Hozzászólások
One Piece OVA-k, mozifilmek, különkiadások
KawaiiAyumi
Torrenttel már leszedtem a filmet ma, teljesen jó minőségű, japán szinkronos (online kínai vagy indonéz vagy milyen nyelven van fenn angol felirattal), de az istenért sem találok sehol sem angol feliratot külön... bezzeg oroszt, valami román vagy mit, spanyol feliratot találtam, de angol sehol sem :'D...
Ha valakinek vannak értesülései angol feliratról, azt megköszönöm!:)
 
Tapion-sama
Angol feliratot én is várom, hogy végre elkezdhessek dolgozni a fordításon.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
KawaiiAyumi
Tapion-sama írta:

Angol feliratot én is várom, hogy végre elkezdhessek dolgozni a fordításon.Azt az indonézről 99%-ra angolra fordított feliratot te megtaláltad? Viszont az nem biztos, hogy annyira megbízható, ráadásul vagy 7 másodperccel el van csúszva a hangtól. Nem tudom, lehet-e azzal valamit kezdeni. :hmm Gondolom hivatalos fordításra vársz te is :)
 
Tapion-sama
Nem tudom miből fordították, de belenéztem és valami ótvar.
Hivatalosra kár várni, mert több hónap mire USAban is kiadják a DVDt, én inkább egy megbízható fansub csapat (yibis vagy Hatsuyuki, stb.) fordítására várok :)


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
KawaiiAyumi
Én ma reggel találtam az english-subtitles.org-on angol feliratot, ami ma jelent meg, már meg is néztem vele a filmet :) az időzítés is tökéletes volt, és szerintem jó fordítás. Gondoltam ezt el mondom :)
 
czera
Köszönöm, ezt nagyon jól tetted! ;)

Most hogy már páran akkor láttátok a filmet... Vélemény? Milyen? JÓÓÓÓ vagy k###a jó? :D
 
dungeonlord
czera írta:
Most hogy már páran akkor láttátok a filmet... Vélemény? Milyen? JÓÓÓÓ vagy k###a jó? :D

czera írta:
Esetleg látta már valaki? Milyen, jobb mint a Strong World?

dungeonlord írta:

Már itt is van a majdnem fullos film:http://indavideo....P_Raw_540p
Mozis,de legalább nézhető.A film legnagyobb gondja,hogy Oda erőlteti az eredeti történethez az arcot.Több a logikai bukfec van.Ezzel sajnos Toriyama példáját követi Oda,ahol a pénz többet ér,mint a történet.
Ha legalább a Zou csapat nem lenne benne,akkor azt mondom okés.De így... ááá vicc ...
Késöbb írok egy részlesebb véleményt.

Ott a link és a rövid véleményem.Még annyit hozzáfűznék,hogy a főgonosz jó ellenfél volt a g4 szinthez.
 
czera
Megnéztem, hát tényleg furcsa hogy időrendben nehéz bárhova is beilleszteni. Olyan mint ha időszakadás lenne Dressrosa rész után.
Vagy előtte kellett volna ez, vagy pedig csak a fél csapattal.

Az ilyen filmeknél egyébként mindig el kell rugaszkodni. Szerintem a Strong World jobb, én nagyobb csatát képzeltem volna, de nem volt rossz.
Zoro viszont nagyon EPIC volt, ezt nézzétek:
http://www.kephos...image/vneE
http://www.kephos...image/vneB

Nem tudtam, hogy ilyet is tud, de belegondolva eléggé hasznos, igen. :)

Ja és tényleg volt bár logikai bukfenc, de hagyjuk elmenni. :/
 
KawaiiAyumi
Valóban volt 1-2 logikai bukfenc a filmben, szerintem viszont ezek nem abból származtak feltétlenül, hogy itt Oda próbálta volna ráerőszakolni a film történetét az eredeti történetre... Sztem a legfőbb logikátlanság a Tesoro elleni tervből származott...
Tesoro karaktere szerintem is ütős lett, tetszett, hogy az ő esetében is kiderült miért lett gonosz.
Számomra Carina tettei voltak kissé érthetetlenek, meg logikátlanok.
Amúgy mozifilmeknél szerintem is el kell engedni, hogy az eredeti történetszállba időben nem illeszthetők be. Nyilván egy filmnél nem teszik meg, hogy csak a fél csapat szerepeljen, viszont kétségtelen, eddig ez volt az első olyan film, amit akkor készítettek, mikor az eredeti történetben a csapat szét lett választva. Hát ez van :/
Én amúgy ebben a filmben éreztem először Luffyt kissé passzívnak, mint aki csak sodródik az árral. Nyilván mondjuk ez azért lehetett, mert a Tesoro elleni tervet nem ő agyalta ki (mint általában soha sem ő :D ), ő megy a saját feje után a megbeszéltek ellenére, de most ez nem így történt, végrehajtotta, amit mondtak neki. De volt még egy két apróság, ahol nem éreztem, hogy olyan igazán "luffysan" viselkedett volna. Inkább a film végén érkezett meg úgy igazán, a Tesoro elleni harc valóban izgi volt.
Luffy után Nami kapott most ismét több szerepet, ami végülis érthető, mert Carinát ő ismerte, és a kettejük kapcsolatáról is volt szó a történetben, de emiatt a többi szalmakalaposnak túl sok lapot nem osztottak... főleg szegény Sanji került megint a legkevésbé a központba, ami talán azért volt fokozottabban érezhető számomra, mert még Zoro is kapott legalább egy fasza kis harcot, pedig a film első felében, akarata ellenére, nem volt sok szerepe. És hiányoztak az eddig jól megszokott Zoro-Sanji viták, beszólogatások :(
A helyszín viszont a Gold-ban tetszett eddig a legjobban :))) És amúgy szórakoztató volt, meg okozott izgalmakat, de nekem se ez lesz a kedvencem.
Egyébként nem tudom, hogy másnak feltűnt-e, de az 50. perc után valahol pár másodpercre láthattunk egy Thriller Bark-on megismert régi arcot :D
 
