Hozzászólások
One Piece - Szereplők
Chakra
A szereplők történetének és személyiségének kibeszélése.
A képességeiknek van külön témája.
 
https://naruto-kun.hu/
Krisz7199
Sanji kapcsán azon kezdtem el agyalni, hogy ki is lehet a mi szakácsunk faterja.
pm1.narvii.com/5865/6b921bc8a43f5d2a3e66ff83847724eeef42d71a_hq.jpg


Mennek a találgatások, hogy a világkormány egyik nagykutyája az. Valamint azt is olvasni több helyen, hogy Sanji apja egy nagyon profi bérgyilkos. Ha most összeadjuk azt, hogy világkormány+bérgyilkolás, akkor végül is, megkapjuk a Cipher Pol-t. Nem lehet, hogy Sanji apja a CP "fővezére"?
 
Jon
Szerintem ez a lehetőség már ki van lőve. Egy olyan ember, aki ilyen szerves része a Világkormánnyal (pláne ha Goroesei tag lenne) sosem állna össze egy kalózzal.
Szerintem egy eddigi ismeretlen, de nagyon erős karakter, akinek hatalmas tekintélye van, és nyilván politikai, hatalmi okokból úgy döntött, hogy Big Momhoz csatlakozik.
És ennyi. De nemsokára valószínűleg megkapjuk rá a választ.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Italy4ever
http://m.9gag.com...

Nem tudtam hogy ezt hova tudnám linkelni de együtt látva a csapatot Saboval es Peronaval tök jól mutatnak :D
 
hgabi
Wáó ez király és még passzolnak is a szerepek. :D Amúgy is nagyon szeretem a Bosszúállókat, de ezt kombinálva a kedvenc mangám hőseivel még jobb.
 
Jon
Láttam délelőtt, hogy van ilyen poszt, de akkor nem tudtam megnézni :D Köszi, hogy linkelted :D
Hatalmas :D Hihetetlenül jól ráillik a szerepekre :D Legalábbis majdnem az összesre (Sanji, Robin...talán)
Elismerésem, aki kitalálta.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Gdat88
Kaido olyan szerencsétlen. Ha öngyilkos akarna lenni, csak meg kéne egyen egy ördöggyümölcsöt és vízbe fúlni.
 
Jon
Ez milyen jogos :D De nem hiszem, hogy Oda erre ne gondolna.
Elvégre Jack is túlélte (oké-oké, tudom, ő más kategória, Kaidou valószínűleg ember).


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Hiei
Pár dolgot szeretnék letisztázni aminek az eddigiek alapján meg kell felelni valakinek, hogy tag legyen.

Először is minden tagnak szerepe van a hajón:

Kapitány, első tiszt, lövész, szakács, navigátor, orvos, archeológus, hajóács, zenész.

Másodszor minden tagnak van egy álma, amit be akar teljesíteni:

Kalózkirály, legjobb kardforgató, tenger bátor harcosa, all blue megtalálása, világ térkép megalkotása, a legjobb orvos akar lenni, az igaz történelem megismerése, a hajó, mai felülmúl minden másikat és bejárja az összes tengert, betartani a Labbonak tett ígéretet.

Harmadik a szalmakalaposak képviselik a kínai csillagjegyek egyikét.

https://s-media-c...56089f.png
Bár itt némelyik szalmakalapos furcsa állat formájában van. Ami nincs benne a csillagképekben, de azoknak közeli rokona fajtája. Szóval ez is egy elég egyértelmű utalás. Itt jegyezzük meg Sanji és az ördög kapcsolatát. Ez is nyomatékosítja, hogy Sanji az ördögöt szimbolizálja.
Chopperrel meg trollkodik, mert Tanuki lett:D
A lényeg akkor is:
Luffy - Majom, Zoro - Tigris, Usopp - Patkány Nami - Macska stb stb nem írom végig gondolom mindenki látja meg tudja micsoda.

Negyedik minden Szalmakalapos múltjára árnyékot vet a dráma és a halál. Mondhatni tragikus volt az életük mielőtt Luffyval találkoztak.

Luffynak: Sabo és a leégetett szemét domb. Zoronak Kuina elvesztése. Usoppnak az anyja halála. Naminak a nevelő anyjának halála. Ezt is had ne soroljam fel.

Nos akkor jöjjön a lényeg miért gondolom, hogy Casear Clown-t csapattagnak szánja Oda.

Lássuk az első pontot. CC tudós/kutató, ami a hajón hiány cikk és ahogy haladunk a történet vége felé közelednek a végső fegyverek, amiben érdekelt lehet. A gázfegyvere időről időre feltűnhet és ő képes hatástalanítani. Kaidou ellen szükség van rá. Ráadásul ő fejlesztette ki a Smile gyümiket így kulcs lehet a harcban a tudása. Itt amúgy nekem Momo gyümije még azóta is gyanús.
Az első pontnak tehát tökéletesen megfelelt.

Második pontot.
A világ legjobb tudósa akar lenni és felül akarja múlni Vegapunkot. Tisztán és világosan elhangzott tőle. Luffy időről időre találkozik Vegapunk nevével vagy alkotásaival. Arról se feledkezzünk el, hogy Kuma megmentette Luffyékat és adósai. Na ki az, aki esetleg "visszacsinálhatja" a dolgokat? Nos nem Franky az biztos.
Pipa.

Harmadik pont.
Egyértelműen viseli a kecske jelét a teste pedig olyan, mint egy bárányé. Szóval ennek a kritériumnak is eleget tett.

A negyedik pont a tragikus múlt. Mivel egyáltalán nem ismerjük azt ez az egyetlen, ahol nem felelt meg a dolognak. Viszont mivel teljesen kattant és ilyennek senki nem születik feltételezhető, hogy elég nagy trauma érhette, ami sejteti a sanyarú sorsát. Szóval bár ez csak feltételezés szerintem ennek a pontnak is eleget fog tenni idővel.

Ami még mellette szól mindenképpen, hogy abszolút nem látom merre mehetne? Körözik ráadásul Akainu lett a főparancsnok még a végén tényleg rossz dolgokra használnák az erejét. Luffyék nem adnák át nekik.
Mamát átbaxta, mint szar a palánkon.
Maradt tehát Kaidou, viszont mivel Luffy leveri vele se marad sokáig biztonságban, ráadásul ne engednék Kaidouhoz ugyan azon okokból, amiért a tengerészetnek se adhatják.
Lawval nem fog tartani, mert ha innen meglép Mama haragja nyakába zúdul vele együtt.
Így kénytelenek maguknál tartani.

Számtalan lehetőség lett volna megszabadulni tőle. Oda mégis a front vonalon tartja eljuttatta mamához is és talán ez lesz a vízválasztó, ahol eldőlhet, hogy milyen irányba tart a karaktere a továbbiakban. Luffyék szarban vannak és ő is, ez talán összemossa szálaikat.

Luffy mindenkit megváltoztatott valamelyest és utat mutatott a céljaikhoz. Zoro embereket vadászott le pénzért. Luffy felkarolta és segített neki egy jobb utat találni a csúcsra.
Usopp hazudozott Luffy mégis hitt benne és a hazugságai sorra válnak valóra. Így már nem is igazán nevezhetjük amúgy hazugnak:D
Nami embereket rabolt ki még ha kalózokat is az a pénz egyszer tisztes embereké volt.
Robin embereket használt ki, vert át és dobott el bérgyilkos céhhez csatlakozott, hogy elérje a céljait lázadást szítottak és majdnem háborúba döntötték Arabastát. Igazi Kígyó volt.
Luffy neki is mutatott egy helyes utat az igaz történelemhez, ahol nem feltétlen kell átgázolnod mindenkin és feláldoznod akit csak érsz.
Nos miért ne történhetne ez meg Casearal is? Simán megváltozhat és felülemelkedhet a dolgokon. Luffy kis habozás után kiengedte Crocodilet a cellájából.
Mi van, ha életében mondjuk először találkozik valakivel CC, aki nem akarja kihasználni a tudását nem akarja felhasználni azt, hanem hagyja kibontakozni és, ha helytelen irányba menne a dolog, akkor visszatereli a megfelelő ősvényre.
Nincs ilyen karakter a hajón a többiek már már unalmas hős típusa mellé igazi üde színfolt lenne. Logia ráaádsul nem akármilyen. Szóval még a sorba is bele illik. Oda köztudottan Dragon ball rajongó pont neki ne lenne egy Vegitája vagy Piccoloja a hajón?

Ellene felhozható, hogy gonosz, Luffy az ilyen embereket utálja a legjobban és gyerekeken kísérletezett. Valóban egyetértek, hogy nyomos okok és hogy tényleg nehéz lesz ezen felül emelkednie. Ami ellene szól még, hogy nem vehet túl nagy változást a karaktere, mert elvesztené a lényegét.
Tehát alapvetően gonosznak kell maradnia. Kicsit vicces, mert pont a kecske/bárányt szimbolizálja ő lehetne a csapat fekete báránya.

Ez a video meg adja, hogy milyen lehetne a kapcsolatuk. Vicces itt az egyik komment azt írja Roger hajóján is volt bohóc szóval Luffynak is lesz. Érdekes érvXDD
https://www.youtu...XepiKTFONc

Ezek az okok miatt érzem úgy, hogy tagnak szánták a karakterét vagy szándékosan trollkodik Oda. Simán lezárhattuk volna már őt, de gyakorlatilag úgy lett intézve, hogy még Kaidou ellen is a csapattal kelljen lenni-e.
Alig várom, hogy kiderüljön és tisztázzuk végre, ha nem lesz tag se fogom magam hülyének érzeni, mert amiket itt felsoroltam szerintem jó okok, hogy higgyek benne.
A végére meg rájöttem, hogy annyira azért még se kedvelem a karakterét:D Kicsit Lolásnak érzem az esetet ez is egy hatalmas cliffhenger.
Egyszer és mindenkorra kiírtam magamból a dolgot. Most már nem akarok vele foglalkozni és nem is fogok. Én megértelek titeket is szerintem amit itt leírtam is teljesen elfogadható maradjunk ennyiben.
Szerkesztette: Hiei - 2016.12.21. 14:11
 
Jon
Azért félelmetesen logikus amit írsz, ezt el kell ismerni :D
Teljesen elbizonytalanítottál. Már abban sem vagyok biztos, hogy ÉN nem akarom-e őt a csapatba...
Majd meglátjuk.


De egyébként az, hogy "egyértelműen viseli" az xy jelét, azt honnan veszed? Oda leírta valahol, vagy csak mert a külsőre egyértelmű?
Mert oké, Luffy egyértelmű majom, Nami is kb. egyértelmű macska, de a többiek? Nekem ez nem egyértelmű, leírnád, hogy ki micsoda?
https://s-media-c...56089f.png
Vagy ha mindenki az, ami a képen, akkor nagyjából vágom, de továbbra sem világos, hogy ezt amúgy honnan kéne tudnunk? :D Oda elmondta?
Meg eleve, Brook itt micsoda? Ikszdé Mert én a kép alapján sem tudom, aztán csak lehet, hogy nagyon hülye vagyok.

Ja igen, és Sanji miért lenne itt "ördög"? :D Nekem egy kos (vagy mi ez) még még nem ördög.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Hiei
Ha a képen lévőkre gondoltál.
http://onepiece.w...cellaneous
Nem volt kedvem leírni így egyszerűbb. Oda azt mondta a Time skip után néhányuk megváltozott, de néhány ugyan az maradt.
Ez egy sbs kérdés teljesen hivatalos nem interjú. Ezek itt amiket Oda mondott a karakterekről.
Ilyen állatoknak képzeli el őket Oda.
Egyébként nem a kinézet a lényeg, hanem a karakterek főbb jelleme és viselkedése, ha megfigyelitek megfelelnek a csillagjegyeknek. Nincs két egyforma karakter. Tényleg behatárolhatóak a karakterei ezekre. Gondolom így nem esik abba, hogy két karakter túl hasonló lesz.
Annyi Sbs van, hogy nem voltam képes megkeresni, de nekem úgy rémlik ezt is kérdezték tőle és azt mondta, hogy tényleg a Zodikákus állatait használja a karaktereinek megalkotásakor.

Sanjira pedig a válasz egyszerű. Mondjuk meglepett, hogy neked soha nem tűnt fel, hogy ő a sátán?XD
Nekem Jabura ellen tűnt fel sokadik nézésre. Mikor ugye Diablo(ördög) Jamblet használja. "Ez az ördög lába blabla ha ideges vagyok felhevülök." A végén valami ilyesmit mond, hogy "a főzés isten ajándéka a fűszer pedig az ördögé úgy látom neked ez túl fűszeres lett."
A képen pedig a szarv a lényeg Diablonak van olyan szarva. Egyértelmű utalás Sanji és az ördög kapcsolatára.
Thriller barkon is teljesen lángba borul mikor elönti az ideg meg úgy mindig:D
Hell Memoris támadás is utalás. Szóval igen ő a Szalmakalaposok ördöge.

Jah jó sok idő volt mire megírtam azt a hszt próbáltam a tényekre hagyatkozni. Azt is aláakartam támasztani az sbs fejezettel, de nem találtam meg:(
Szerkesztette: Hiei - 2016.12.21. 23:42
 
Jon
Köszi szépen, a magyarázatot is, meg különösen a linket, voltak érdekes dolgok :D
Van ott egy kép, hogy hogyan képzelte el eredetileg a csapatot. Érdekes, hogy Brook karakterét már akkor eltervezte, míg pl. Robint meg Frankyt nem.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Gokudera
Gondoltam ide írom szerintetek valamelyik mink csatlakozni fog a csapathoz
Carrot vagy Pedro?
 
Hiei
Kevés a meglévő infó, hogy ezt most meglehessen jósolni. Carrotra látok némi esélyt, de Pedrora nem igazán. Kardforgató és tudjuk, hogy kalóz volt.
 
Gokudera
Luffy-Zoro-Sanji-Franky-Brook-Chopper-Robin-Ussop-Nami

Én azért így raknám őket így mert.

Brook: 2 év alatt sokat fejlődött (mint a többiek is) de nem hiszem hogy mindent megmutatott. Ezzel a szellem alak sok lehetőséget rejt.Plusz a túlvilági vágás is jó

Chopper: Itt is úgy gondolom hogy nem mutatta meg az összes alakját 1-2 még van a tarsolyában
 
Ugrás a fórumra: