Azt mondta, hogy ha alkalmat ad rá leveri a fejéről a koronát és szét zúzza a koponyájátxDD.
Ohhh és azt is, hogy nem lettem se a hátasod sem pedig királyxDD.
Azért azt ne felejtsük el, hogy a meggyengülés alatt a Hollow Ichigo nem az erőre gondolt hanem magára Ichigora, a jellemére az önmagába vetett hitére és Ichigo a nagy erőkülönbség dacára mindezeket nem vesztette el, szóval én nem lepődnék meg ha most egy olyan oktató óra következne "Hollow Ichigo tanárúrral" , hogy mégis hogy a pokolba kéne Ichigonak teljes erővel használnia azt a maszkot, mert elvileg még mindig áll az, hogy erősebbnek kéne lennie Ulquiorránál. xD
Najó de még az első 3 espada erejét se láttuk,hiába van Ulinak a kettes szintű espada cucc.....
Erre csak azt tudom mondani, hogy ha igaz amit Ulqui mondott akkor az Espada rangsort kidobhatjuk a kukába, mert majdnem biztos, hogy ő maga a legerősebb Espada és az, hogy nem őt vitte magával Aizen Kakarurába arra enged következtetni, hogy most láthattuk az első dolgot a történetben amiről Aizen nem tud.
Igen nem tévedés elsőt írtam és úgy is gondoltam, mert Aizen szerintem a Vaizardokról is tud, sőt számít rájuk.