24 nov 04, 22:39:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 274 275 [276] 277 278 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740444 alkalommal)
0 Felhasználó és 139 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4125 Dátum: 09 júl 07, 21:16:49 »

Kirának legalább még van ereje hülledezni...Büszke lehet rá, körüllötte a Taichok azt hiszem romokban hevernek..Már hülledezni sincs kedvük szegénykéknek, mert úgy el le lettek alázva ebben a harcban hogy csak naa...Rmeélem azért Kubo szán egy fél kockáényi helyet Ukitake és Kyouraku állapotára mert engem érdekel h. velük mi lett...

Jah egyébként olvasom közben hogy sokan azt mondják h. a mostani filler részek csak 13. rész erejéig fog tartani. Szóval mostmár nem egyértelmű az 52 hét... Viszont azt is írják h. esetleg ezek a fillerek még nem a Zanpaktousak lesznek, mert hogy az új openinggel és endinggel jön majd. Hát azt hiszem mostmár holnap meglátjuk h. mi lesz......Írnak az amcsik is mindent össze-vissza...Ergo nekik sincs fogalmuk róla mi lesz....
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 07:48:03 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Nikol
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #4126 Dátum: 09 júl 07, 23:06:01 »

de legalább már kétségbe vonták az 52 hetet... innentől részemről azt csinálnak, amit akarnak:)
Naplózva

Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4127 Dátum: 09 júl 08, 09:33:38 »

Új anime , és hát   heh ?? Mi van ?
Ezek nem zanpaktousak .
Ugrálni fognak az időben , ebből mit akarnak kihozni ?
Naplózva
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4128 Dátum: 09 júl 08, 09:43:17 »

:okád:Borzalom, ennyivel tudom jellemezni!

A spoiler ami kijött az viszont fake, legalábbis egy-két helyen annak írják, szóval várni kell!
Naplózva
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #4129 Dátum: 09 júl 08, 09:48:14 »

Igen csak keményítés lenne. Van új is csak nincs lefordítva.   Pontosan Így addig azt sem tudni igaz-e.
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 09:51:19 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #4130 Dátum: 09 júl 08, 09:55:09 »

Akkor viszont szerintem ez a  kósza pletyka lehet az igaz: most egy rövidebb (10-20 részig terjedő) filler lesz. Utána pedig, gondolom valami csata lezárás után lesz a Zanpaktous filler ami hosszabb lesz (teszem azt 52 részes). Legalábbis ha a sok FAKE nem FAKE és innen onnan guberált infókat megpróbálom szinkronba hozni...

Jah és szerintem igaz az is hogy a Zanpaktous dolog új openinggel és endinggel jön.
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 10:12:08 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #4131 Dátum: 09 júl 08, 10:01:54 »

Az istenit ennek a fillernek már. Mondom kellett a fenének. Beérték volna Kubot és utánna rakták volna be. Az sokkal jobb lenne. Pont ide Agresszív eper ketté cerózza Ulq-t elé rakták.  >.<# Megkeverték a sz@rt eléggé.
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 10:08:55 írta Don Davido » Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #4132 Dátum: 09 júl 08, 10:07:32 »

Mondjuk nekem sem tetszik ez az újonnan kialakított stílus hopp egyszercsak a harc közepén feltűnik valaki aki megmondja Ichigonak h. most repülsz egy másik színbe... Bár vallom h. a Naruto fillerek rosszabbak minta  Bleachesek, de viszont az pozítív a Narotoban h. megtaláljáka  megfelelő helyet az ilyeneknek h.a  történethez passzoljon. Vagy legyena  dolognak ponta  végén és utána legyen filler, nem az h. épp egymásnak ugranak aztán szétválasztják őkt, s kijelentik, na most filler!
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 10:08:07 írta asthi » Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #4133 Dátum: 09 júl 08, 10:14:57 »

Azért egy füdőruhás rész csokor az mehet. Átválthat ecchibe is. ikszdé Szívesebben nézem a csajokat ,mint az ökörségeket.  kacsint
Ezzel talán kárpótolhatnának engem és gondolom kedves férfitársaimat is,ha már az év legvártabb harca elé betették.
Ichi vs Ulq utolsó menet közbe.  Hümm-hümm Nehezen lehet ezt elfelejteni nekik.
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 10:16:47 írta Don Davido » Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #4134 Dátum: 09 júl 08, 10:42:54 »

Nah megnéztem az új részt. Egyetlen dolgon totálisan idegrohamot kaptam, a közepén bevágták a 109 rész idevágó részét. Csak azért bocsátom meg, mert így legalább szerepelt Ukitake a képernyőn---- Nem tudom mit akarnak ebből kihozni de elég vontatottan indul ráadásul akkor most Kurosakinak még nincs is halálisteni ereje. Hát azért volt pozítivum is gyönyörűek ezek a tavaszi fák Nevet Nevet

Egyébként ez a  rész egy filler manga fejezetből lett készítve. Tudom olvastam már egyszer s akkor is unalmas volt. Engem mindig idegesített aza  vadbarom (Keigo talán?) ordítozása h. Ichi meg Sado így meg úgy...

Most jön Bleach on the Beach.... Nevet Az király rész....Azon jót röhögtem...

Egyébként most összevissza fognak ugrálni az időben? Mert ahogy nézema  következő rész előzetesét már nagyban használják az erejüket Sadoék...
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 10:50:15 írta asthi » Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #4135 Dátum: 09 júl 08, 10:54:27 »

Új spoiler! Teljesen más és már hihetőbb. Lisa rátapos Kyorakura. ikszdé
Trans by Spacecat of the spoiler above.

Mostly it just shows the reactions of those acquainted with the Vizards.
Hisagi is in shock and Kyouraku is trod on by Risa.

Yama-ji's face is one of complete shock at first "you concealed yourselves in the present world?"

At the end WW is all "uah"
Gin "annoying kid, he went and spoiled all the tension."
Tousen "when WW speaks it is significant, be quiet and watch."
Suddenly masses of gillians emerge.
Hirako transforms.

Angolból gyengébbek kedvéért.
Spoiler: Hungarian spoiler translation by Urahara Shop of SpaceCat's spoiler

Megmutatják mindenki reakcióját a Vizardok felbukkanására.
Hisagi ledöbben és Kyourakura rátapos Lisa.??

Yama-ji van a legjobban megdöbbenve "Az emberi világban rejtőztetek?"

Majd WW közbeszól "uah"
Gin "ez az ostoba gyerek megtöri ezzel a feszültséget."
Tousen "Ha WW beszél az annyira lenyűgöző, csak hallgassd csendben." LOL Nevet
Hirtelen gillianok százai bukkannak fel.
Hirako átváltozik.
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 10:58:16 írta Don Davido » Naplózva

Senpai
Chuunin
*

"Sorry Tobi!"

« Válasz #4136 Dátum: 09 júl 08, 11:06:26 »

Ez jó lenne ha a ch. fele lenne, de h ez most egy egész ch.-t kitesz?:O
Naplózva
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4137 Dátum: 09 júl 08, 11:11:47 »

Ez a Zanpakuto filler, csak így kezdik, ott a végén a kulcsmondat: "and thus the blade came swinging down"

Azért meglepett, hogy cirka 1-1,5 évet visszaugrottak, de majd kiderül mit akarnak kihozni most ebből!
Naplózva
Nikol
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #4138 Dátum: 09 júl 08, 11:18:31 »

Don Davido, elhiszem hogy Kubo elég kívánatosra tudja rajzolni a karaktereit, de a Bleach női rajongótábora nevében mondhatom, hogyha a csajokat mutogatnák a fillerekben, az nekünk kicsit uncsi lenne... ugyanis... hogy is mondjam... semmi újdonság nincs benne, nekünk is hasonló testünk van xDDDD
Bár az igaz, hogy az Ichigo vs. Ulquiorra (L) harc félbeszakítása engem is szíven ütött... Szomorú

Remélem, hogy a spoiler csak egy töredék, mert ha ennyi lenne az egész manga tartalma, az elég elkeserítő lenne:( Mármint azután a sokk után, amit a 364. utolsó képe láttán kaptam:D

Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #4139 Dátum: 09 júl 08, 11:22:16 »

Hm... Ez az új spoiler hihetőbb sokkal. S akkor meg van a Liza Kyouraku találka nem pont így képzeltem de így is tökéletes. S akkor biztos lesz fél kocka szánva Ukitakéra is.  Nevet Nevet Nevet

Én ebbe a Zanpakuto vagy nem zanpakuto fillerbe fogok beleörülni...A kulcsmondat elkerülte  afigyelmemet szóval akkor megnézema  végét mégegyszer.  Gondolkozik
Naplózva

Oldalak: 1 ... 274 275 [276] 277 278 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins