Hozzászólások
One Piece - Szereplők
Zadona-1
És mi a véleményetek a vérdijakról Shanksék hajóján? Mármint az emberei szerintetek miéyen erősek és mennyi a vérdílyuk? Milyen képességeik lehetnek? Stb.? Yasopp gondolom egy rohadt jó mesterlövész mint a fia csak ő nem csúzlival. De a tbbiek? Sztetek?
 
AFR
Illetve amit Tamago-ról kérdeztem arról van valakinek gondolata?
 
Paidion
Szerintem Beckman a legerősebb az összes Yonko parancsnok között, 1,2 M-ra tenném a vérdíját. Persze ezt semmilyen ténnyel nem tudom alátámasztani, csak megérzés, meg hát tuti a Yonkok között is van jelentős erőkülönbség (így a parancsnokok között is), csak azért nem támadják meg egymást, mert ettől függetlenül mindkét félnek óriási veszteségeket okozna. Beckman szerintem nem rendelkezik gyümölccsel, hanem egyrészt úgy használja a fegyverét, mint egy kardot, másrészt lő is vele, vagy hakival bevonva a golyót, vagy kairosekivel. Nála még király hakit is eltudok képzelni, lásd Ray-san. Sokak szerint nagyon okos, és ő is egyfajta tudós, egyes elméletek szerint Sanji apjának a testvére, csak ő normális. Ha ez igaz, akkor már Sanjinak is van kötődése Shankshez.

Utána erőben talán Lucy Roo következik, szerintem nagy arc lehet a csávó. :D Bár valószínűleg Shanks összes embere az. :) Van róla egy érdekes elmélet, miszerint azért tudtak a semmiből megjelenni Marinefordban, mert egyfajta teleportálós képessége van, amit abból vezetnek le, hogy még a történet legelején egyből megjelent a bandita mellett, amikor fejbelőtte. Továbbá abból, hogy Kaido után hogy tudtak olyan gyorsan odaérni MF-ba. Mindenesetre egy teleportálós gyümölcs nagyon jól állna neki, elég kövér, ellenben így nagyon gyors tudna lenni. Valószínűleg igen komoly fizikai erővel is bír. A vérdíja 1 M körül lehet. (Érdekességként írom, hogy olyan elmélet is van a Marinefordi dologra, hogy Shanks miatt volt lehetséges , mégpedig a király haki által. Eszerint a király haki magas szintje befolyásolni tudja a környezeti elemeket, jelen esetben a vizet, így egyfajta áramlat révén jutottak oda.)

Yasopp lehet a harmadik erőben. Kétlem, hogy lenne gyümölcse, viszont biztosan erős hakival bír mindkét típusban. Én rohadt kiváncsi vagyok két mesterlövész harcára, hogy miképpen oldaná meg Oda, remélem megkapjuk BB ellen. Vérdíját 800 millióra tenném.

A többiek is tuti jó erősek, és elég lazán is néznek ki Marineford alapján. Az egyik azt hiszem kardot használ, a másiknak meg egy majom van a hátán, vele biztosan összedolgozik valahogy harc közben. Egy-kettőnek gyümölcs képessége is lehet szerintem, természetesen a haki meg alap lehet már náluk.

Mindenesetre egyik kedvenc csapatom, epicek, jószívűek, támogatják Luffyékat, ők is a szabadság miatt kalózkodnak stb. Shanks valószínűleg tisztában van a One Piece mivoltával is, hiszen amikor Coby Akainu elé állt, akkor ugye ezzel kvázi megmentette Luffyt, és erre Shanks azt mondta, hogy ez a kiállás egy döntő pillanat volt a történelem további sorsát illetően. Amiből egyébként az is látszik, hogy Shanks biztos benne, hogy Luffy eléri a célját.
 
Zadona-1
Shanksnak hova teszed a vérdíját Paidion?
 
Paidion
Fogalmam sincs, amíg egyik Yonkonak sem ismerjük, nehéz megtippelni. De kétlem, hogy 2M alatt lenne bármelyiknek is. Abban biztos vagyok, hogy Shankssel csak BB tudja felvenni a versenyt, így kettejük vérdíja valószínűleg magasabb. Persze a tengerészet nem csak az erőt nézi, így valószínűleg BB pofátlansága miatt neki még magasabban van.
 
Zadona-1
BB az feketeszakáll ugye?
 
Paidion
Igen, csak nincs mindig kedvem kiírni, így könnyebb az angolból rövidíteni. :D
 
AFR
http://naruto-kun...iece/825/5
http://naruto-kun...ece/852/13
Szerintetek a Vito által említett Sora és Sanji anyja Sola között lehet összefüggés? Elvégre japánban nincs különbség r és l között.
Lehetséges hogy a kormány Sola tiszteletére készítette a rajzfilmsorozatot aki egy beépített ember volt a Germa-nál?
 
Lad
Kép alapján Sora inkább egy faszi (testfelépítés, testtartás alapján; igaz a köpeny sokat takar).
Meg szerintem Sanji múltján már nem nagyon lesz ilyen szintű variálás.
 
AFR
Akkor ez egy teljesen véletlen névegyezés lenne egyetlen arc-on belül?

Abban egyetértek hogy Sora férfi.
 
Lad
Óh hülye vagyok, nem tudom miért értelmeztem a kommented úgy hogy Sora=Sola egy az egyben. :ehh

Lehetséges hogy róla mintázták.
Vagy ez egy hasonlat Odától: ahogy a rajzfilmekben Sora szállt szembe a Germa 66-el, úgy a valóságban Sola ellenkezett Judge-al Sanji ügyében.
 
AFR
Tamago szerintetek tud Haki-t használni?
Ugyebár manga-ban csak Tamago báróként láttuk harcolni, Hiyoko al-grófként csak azt, hogy Pedro levágja és Niwatori grófként még nem harcolt.
Tamago báróként láttuk csak harcolni, de ebben a formában manga-ban feketére van színezve a ruhája így nem látszik, hogy használ-e fegyverzet színét.
A Big Mom kalózok között betöltött rangja és az itt megszerzett vérdíja alapján illetve arra a tényre alapozva, hogy lábbal védte ki Pedro kardcsapásait és lábbal rúgta is meg a kardot szerintem ez kivitelezhetetlen lenne, ha nem védi a lábát Haki-val.

Illetve szerintetek mennyit erősödhet formaváltáskor? 10%?

Big Mom meg úgy általában a Yonkou-k szerintetek képesek Ébredésre?

Bepo ugyebár fiatalon elment, hogy megkeresse a bátyját, ha jól tudom. Aki lehet Zepo, aki Pedro társa volt. Na de a lényeg jól tudom, hogy Bepo nem tanulta meg még az Electro-t? Milyen fiatalon mehetett el akkor hisz ez ( http://naruto-kun...iece/808/9 ) a kiskölyök középtályt nem hiszem, hogy több 5-nél és már tudja használni. Bepo-nak kb. 1-2 éves korára el kellett volna hagynia Zou-t hogy ne tudjon Electro-t tanulni.

Bepo tud, vagy nem tud Electro-t használni? Esetleg valamelyik infóm téves?
 
Csilla1050
Szerintem a gyümölcsök tulajdonsága az ébredés, nem egyénfüggő, hogy ki tud és ki nem...Az más kérdés, hogy az ember életében megtanulja-e vagy sem, nyilván vannak olyan gyümölcshasználók, akik nem keverednek harcba, csak szimplán élik tovább az életüket, vagy anyagi haszonszerzés céljából használják, ahol tudják kamatoztatni.

Nem tudom elképzelni, hogy egy yonkou ne tudna ébredést használni, ez minden gyümölcs tulajdonsága...Szerintem. De még nem késő ellenpéldát látni :D
 
AFR
Persze szerintem is teljesen egyértelmű hogy minden Paramecia és Zoan képes Ébredésre a kérdés csak az hogy a fogyasztó képes-e elérni ezt a rejtett erőt.

A többiről senkinek semmi gondolat?
 
Germa66
AFR: Sztem egyértelműen tud, amikor Caesart ki akarta küldeni Bege a Big Fatherből Caesar mondta hogy BM kalózok nagy része képes a Buso Hakira ráadásul Tamago sztem egy igazi veterán lehet főleg azalapján ahogy az emberei éltették amikor Niwatori gróf lett, és ez az Újvilág. Ha Bellamy tud de Tamago nem én elsírom magam :D

Szerintem se tud Bepo electrot használni, talán most amikor visszatért Zoura, megtanították neki bár lehet hogy ez ilyen természetes dolog a minkeknél és maguktól is kitudják fejleszteni. Zepo pedig Bepo bátyja ezt konfirmálta Oda SBS-ben.

Ha Shanksnek és Kaidonak van gyümije sztem valszeg tudják, BB-re nem tudom mit mondanék, Big Mom meg szerintem úgy alakította ki a szigeteken azt a sok lelekecskét (mármint ébredéssel, nem egyenként mutatott rá erre meg arra a fára meg ajtóra hogy ez meg ez éljen :D )
 
Ugrás a fórumra: