Hozzászólások
One Piece - Képességek - Démongyümölcs, Haki, stb.
Borsotomi
Rikiya írta:

Szia!Én ha a Marinefordos Akainut látnám katakuri ellen akkor azt mondanám,hogy katakuri nyerne.Az a baj,hogy most nem tudjuk milyen erős lehet akainu főleg,hogy ő lett a Tengerészet Főadmirálisa is.Véglegesen én még mindig Akainunak adnám a győzelmet,mert fura lenne ha luffy erősebb lenne mint egy főadmirális már most.Luffy szerintem akkor lesz véglegesen erősebb bármelyik tengerészeti admirálisnál ha tényleg egyedül képes lesz legyőzni egy yonkot...


A kerdesemmel elsosorban az ebredesrol, gondoltam foglalkozni. Nem feltetlen a "harcukkal".
Irhattam volna Donflamingo erejet is.
Kivancsi lennek a velemenyekre, hogy mekkora kulonbseg lehet az "egyszeru" kornyezet atformalas ebredesek kozott, illetve a kulonbseg miben is nyilvanulna meg.
 
Adues
Nyilván nagy mértékben számít. Például Luffy-Enel harcban gyakorlatilag kulcsfontosságú volt. Illetve Kuzan támadását már Ace is visszaverte, mivel egymás természetes ellenségei voltak. Továbbá nem tudjuk hogy az admirálisok milyen erőt képviselnek (természetesen ez egy hiba, hiszen Marinefordban illett volna mindent megmutatni mivel élet-halál harc volt, még ha nem is a számukra, de a beosztottaknak igen. És megmenthettek volna sok embert ha nem bohóckodnak, szóval ha később hatalmas dolgokat villantanak, akkor nem értem miért nem tették ott), régen Garp és Roger majdnem ugyanolyan erősek voltak. Végső soron ezért az lenne a helyes, ha olyan erősek lennének, amit Marinefordban mutattak, és azok alapján bizony egy Katakuri simán veri őket.
 
Rikiya
Csak tudod nem lenne annyira logikus,hiszen az egy dolog,hogy Akainut simán veri egy yonko,de hogy egy yonko jobb kezétől kikapni hát nem valószínü.
 
Adues
Nem lenne logikus, de az sem hogy ha Marineford után nagyon OP lenne a régi 3 admirális. Akkor meg kellett volna mutatkoznia annak már ott is mert nulla okuk nem volt visszafogni magukat egy olyan szituációban. Illetve Kizaru is megijedt Benn Beckmantól, pedig ő is csak egy Yonko jobb keze.
 
Rikiya
Szerintem meg nem is fognak fejlődni annyira,hiszen még megsem mutatták a valódi erejüket.Igen,az érdekes volt,hogy megadta magát Kizaru főleg,hogy csak fegyvert ragadott rá Benn Beckman és ő Logia típusú,tehát nem tudom pontosan,hogy miért...
 
burn3000
Benn Beckmanról sok olyan infó van ,hogy egy zseni és valahol olyan teória is volt ,hogy a puskájából HAKIval bevont lövedéket lő ki. Ennek nincs alapja és nem is biztos ,hogy így is van. De ha így lenne akkor ott az indok. Akármilyen logia is az ellenfél ha a lövedék elég gyors te pedig nem tudod kikerülni akkor kárt fog benned tenni. Shanks csapata mellékesen szerintem nem osztható annyira fel mint Big Mom csapata. Nincs nagy erőkülönbség a fő tagok között. Szerintem mindenki Yonko jobbkéz szintjén lehet vagy nagyon közel hozzá. Ugyan így BB csapata is . Az összes embere erős mindkét Yonkonak. Ha most így párosítgatnom kellene akkor Luffy legyőzött két édesség parancsnokot tehát a jobb és balkezét BM-nek , de szerintem nem bírná legyőzni Beckmant vagy Shiliewet vagy Pizzarot JELENLEG . Ti mit gondoltok erről?
 
Rikiya
Hát ez sem így van.Shanks és BB csapatában kb.10 ember van.Ha mindenki yonko jobbkéz szinten lenne,akkor esélyük sem lenne luffyéknak ellenük.Szerintem luffy most simán van egy yonko jobbkezének szintjén,sőt Wano után biztosan erősebb lesz bármelyik parancsnoknál.Tehát én úgy gondolom,hogy teljesmértékben kizárható az,hogy Shanks és BB csapatában mindenki közt csak minimális erőkülönbség lenne.
 
AFR
Előre bocsátanám tudom hogy a SMILE-ról és a használóikról a Gifters-ről semmit se tudunk még szinte.
Épp ezért ez csak tipp és véleménycsere lenne.
Szóval szerintetek ezek közül melyik áll fenn a SMILE használatával?

1. A SMILE egy általános x%-os növekedést okoz a használó minden fizikai képességére.

2. A SMILE nem okoz növekedést csak az átalakított testrészeken az átalakításnak megfelelő mértékűen de egy azonos valódi Zoan ugyanazon testrészének növekedését meg se közelíti.

3. Az 1. és 2. keveréke. Tehát kap egy általános x%-os növekedést kivéve az átalakult testrészeken mert ott a 2. pontban taglaltak történnek.

Esetleg valami más esetet tartotok valószínűnek?
Szerkesztette: AFR - 2019.01.11. 00:07
 
dungeonlord
Adues írta:

Továbbá nem tudjuk hogy az admirálisok milyen erőt képviselnek (természetesen ez egy hiba, hiszen Marinefordban illett volna mindent megmutatni mivel élet-halál harc volt, még ha nem is a számukra, de a beosztottaknak igen.Na figyu . 2ok miatt nem tudták az admirálisok az erejüket ki maxolni(kivéve majdnem Akainu)
Az első és legfontosabb, a taktikai harc . Sengoku az egész háborút megtervezte. Az eredeti terv ugyanis az volt, hogy becsalják Marineford közepén, ahol a biztosságos falakkal megöljék az ellenfelet.
Sengoku egy normális főadmirális volt, aki a minél kevesebb emberi áldozattal akarta lezárni a háborút.
(Csak Oars és Luffy hála nem jött össze)
Másik probléma a társak:
Wb 3 támadás kivételével ő se tudta ki maxolni az erejét az elején, mert ott volt Ace, aki miat tört ki a háború .
Admirálisok hasonló cipőben járnak, mert az elején SEngoku parancsát követék, és Ace halála után se tudták kimaxolni magukat , mert az emberei útban voltak + a sziget.(Saját otthonukat nem fogják lerombolni)

Legjobb pl erre a Luffy elleni támadások. Szigeten belül lazán fogták, de a kívül már nem fogták vissza magukat.
Teljesen más szinten támadták Luffyt.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.01.07. 16:36
 
AFR
Nem gondoltam hogy ennyire érdektelen lesz amit írtam :D
Vagy lehet hogy dung írása miatt el se olvastátok?
Na mind1

Más
Szerintetek Luffy G3 technikája tényleg fejlődött és már nincs szüksége levegő befújásra a használathoz?
 
Rikiya
A Katakuri elleni harcban még befújta levegővel a kezeit,tehát szerintem még szügsék van rá.
 
AFR
De azóta egyszer se mutatták. Szóval lehet abban a harcban fejlődött.
Pl.: Ha jól rémlik az utolsó csapásánál a King Cobra-nál se fújt be.
 
Lad
Spórolnak a panelekkel. A G2-nél sem mutatják mindig a pumpálást, pedig már tudja a kezével is Luffy.
 
dungeonlord
AFR írta:

De azóta egyszer se mutatták. Szóval lehet abban a harcban fejlődött..


Alapból fejlődik. Mert régen egy kézzel vagy lábbal tudta használni , és minden aktiválás után kis időre picire zsugorodott.
Azonban Marinefordnál már nem változott picire, és timeskip óta mind kettő karjával képes használni a Gear 3.
Baromi sokat fejlődött a technika. + ott a haki .
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.01.14. 18:38
 
AFR
Az hogy hány kezén használja nem fejlődés.
Oars ellen is két kezén is használta.

De tény hogy már többször mutatott fejlődést a G2 és G3 is.
Innen jött az gondolat hogy lehet Katakuri ellen fejlődött/rájött valamire.
 
Ugrás a fórumra: