24 nov 04, 22:43:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 728 729 [730] 731 732 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740537 alkalommal)
0 Felhasználó és 205 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10935 Dátum: 12 feb 27, 17:47:19 »

én biztos vagyok abban, hogy olyasmi Ivan mint az arrancarok csak nem shinigami erővel bíró hollowok hanem quincy erővel... ez egy afféle paradox létformát szülne, de hát kitudja Nevet
Naplózva

Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10936 Dátum: 12 feb 27, 21:13:52 »

Viszont akkor felmerül a kérdés, hogy ők honnan szereztek arrancar/quinci erőt...? Lehet, hogy Kurotsushi csinált velük valamit? Elvégre ő kísérletezett velük.
Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #10937 Dátum: 12 feb 27, 21:22:17 »

ezt már írtam egyszer, de leírom mégegyszer mivel nem vettétek figyelembe:
SENKI NEM MONDTA EGY SZÓVAL SE H EZEK QUNCYK!!!
ivan meg konkrétan el is mondta egy bepöccenéssel kísérve h ő NEM EGY ARRANCAR!!!

(bocs a nagybetűért, de ezt már ki kellett adnom... ikszdé)
Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10938 Dátum: 12 feb 27, 21:42:43 »

Az, hogy nem arrancar nem jelenti, hogy nem quincy... De ezen is lovagoltunk már pár oldallal odább, felesleges ezen agyalni. Majd kiderül aztán lesz ami lesz. A lényeg, hogy jó legyen.
Naplózva
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Ore Amerika! Ore Hīrō!!

« Válasz #10939 Dátum: 12 feb 27, 22:01:18 »

Én is azt a féleményt osztom hogy kinyiffant kivinsziből lett arracnar a srác, annak lenne egy kis értelme (maszk) , és Grimdzsóék is a képbe kerülhetnének :S
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 22:04:14 írta Saiya-jin4ever » Naplózva

L- Hümm-hümm Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban Hümm-hümm -L
balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10940 Dátum: 12 feb 27, 22:56:15 »

DarkEagle ezt légyszíves folytassuk privátba, mert nem szeretném ha miattam bűnhődnél Pirul
Hát nem tudom szerintem az egyenruha inkább katonásabb mint Ishida ruhája, nálam nem passzol a kettő. De ha valóban valami quncy, akkor valami nagy csatára számítok, mert ha tényleg most még azok is használják majd a Bankait akik eddig nem akkor egy erős ellenfél azért elvárás Mosolyog
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #10941 Dátum: 12 feb 27, 23:07:58 »

Ez egy nagyon bölcs döntés. A témát innentől aki akarja pü-ben folytassa. Nem akarok itt vitát látni. Másik fórumozó sértegetése és szurkálása főbenjáró bűnnek minősül nálam.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Tiebor-san
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10942 Dátum: 12 feb 27, 23:15:31 »

Kíváncsian várom mi fog kisülni ebből az új arc-ból, nekem tetszene amúgy ha tényleg Quincy-k lennének az ellenfelek, igaz csak azért mert én nem tudom, valahogy mindig is igen bírtam Ishidát Nevet
De persze valami nagyobb csavarnak én is örülnék, remélem Kubo most alkot valami nagyon komolyat, mert a Bleach világát nagyon szeretem amúgy!
Grimmjow-t meg nagyon várom már vissza, nagyon jó karaktere volt. De akit igazán várok vissza az Aizen!! Nevet
Tényleg, Aizennek ha kiszabadulna, szerintetek lehetne még zanpakutója? Mert ugyebár mikor Ichigo "lemugetsu-zta" utána láttuk elporladni a kardját...

(Amúgy ehhez a szinkron témához csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem ennyire élesen nem kéne bírálni, főleg nem a színészeket, és szerintem a szinkron van olyan jó minőségű, mint egy egypár óra alatt kiadott angol felirat, ha nem jobb... a szink engem csak a változó hangok miatt, meg a fordítóváltásból adódó kellemetlenségek miatt idegesít csak... az meg hogy mit fordítanak le benne vagy sem, meg végülis ízlés kérdése, szerintem értelmesebb lett lefordítani a kardok neveit, mintsem bennehagyni úgy ahogy voltak, mert egy Zabimaru, vagy egy Senbonzakura nem is cink, de egy Sode no Shirayuki már igenis az, nálunk a "no" elég érdekesen hangzik, meg az japán is... de persze ízlések és pofonok, ha egy kisebb gyerek nézi mondjuk a Bleachet, mert neki anime-t kell néznie, nem minimaxot, akkor legalább magyarul halljon sok mindent, és ne a 10 éves kisgyerekek rohangáljanak ilyen szavakkal, hogy pl: Hadó no kilencven...)
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10943 Dátum: 12 feb 27, 23:35:05 »

Én még mindig tartom magam az elméletemhez, hogy a tisztavérű quincyk valami csoda folytán fennmaradtak, és nem csak Ryuken és Ishida fajuk képviselőik. Ennyi idő elteltével pedig szép számban meg is erősödhettek. Plusz ha a felnövekvő generációkba beleverik a bosszút és a megvetést, akkor egész jó kis rohamosztagosokat lehet kinevelni belőlük. Az a cucc a fején meg akár lehetne egy eszköz is, mint a DB-ben Vegitáék fürkésze. Ha jól rémlik akárhányszor láttunk egy hollow maszkot, a szem mindig látható volt mögötte, itt viszont kitakarja. Érdekes cucc lesz ha kiderül a szerepe az biztos!
A küldöttségre meg talán azt tudom kitalálni, hogy hasonló cuccuk lehet, mint amivel Urahara közlekedett anno a pendulumban, ami teljesen elrejti a szellemi erejét. Így akár még észrevehetetlenül is képesek lennének mászkálni fel alá a városban.
Naplózva
liteon
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #10944 Dátum: 12 feb 28, 10:24:08 »

Van egy feltevésem erről az utolsó harcról. Két fél harcolt Soul Societyért, lehet hogy nem érte de volt egy nagy háború a shinigamik és valakik (Ivan csoportja, elődje) között. Szerintem ott nem a jó és a rossz csapot össze, hanem két ideológia. A shinigamik a hollow-otat nem elpusztítják, hanem feloldozzák azáltal, hogy széttörik a maszkjukat és ez álltál újra bekerülnek a körforgásba. A másik fél, akik nagyban hasonlítanak a quincyre tejesen eltörlik a hollow létezését (ez csak feltételezés). A háború a shinigamik győzelmével zárult. A másik félről nem tudni semmit, hova lettek mit csinálnak, élek-e vagy halnak. Most ugye visszatértek. A háború után egy csoport az élők világába jött és ott próbált boldogulni. A quincyk pedig az ők leszármazottjaik. Mivel a vér nem válik vízzé és a hollowok sem köddé. Egy idő után elkezdték irtani őket, őket meg a shinigamik. Ishida monda, hogy 200 éve kiirtották őket (45 fejezet/19). Tehát Ivan az eredeti brigádból való, és szerintem semmi köze az élők világában lévő quincykhez (sőt azt is el tudom képzelni, hogy lenézi/k őket). Az utolsó nagy harc a régi folytatása lesz.
Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10945 Dátum: 12 feb 28, 10:28:40 »

De hogyan jutottak, be egyáltalán Soul Society-be? Vagy ott voltak eleve, vagy senkai kapun, vagy garranganán (vagy min...) kellett, hogy átjöjjenek. De az csak feltűnne a halálisteneknek, ha egy csapat kényszerzubbonyos alak masírozna át a senkai kapun. Ha eleve ott vannak...? Nem tudom elképzelni de bármi megeshet. Egy garrangana (?) megnyílását pedig elvileg szintén érzékelnék...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10946 Dátum: 12 feb 28, 10:49:33 »

Ezt az elméletet már én is leírtam és most is kitartok mellette mert úgy gondolom, hogy valahogy így történhetett. Nekem mondjuk édes mindegy, hogy ki az ellenfél, a történet a lényeg. Ebben a történetben eddig találkoztunk a shinigami, hollow és quincy ellenféllel. Ebből már volt harc a shinigamik ellen a történet elején majd volt harc a hollowok ellen. Most lehetséges, hogy ezek a személyek a quincy ideológiát követik. Ettől függetlenül nem láttunk a történetben más olyan erős ellenfeleket, akik képesek lennének továbbvinni a történetet. A másik kettő már megvolt, így csak a quincy ideológiát követők jöhetnek szóba. Persze lehetne kitalálni más ellenfeleket is, de szerintem a fanyalgóknak bármifajta ellenfelet találna ki az író, akkor sem tetszene.

Nem feltétlenül kell, hogy ott legyenek azok a személyek. Lehet egy szellemi erő kivetülés is.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 11:18:01 írta rini67 » Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10947 Dátum: 12 feb 28, 14:16:01 »

Ishida tuti nem árulná el Ichigoékat. Max kamuból, mint Itachi (ha már a Naruto-val példálózunk). Fatert meg azért nem hiszem, hogy átállna, mert ő meg azt mondta, hogy nem érdekli a quicy cirkusz.

Az merült fel bennem ezt a részt, meg a pendulomot olvasva, hogy a halálistenek figyelik az embereket a peremvidéken? Mert olyan biztosan mondják mindkettőben, hogy eltűntek, és nem elköltöztek, vagy "megszöktek otthonról". mintha nem lehetne szabadon költözködni, vagy úgy dönteni, hogy meglépek és az erdőben élek magokon és dögön, mint Tarzan... Yourichi azt mondta, hogy ezek szabad emberek, de nekem nem úgy tűnik, mintha túl nagy lenne a szabadság.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 14:35:11 írta Sidea » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10948 Dátum: 12 feb 28, 15:11:58 »

Azért azt hozzáteszem, hogy senki sem mondta azt, hogy teljesen kiirtották a quincyket.  A hangsúly a teljesen van. Vannak túlélők, hiszen Ishida nagyapja és a faterja is itt él közöttük. Ha visszagondolunk akkor kiirtani nem is lehet őket mert mindig ujjak születnek, akik idővel rájönnek, hogy különleges erejük van. Ishidáról inkább azt lehet mondani, hogy "fajtatiszta". Ráadásul ez az első rész alapján "az 1000 éves véres háború" címen fut. Tehát nem azokról a quincykről, akiket 200 évvel ezelőtt mészároltak le.

Nem lehet tudni, hogy hogyan kerültek oda, de véleményem szerint valójában nincsenek ott. Nem áldoznának be ennyi embert egy háborúra kihívás okaként. Egy okot tudok csak elképzelni ha valóban teljes testtel ott tartózkodnak. Az pedig Yama azonnali kikapcsolása. Ennek viszont ellentmond az, hogy átadták a háborús üzenetet és ha most leverik Yamát, akkor felesleges volt a deklaráció hiszem pont Yamának adták ezt át, akit levernek. Ezért valószínűsítem a szellemi erő egyfajta kivetítését. Amit írtál, hogy ha ónnét származnak, akkor tudják is hogyan lehet bejutni de arra nem gondoltál, hogy azóta eltelt x év és rengeteg minden megváltozhatott vagy akár a shinigamik is ismerni kell ennek a bejutásnak a lehetőségét. Ha pedig ismerik, akkor miért nem zárták le?
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #10949 Dátum: 12 feb 28, 15:16:27 »

Feltűnik ha nyom nélkül eltűnik egy falu lakossàga.
Am a 12. Osztagnàl minden lélekjelenlétet érzékelnek és ha hirtelen megszűnik a jel (csoportosan) az feltűnhet.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 728 729 [730] 731 732 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins