Hozzászólások
One Piece - Képességek - Démongyümölcs, Haki, stb.
Paidion
Vajon Luffy G2-es Red Hawk-ja vagy G3-as Elephant Gun-ja az erősebb? :hmm
 
Hiei
Ez elég relatív dolog. Egymással szemben se lehet össze hasonlítani. Dofflamingo nagyon jól elmondta mindegyiknek a gyengeségét. Ez oigaz az Elephant gunra és a red hawkra is. Az egyik gyors, de gyenge a másik erős, de lassú.
Én szituáció függőnek nevezném. Ha mind a kettőt tudod erős vagy, ha cska az egyiket, akkor bizony az ellenfelek fele kiröhög. És vannak a kevesek, akik ellen a kettő elegye kell illetve azon belül is valamelyikből több. Lásd Tankman, Snakeman és a Boundman. A Tankman egyértelműen a G3-ra épül, míg a Snakeman a G2-on alapszik. A Boundman meg talán a kettő tökéletes keveréke nevezhető.
Viszont ne felejtsük el, hogy míg az egyiket a Soru teszi azzá, ami a másikat a Bushokoka. Tehát Luffy-t nem csak a démongyümölcse teszi félelmetessé, hanem ahogy azt használja és kombinálja, ergo a kreativitása.
 
Paidion
Természetesen ezzel egyetértek, de szerintem ettől függetlenül lehet egyfajta mérleget készíteni, hogy mégis melyik az erősebb, persze ez kétségtelenül elég mesterkélt lenne. Egyébként Mingo a Red Hawk-ról nem mondott semmit, csak a G2-ről, már ha jól emlékszem. Nekem az rémlik, hogy Mingo akkor vérzett, amikor Red Hawk-ot vagy király akaratával megtámogatott ütést vitt be Luffy. Mintha csak ezek hatottak volna rá, hiszen ezektől vérzett, az Elephant gun-tól pedig nem. (Ha jól emlékszem)

Egyébként nem is fontos, nekem is csak onnan jutott eszembe, hogy olvasgattam WCI arcot, ahol volt egy Red Hawk és eszembe jutott, hogy Luffy vajon tudja-e növelni a tűz kiterjedését és erejét vagy ez mindig állandó marad.

http://naruto-kun...ece/877/10 Ez alapján szerintem nem igazán lehet eldönteni, hogy Hody, Mingo és Peros-Katakuri óta erősödett-e Luffynál a Red Hawk.
 
jasek89
Az elephant Gun sztem jóval erősebb, a G3 szinte mindenben felülmúlja a G2-t.
 
Paidion
Mindenben? Sokkal lassabb, ráadásul én a Red Hawkra gondolok, ami egyértelműen a G2 legerősebb támadása (G2+haki+tűz).
 
Hiei
Ezért írtam, hogy ez igaz az Elephant gunra és a Redhawkra is. Mivel Doffi a G2 és G3 tulajdonságairól beszélt.
Viszont ezek is ebbe a csoportba tartoznak csak azoknak talán a top támadásai. Nem akartam boncolgatni, mertaki nem bírja a pofonokat az valszeg olyan védelemmel vagy sebességgel rendelkezik, aki meg bírja az nyilván olyan állóképességgel van. Pont ezért nevezte Doffi is gyengének.
Egyértelműen egy lassú ember ellen, aki nem bírja az ütéseket Red Hawk, de ilyennel maximum az Paradicsom elejéig találkozunk:D
Aki pedig lassú és körülményes azt lelehet bontani az Elephant gunnal.

Sokkal érdekesebb kérdés, hogy ezzel a jövőbe látással mekkora szükség lesz még a G2 gyorsaságára? Hiszen Luffy harcolhat Katakuri módon oda üt, ahova megy a paraszt. Így a gyorsaságot már fel is adhatja. Hiszen nincs jelentősége mindaddig, amíg nem rendelkezik megfelelő szintű megfigyeléssel az ellenfele.
 
Giovanna
Szerintem a Gear4-tok így vannak:
Snakeman: Sebesség és koordinált támadások.
Tankman: Ez a forma szerintem az erőre megy. Ez a változat a legstrapabíróbb, legerősebb.
Boundman: Sebessége nagyobb mint a Tankman-é, de kisebb mint a Snakeman-é. Ereje nagyobb mint a Snakeman-é, de kisebb mint a Tankman-é.
 
jasek89
Paidion írta:

Mindenben? Sokkal lassabb, ráadásul én a Red Hawkra gondolok, ami egyértelműen a G2 legerősebb támadása (G2+haki+tűz).


Nem hiszem h lassabb, G2 formban Doffy lazán követte mozdulatait, míg G3 formban már nem, ezért gondolom azt h G3 mindenben jobb a G2-nél.
 
AFR
Igazából lehet elemezni hogy melyik az erősebb.
A Red Hawk ugyebár G2 technika és azok közül szerintem a legerősebb tehát amikor Doffy azt mondta nem elég erős a G2 az a RH-ra is vonatkozott. Tehát ha pusztán pusztító erő szempontjából nézzük akkor egyértelmű hogy az Elephant Gun erősebb hisz a G3-ról azt mondta Doffy hogy erős de lassú (és azért nem vérzett tőle mert el se találta Luffy).
Megjegyezném hogy szerintem nem az EG a legerősebb G3 technika hanem a Grizzly Magnum.
Tehát ha ugyanaz az ember állja mindkét támadást akkor elvileg az EG-től hamarabb fekszik ki.
Azonban harcban (főleg ha egymás ellen) az EG sokkal könnyebben elkerülhető.
Tehát ha egy mobilis ellenféllel harcol akkor a RH hatékonyabb.
Szerintem így érthető lett az álláspontom.

Hiei
A G2 kettő a gyors és gyenge állóképességű ellenfél ellen is jó.
A G3 pedig a lassú és nagy állóképességű ellenfél ellen.

jasek89
Nem kevered a G4-et és a G3-at?
Doffy a G2-őt tudta követni ez igaz.
De a G3-at nem hogy követni tudta de míg Luffy még a csapása közben volt addig Doffy már őt rúgta.
http://naruto-kun...ece/783/17
http://naruto-kun...ece/783/18
 
jasek89
AFR

Ja de igazad van, én kérek elnézést... :DIkszdé:ehh
 
gavhros
[quote]Paidion írta:

Természetesen ezzel egyetértek, de szerintem ettől függetlenül lehet egyfajta mérleget készíteni, hogy mégis melyik az erősebb, persze ez kétségtelenül elég mesterkélt lenne. Egyébként Mingo a Red Hawk-ról nem mondott semmit, csak a G2-ről, már ha jól emlékszem. Nekem az rémlik, hogy Mingo akkor vérzett, amikor Red Hawk-ot vagy király akaratával megtámogatott ütést vitt be Luffy. Mintha csak ezek hatottak volna rá, hiszen ezektől vérzett, az Elephant gun-tól pedig nem. (Ha jól emlékszem)

xD Mi az hogy a király akaratával?Haver ha nem érted akkor ne szólj hozzá,az nem király akarata hanem fegyverzet szine...Boshosoku haki,luffy boshudo kokanak hivja :"D.A király akarata az amikor megfélemlitéstől az átlagos vagy csak kicsivel erősebbek az átlagnál összeesnek luffy akaratától.Nincs olyan hogy nehéz ellenfélre király akaratát használ,csak a fegyverzet szine és a megfigyelés szinét.. :) jegyezd meg s ne terjeszd ezt a baromságot.
 
http://fb
AFR
Remélem Paidion nem haragszik meg ha én lereagálom ezt de mi ez a stílus amivel írtad?
Ráadásul még csak igazad sincs totál homály nálad az a harc ez biztos.
Itt van az az oldal ami telibe cáfolja az írásod:
http://naruto-kun...iece/782/4
A Király Akaratával meg lehet erősíteni egy-egy fizikai csapást.
Legközelebb ha ki akarsz oktatni valakit olvasd vissza és normális hangnemben tedd.
 
dungeonlord
Ha már villám, akkor hamarosan kiderül az animében, hogy Sanji itt http://naruto-kun...ece/886/11Király Akaratával rúgta meg Ovent vagy nem.
Mert eddig 100% ,hogy az király akarat volt. Mert Katakurinál is ezt láttuk.
 
AFR
100% hogy nem.
Ennek oka hogy Sanji nem tud Király Akaratát és hogy aki Király Akaratát tud annak az a beállítottsága de Sanji beállítottsága a Megfigyelés.
 
dungeonlord
Akkor mivel magyarázod ki a villámot? Ha valaki valamiben jobb egy hakiban, az nem azt jelenti, hogy másik 2 nem képes.


http://naruto-kun...ece/893/18 ezek után nem mondanám 0%^^Ezt még Diamante is megerősítette.

Egyetlen kivétel ha Sanji megtanulta az Electro ,de ez barátom 0 % esély xD .Így marad a haki.
Wb is láthatunk a fekete villámokat.
 
Ugrás a fórumra: