Boldog Születésnapot!
[Születésnapi topic] 16 éves a Naruto-Kun.Hu!
Nem kívánok hosszú litániába kezdeni mert amit lehetett az előttem szólok már elmondták. Csak annyit mondok és talán kissé önzően fog hangzani (bizonyos szempontból az is) remélem, hogy még nagyon sokáig fogtok bennünket boldogítani.
Boldog szülinapot az oldalnak a fenntartóinak pedig ezer hála és köszönet minden egyes percért amit ránk áldoztak.
Emlékszem a kezdetekre mert én kb 2007 november környékén találtam rá az oldalra, sok embert megismertem, sokkal veszekedtem, volt saját topicom, tehát abszolút aktív közössége volt az oldalnak amiért megérte feljárni, főleg a heti új mangákat és animéket kibeszélni. Bár lehet azóta már ez a közösség ki nőtte magát a fórumot de szerintem animéket nézni vagy mangát olvasni a mai napig ide látogatnak. Örülök hogy van akinek még fontos ez az oldal így én is értesülhetek az aktuális kedvencekről. Isten éltessen naruto-kun.hu.
Sok Boldog Születésnapot Kívánok, és nagyon szépen köszönöm az oldal, valamint a feltüntetett csapatok minden tagjának a fáradságos, kitartó és színvonalas munkáját! Remélem még legalább 16 évig élvezhetjük azt az értéket ami nap mint nap kikerül a kezeitek közül!
Ugrás a fórumra: |