Hozzászólások
One Piece OVA-k, mozifilmek, különkiadások
vincentlll
találtam szerintem nagyon klafa Zoróról szól igaz kaja reklám dejó lenne egy ilyen ova speciál
https://www.youtu...b9kw32qa_U

Egyesítve 2019.06.27 16:15:52:
új one piece film előzetese https://www.youtu...TRuMkQ1VCY
ONE PIECE STAMPEDE
Szerkesztette: vincentlll - 2019.06.27. 16:15
 
Tapion-sama
Nos, akkor nézzétek meg az új előzetes magyar felirattal is ^^
http://indavideo....attal_NKWT

Egy kis infó/érdekesség a filmről:

Csak ha nem bánod, hogy spoileres
- Eiichiro Oda azt nyilatkozta, hogy nem adott volna zöld utat eme mozifilm történetének, ha nem idén ünnepelné a One Piece anime indulásának 20. évfordulóját.

- Az előzetes elején látható körözési plakátokon szereplő vérdíjak alapján a történet a Sütemény-sziget történetív után játszódik, ugyanis Luffynak és Sanjinak is az új vérdíja szerepel a plakátokon.

- Az előzetesek alapján cameo szerepben tűnik fel Schneider és Buzz (a 11. mozifilmből), Miss Monday és Mr. 9 (Arabasta történetív) valamint gyermekeik; Daz Bonez (szintén Arabasta), a Risky Fivérek (Thriller Barkról), a Macro Kalózok (Duval 3 gyojin szövetségese), Capote (Foxy gyojin társa) és Pandaman (őt gondolom, nem kell elmagyarázni, hogy kicsoda :D )

- A körözési plakátokon az alábbi személyek láthatók: Bear King (2. mozifilm), Butler gróf (3. mozifilm), El Drago (1. mozifilm), Shiki (10. mozifilm), Laffitte, Lip Doughty (az Ál-Szalmakalaposok egyik tagja), Bentham (Mr. 2 Bon Kurei), Lucky Roo (Shanks társa), Benn Beckman (Shanks társa), Bellamy, Bepo, Pekoms, Dorry (az óriás), Fisher Tiger, Donquixote Doflamingo, Dracule Mihawk, Caesar Clown, Shoujou (a Jaya történetívből), Gecko Moria, Devil Dias (Sabaody történetívből), Marco, Sanjuan Wolf, Coribou, Sarquiss, Rockstar, Roshio (Jaya történetívből), Gyro (Gyojin-sziget történetív), Bartholomew Kuma, Masira (Jaya történetív), IX. Vander Decken, Krieg, Marshall D. Teach, Vista, Jinbe, Jesus Burgess, Doc Q, Squard, Van Augur, Demaro Black (az Ál-Szalmakalaposok vezetője) Kuro (az Usopp történetívből), Portgas D. Ace, Caribou és Pandaman.

- Számos karakter most fog először szerepelni mozifilmben, a teljesség igénye nélkül ők: Buggy, Alvida, Cabaji, Mohji, Richie, Galdino, Dracule Mihawk, Smoker, Tashigi, Marshall D. Teach, Foxy, Perona, Trafalgar Law, Eustass Kid, Killer, Jewelry Bonney, Capone Bege, Basil Hawkins, Scratchmen Apoo, Urouge, X Drake, Sentomaru, Boa Hancock, Cavendish és Bartolomeo.A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Hiei
Hancock szerepelt már mozi filmben nem?
 
Rikiya
Ha jól emlékszem, akkor a 3D2Y különkiadásban szerepelt még, de konkrétan filmekben nem nagyon.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Szemi1992
Ahogy előttem írta Rikiya a 3D2Y-ben igen de Mozi Film-ben nem.
 
vincentlll
na jövőre remélem ebből tényleg lesz 1órás külön rész kaja reklám https://www.youtu...HU7UrD8atY
egy újabb https://www.youtu...30rCLzHO1I
már érik a valóvilágba legyen egy mozi film baromi jók ezeka reklámok
Szerkesztette: vincentlll - 2019.12.18. 10:05
 
spero
Őszitén nekem egyáltalán nem jön be ez a két reklám, de ez ízlés dolga természetesen. Azonban miután megnéztem ezt a kettőt, egy újabb ilyesféle reklám következett, ez ni: https://www.youtu...lH1YhJk-oQ
Na ez nálam az eget rengette meg, annyira jól öszerakott kreatív, művészi alkotásnak tűnik. A színes nyitóképsorok itt sem jönnek be, de ami utána következik, wáááá....*-*
 
Tapion-sama
Akit érdekel: égetett kínai felirattal már elérhető a Stampede :D Még nem az igazi 1080p Blu-ray élmény, de ha érkezik hozzá egy angol nyelvű felirat, akkor simán nézhető.

https://nyaa.si/v...


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Rikiya
Már van angol feliratos is: https://www.faceb...20stampede

Valamint, ha jól tudom, több fordítás is készült. Csak felmerül a kérdés, hogy melyik a helyesebb? :hmm

Mellesleg most hogy van angol felirat, a képi anyag pedig minőségileg elfogadható, a magyar előrébb várható?


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Tapion-sama
Használható (kinyerhető) angol feliratos verzió még nincs sajnos. És amit linkeltél, az kínai feliratból lett lefordítva egy online feliratfordító segítségével, továbbá az első 2 és fél perc hiányos.

Ha lesz használható angol felirat, akkor ehhez a minőséghez megcsináljuk a különálló feliratot, az égetett videós kiadást viszont csak a tökéletes videóanyag birtokában készítjük el.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Rikiya
Szóval elég megkérdőjelezhető, hogy nagyrészt helyes-e ez a fordítás... Hát nem tudtam, hogy ez a helyzet, de így már igen, köszi :D


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Tapion-sama
Kijött egy új angol feliratos STAMPEDE verzió. Sajnos a francia feliratról fordították Google Fordítóval, a mondatok 80%-ának semmi értelme. Ez már a legeslegelső mondatból leszűrhető. Bizonyos sorok hiányoznak, némely sorok pedig franciául maradtak. De megnéztem így a filmet. Spoiler alatt folytatom.

STAMPEDE összefoglaló Spoileresen

Én ekkorát még nem csalódtam One Piece filmben. A története abból áll, hogy elmennek a Kalózfesztiválra, megtalálják Roger kincsét, Bullet pedig el akarja venni tőlük, ezért összecsapnak. És persze legyőzik. Pont. Ennyi. Ennyi az egész kibeb*szott történet.
Persze, megértem, rengeteg karakterrel operál, néha igazi háborús hangulat van, de. DE! Mivel ez egy movie, tudjuk nagyon jól, hogy semmi komoly nem történhet. Hiába van Fujitora vs. Zoro felállás, vagy éppen Lucci vs. Sanji, nem... egyszerűen nem lehet komolyan venni ezeket a mikroharcokat. Szépek az effektek, néha benyomják ezt a Beastars-os meg Kengan Ashurás animálást, de összességében azt lehet mondani, hogy egy túlhype-olt maszlag. A karakterek közti interakciók megmenthették volna a filmet, de... nem nagyon vannak. Nem vagyok egy Hancock-fan, de egyedül az ő pillanatai voltak jók, a többi annyira meh volt, hogy arra nincs szó. Buggy csak azért szerepelt a filmben, hogy valaki felidézhesse Bulletet, de csak azért, hogy megtudjuk a nevét. A múltjából kerek 30 másodpercet látunk csak. Roger kincse - ezt már spoilerben is durva lehet leírni, hogy mi - pedig egyenesen röhejes. Én sajnos az elejétől fogva tudtam, hogy mi az, azonban a sorsa felől kétségeim se voltak.
Beraktak egy rakás cameo-t: Hatchan, Keimi, Pappug, Conis, Enel egyik papja, meg még ki tudja hány mellékszereplőt, csak a guilty pleasure miatt, és abszolút életszerű módon Luffyék elsétálnak mellettük. Law szerepel, mert mostanában eléggé összenőtt a Szalmakalaposokkal, de egy értelmes megmozdulása sem volt. Sabo is benne volt, mert közönségkedvenc, de minek is? Smoker, Hina, Koby és társaik szintén teljesen feleslegesek voltak, nem beszélve a szupernovákról. Utóbbiak szinte csak azért voltak a filmben, hogy lássuk őket egy kicsit mozgásban Sabaody óta először talán.
És Bullet. Értem én, hogy gigahiperszuper erős, Ébredéssel is rendelkezik meg a Király Akaratával, de... konkrétan nem értem a gyümölcse működését. Kb. úgy kell elképzelni, mind Kid gyümölcsét, csak ő valahogy beleolvad az anyagokba, magába szívja és átalakítja azt. És erre felszívja a kairousekivel bevont tengerészeti hajókat. Wattafakk?! Ja és persze perceken át mozdulatlanul várakozik, mikor a gigaszörnnyé változik, hogy a földön császkáló szereplőknek legyen még ideje pár poénra, egymás elleni harcra, meg ilyenek. Fuh...
Mindent összevetve: iszonyat nagy csalódás volt ez a film. Nem szoktam divatból fikázni, nekem az új Star Wars is tetszett, elvoltam vele, és a Trónok Harcának utolsó évadjával se volt bajom (jelenleg ezeket divat fikázni). Ellenben pl. a Végjáték nem tetszett, de akkor se fikázom xD Ez viszont óriási csalódás volt. A Film: Z sem volt egy nagy eresztés, de ennél jobb volt, a Goldot pedig egyenesen szerettem.
Aki szereti a One Piece-t, főleg az új animációs csapatot, aki a mostani Wano részeket csinálja, az nézze meg, de aki rég nem nézett One Piece-t semmilyen formában, az szerintem messzire kerülje el.A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Rikiya
Egy újabb csalódott rajongó
Akkor nem csak én estem pofára a film kapcsán :D

Őszintén megmondva, szerintem teljesen felesleges volt behozni Bulletet. Számomra kicsit sem érdekes, és ahogy te is írtad Tapion, a múltjából láthattunk teljes egészében egy nagy darab szart, a képességei meg hát nem is tudom... A Colosseus badass volt, de adhattak volna róla bővebb magyarázatot, mi hogyan funkcionál, de szinte semmi...

Elvileg a film 100% cannon, legalábbis a Library of Ohara ezt nyilatkozta. Ez pedig még szomorúbbá teszi a dolgot. Illetve, ha tényleg az, akkor kaphattunk volna már egy említést a mangában Odától, hogy igenis nem egy "filler" karakter ez a Bullet, valamint ő találta ki. Shiki esetében így történt, ráadásul a Strong World jócskán élvezhetőbb volt nekem.

Egyébként érdekesség gyanánt arról is olvastam az Oharán, hogy Luffy Ryouut használt (habár én nem vettem észre), illetve Bullet is. Ha ez valóban igaz, akkor tényleg a maradék értelmét is elveszti a film. Hogy miért? Merthogy elméletileg a WCI után játszódik, Luffy meg ugyebár Wanon kezdte elsajátítani. Tehát mi van? :ehh

Én személy szerint nem tudok komolyan kezelni egy olyan karaktert, és egy olyan filmet, ami még ha hivatalosan is cannon, de eléggé ellentmondásos. Továbbá Buggy azt állította, hogy kb. Rayleigh szintjén van. Hát oké :hmm Rohadt erős volt, ez tény, ezzel nem is vitatkoznék. Ugyanakkor a filmnek legalább sikerült elérnie a nagyon okos külföldi fórumozóknál, hogy gyártsák a sok retard hozzászólást arról, hogy Bullet miképp falná fel a Yonkou tagjait, vagy hogy miért Yonkou szint egy olyan túlhypeolt karakter, akinek se füle se farka, abszolúte irreleváns a történet szempontjából.- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Severum
Szerintem egyik film se jó, de meg lehet nézni őket.
Nézzétek úgy őket mint azokat a kajareklámokat, érdekes butaságok. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Rikiya
Azért azt én nem mondanám, hogy egyik film se jó, nekem a Z is kifejezetten tetszett, ezenfelül a Gold sem volt rossz, azaz nem lett rossz kedvem rögtön azután, miután láttam belőlük 10-15 percet :D

Persze kinek mi.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Ugrás a fórumra: