24 nov 27, 22:41:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 414 415 [416] 417 418 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1775010 alkalommal)
0 Felhasználó és 76 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6225 Dátum: 09 nov 26, 21:45:59 »

Spoilreleket húzzátok át, mert aki csak az animét nézi, nem mindig kíváncsi a manga eseményeire!

Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #6226 Dátum: 09 nov 26, 21:56:39 »

Off:Gabesz biztos vagy abban h. ez jó lesz? Mert akkor nekema  legtöbb hszem át kell húznom úgy ahogy van Neeem Neeem És sztem nagyon zavaró áthúzott hszeket olvasni... Főleg ha az egész át van húzva
Bontakun Shinji azért mutatni fog vmit sztem nem lesz olyan egyszerűen levágva ő a legerősebb Vaizard!!!
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 26, 22:01:54 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6227 Dátum: 09 nov 26, 21:57:18 »

Ezt tényleg fogadd meg Bontakun.... Pontosan . Amúgy Ichigonak lesz új támadása a Getsuuga Tenshou-n kívül??
Naplózva

....................................................................................................................
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6228 Dátum: 09 nov 26, 22:00:12 »

Lehet, hogy Bleachből is kellene egy külön anime meg manga topic? Ha Bleach spoiler van külön, jöhetne ez is.
Akkor viszont lehetne lassan akár egy külön alcsoport is (vagy mi erre a megfelelő megnevezés) a anime/manga sorozatok kategórián bellül, a Bleachnek... smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 26, 22:01:01 írta STM » Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #6229 Dátum: 09 nov 26, 22:03:26 »

Hurrá!! Újabb szintlépés... meg van a 100. beszólás..

Hát... sztem nem olyan fontos hogy legyen külön topic belőle.. Tényleg csak annyi, hogy a spoilert áthúzzuk és kész. smirksweat
Naplózva

....................................................................................................................
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6230 Dátum: 09 nov 26, 22:03:57 »

Aton most írtad h. ne spoilerezzünk hát akkor nem spoilerezek egyébként nem igazán de lesz új maszk de még mi sem tudjuk pontosna mennyivel erősebb vagy hoygan müködik
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #6231 Dátum: 09 nov 26, 22:06:27 »

De más az ha azt mondjátok hogy valaki meg fog halni és megint más az ha arról van szó hogy új támadása lesz valakinek... Pojén
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #6232 Dátum: 09 nov 26, 22:08:50 »

Off:Minden spoiler ami később történt mint ami az animében van... Legalábbis én így tudom... smirksweat
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6233 Dátum: 09 nov 26, 22:14:35 »

Hát... sztem nem olyan fontos hogy legyen külön topic belőle.. Tényleg csak annyi, hogy a spoilert áthúzzuk és kész. smirksweat

Nyitottam egy Bleach - Anime topikot -- STM javaslata teljesen korrekt  bow

Szerintem éppen h fontos. Minden manga után az egész HSZ-t áthuzni szerintem hülyeség. Egy manga után sokkal több a találgatás, spekuláció stb, és minden egyes HSZ-t áthuzni felesleges. De majd a modik eldöntik h tényleg szükséges
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6234 Dátum: 09 nov 27, 01:16:26 »

Jó kis mangafejezet volt ez, de Aizen szövege számomra nevetséges önámítás volt. >.<#
Az egója valahol magasan szárnyal, bár tény, hogy ha Tosen most tényleg hollow maszkot húz elő a tarsolyból, akkor nem ok nélkül van így oda meg vissza magától, de azért én még reménykedem, hogy nem a maszk miatt nyúlt az arcához, egy ilyen faxxxszopónak, ne legyen maszkja. >.<#

Am jó az ötlet Renningan. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 27, 01:17:57 írta Csibe19 » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #6235 Dátum: 09 nov 27, 09:01:44 »

Teljesen egyetértek Aizennel kapcsolatban.

Ami Tousen és akkor valszeg a többieket illeti biztos van maszkjuk. Nem lenne logikus Aizentől ha nem. Látta h a hollowizálódott ex taichok és hadnagyok milyen brutálisan erősek lettek, egy kis + erő meg nem árt a bandának.

Mondjuk én még mindig fenntartom az esélyt arra, h csak a szenüvegét akarja levenni, és akkor kap valami plusz erőt, de elég haloványak az esélyek  Gondolkozik
Naplózva

Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6236 Dátum: 09 nov 27, 12:17:59 »

Az Kenpachi privilégiuma, hogy a szemfedő levételével erősebb lesz, maradjon meg csak neki! Szerintem ugyanazt csinálja amit Shinji-ék, csak gondolom jobban, mert Aizen csak ezzel foglalkozott hosszú időn keresztül. Lehet rájöttek hogyan tudják teljesen uralni az erejüket, nem csak használni a maszkot! Mondjuk Aizen esetében ez elég durva lenne, hiszen a hegyen, simán lenyomott mindenkit pusztakézzel, meg kidou-val! Milyen lehet egy olyan kidou, amit maszkkal csinál?? Ördögi
Fenntartom a kérdést a 3 (vagy 5 ki-ki döntse el magának) hiányzó hőseink merre leledzenek??
Animehez meg annyi, hogy ez annyira klisé, de ha ebből az jön ki hogy Hyorinmaru vs. Ryuujin Jakka akkor az elég bagatel!
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #6237 Dátum: 09 nov 27, 12:47:03 »

2009.11.27

A topik átnevezésre került! Mostantól csak a Bleach Manga eseményeit tárgyaljátok ki ebben a topikban!
Az anime eseményeinek kibeszélésére ott a Bleach-Anime topik! Moderátor
Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #6238 Dátum: 09 nov 27, 19:37:46 »

Off: Ez így elég gáz, miért nem lehetett simán elrejteni a spoilereket, úgy aki nem akarja elolvasni, az nem jelöli ki... Egy helyre még tudtam írogatni, de egyszerre három topikot nincs időm követni. Szomorú Off vége
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #6239 Dátum: 09 nov 27, 19:45:58 »

Nyugi! Mosolyog
A spoiler topikot gondolkozok hogy bezárom, és a manga spoilerek ide kerülnek majd, mert egy olyan műnek sok ez a 3 téma, hisz va Bleach nem is projektje a csapatnak! kacsint
Igaz az lett volna a logikus, ha alapból a Spoiler topik került volna átnevezésre, és nem lett volna létrehozva új topik...
De ez van, ha egy fan előbb cselekszik, és utána kérdez, és én ráhagyom... smirksweat
Aki meg olvassa a mangát, az meg figyeli a spoilereket is...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 414 415 [416] 417 418 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins