy kinyírják őket. A 3-as és 1-es Espadák is milyen gyorsan meghaltak, pedig jó arcok voltak. Bezzeg a rohadt kettest 8szor kellett megölni... Nagyon összecsapott munka lett a Bleach. Nem üti már meg az SS szintet, és nem is fogja. Ám nem értem miért, de tovább kell néznem...
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6399 Dátum: 09 dec 17, 20:27:27 » |
|
Tükör no genjutsut kelett volna alkalmazni Tousennnek és akkor olyanná vált volna mint Medúza, a görög mitológiában....kővé dermedt volna...
Nekem is ez jutott eszembe Viszont remélem Gin hollowizációja jobban sikerült, mert ez borzalmasan néz ki
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #6400 Dátum: 09 dec 17, 20:30:24 » |
|
Aza a baj h. soha nem látjuk azokata a szereplőket akik coolak mindig arra van 20 oldal pazarolva aki ronda nem fontos nem szeretjük avgy már tízezerszer láttuk...Én mosta a Shinji vs. Aizentől várok vmit..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6401 Dátum: 09 dec 17, 22:11:44 » |
|
Túlságosan lefoglalta a régóta nem látott világ gyönyörűsége és nem figyelt Hisagira, aki kihasználta az alkalmat. Hála a jó égnek hogy már csak alulról szagolja az ibolyát(ami szerintem az se tudja hogy, hogy néz ki:P) Tükör no genjutsut kelett volna alkalmazni Tousennnek és akkor olyanná vált volna mint Medúza, a görög mitológiában....kővé dermedt volna...
Lehet az a dupla cero a szeméből is bezavarhatta csöppet, mindegy remélem kipurcant. Hisagi örülök, hogy nem halt meg, pláne hogy túllépett Tousen visszatérítésén, és inkább kinyírta.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #6402 Dátum: 09 dec 18, 01:51:00 » |
|
Én már ugy vettem le h meghalt: átment a fején Kezeshini, nem valószinü h él Jah ráadásul Hisagi szabadon engedte Kazeshinit miközben Tousen fejében volt, szóval gyakorlatilag hosszában félbevágta a kard a fejét. xDD Egyébként jó fejezet volt, vicces volt, hogy a látás teljesen elvette Tousen eszét és úgy tűnik el is vakította, mert nem vette észre Hisagit csak mikor már késő volt. A Shinji vs. Aizenre én is kíváncsi vagyok, remélem Shinji jól megszívatja majd "Isten samat". xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #6403 Dátum: 09 dec 18, 06:38:44 » |
|
Véééégreee! EZAZ! Hmm... azért nem vette észre Hisagit... ugyanis a vaksága megszünésével együtt elvesztette az érzékelését isXD Szerintem ez így volt jó. Remélem azzal a turmixolt agyával nem akar még felkelni, nem gyógyul meg, nem is hallunk róla többet... de hogy elintéze már Komamurát, erre hátulról ledöfik... nem szépXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6404 Dátum: 09 dec 18, 08:21:48 » |
|
con írta: Szerintem ichigo jóval "kivállóbb" hollow/shinigami,mint akiket mesterségesen készítenek,meg hollow ichi is elég kigyúrt,ez meg valami nyamvatt hollow volt tousennél szerintem. Hát ha Ichinek tényleg az a szarvas "állat" (beszurt képeken látható) a resi formája akor elmondható hogy Ichi és toszenközött látványra és valszeg eröre is akkora a külömbség mintegy ronda ADJUCAS és egy VASTO LORDE között.
|
|
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
|