Tapion-sama
3 karakter is cameo-zott: Wanze, Absalom és Heracles :D


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
czera
2 Camaot észrevettem a 3-ból, akkor ez már nem rossz! :D

Tudjátok, hogy mit furcsálok a legjobban? A csaj a végén elvitte az egész 'szigetet' ami tele volt még kincsekkel, illetve fontos dolgokkal, a tengerészet pedig ezt végignézte. Miért? A tengerészet helyében azonnal lefoglaltam volna az egészet.(Lehet csak nekem maradt ki valami, de nem hiszem.)

Másik: Luffyék hogyan szöktek meg? Gondolom Franky csinált valamit, de mit? Egyszer csak kinn voltak...


Lucci vs Sabo érdekes lett volna, kár hogy kimaradt.
 
Zakuro
Hát ez a film is nekem nagyon tetszett. Jót nevettem megint.Jó volt látni egy kicsit a régi arcokat :D Bár némelyiket eldugták de csak észre vettem XD Az előző hozzászólásokat olvasva ha minden kérdésetekre megkaptuk volna a választ lehet hogy 3-4 órás lett volna a film(nem mintha bántam volna :) ).Sanji-t azért nem láttuk sokszor mert szerintem úgy gondolták a sorozatban most kap elég szerepet.Nekem egy picit olyan érzésem volt a film nézése közben mintha egy hatalmas több órás filmet terveztek volna csak ugye nem lehetett és ezért lerövidítették. Nekem legalább is ez jött le. De egy szó mint száz nekem tetszett a film és kész :D
 
sonfinki
Én egyelőre ezt a filmet úgy könyveltem el hogy a jelenlegi részek után játszódik valamikor. Nekem is tetszett megijedtem mikor a CP0-t láttam de az nem kapott nagy szerepet. Izgalamas volt és nagyon tetszett :D


A félelem nem gonosz. Felhívja a figyelmed a gyengéidre, és amint megismered ezeket, nem csak erősebbé, de kedvesebb emberré is válhatsz.
 
Hiei
Az égi sárkány is cameozott. Aki az aukción stukkert fogott Keimire nem?
Heraclesun-t nem vettem észre a többit igen.
A filmről a véleményem.
Az eleje ratyi volt. Imádom, mikor egy játékban vagy filmben bemutatnak egy karakter ilyen "intro"-val.
LásdBordlerlands. Hatalmas feelingje van. Itt még is erőtlen és nevetséges volt.
A közepe viszont nagyon adta tényleg hangulatos lett és felkeltette az ember érdeklődését. Azt a vége megint egy vicc kategória volt. A harcok nevetségesen szánalmasak voltak.
Nem értem miért nem szántak rá 20-30 percel többet és, akkor juthatott volna minden harcra egy kis idő. Vagy hagyták volna ki belőle a sok fanservices öltözködős baromságot.
Gold végre egy jó bossnak ígérkezett azt nem is tudom a végén az mi volt. Ilyen Enel és Dofflamingo keveréket éreztem benne csak hát az ereje alul múlt mindent. A másik, amit nem értettem, hogyan sebezte meg Luffyt? Nem is használt hakit legalább is egyszer se láttam rajta.
Szóval ez is a szokásos lett soha a büdös életben nem nézem újra.
Usopp kreativitása tetszett a legjobban az egészben. Nekem eszembe nem jutott volna így megszívatni a csajtXD
 
dungeonlord
Special ide vagy oda,szerintem a legjobb film a One Piece 3D2Y lett.Izgalmas és nincs benne logikai bukfec .Imádtam minden percét.Ja és zenék XD .Imádom :D .Egyetlen tökéletes film a One piecenál.
 
Ugrás a fórumra: