Hozzászólások
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
burn3000
Igen én is így értettem azt ,hogy ha ki kell ki is fog osztani egy pár pofont. Például elég lenne ha egy barátjának vagy olyan embernek kárt okozna a VK aki közel áll Luffyhoz. Aztán mivel a képek között 2 közelálló személy is ottvolt a "nemtudomkicsoda" kezébe aki a főmufti , így elképzelhető ,hogy így is lesz. Viszont a mostani cselekmény szerint Luffynak nincs miért a VK ellen hadat üzenni. Ha lepufült minden kalózt akkor a végén majd megteszi. Elvégre mindig is 4 császár uralta a tengert és ha majd csak 1 fogja akkor felborul az egynsúly és mehet a dara.
 
Severum
burn3000 írta:

Viszont a mostani cselekmény szerint Luffynak nincs miért a VK ellen hadat üzenni.


Ezen is már túl vagyunk, Enies lobby, Robin miatt felgyújtatja Usoppal a vk zászlaját, az volt az első. Neki megy Ace miatt is a tengerészetnek(erre lehet mondani hogy nem hadüzenet, de mégis annak veszem) Amikor megkongatja az ox harangot, azt is kb hadüzenetnek tekinti a vk. Na meg az égi sárkány leütése is gyakorlatilag hadüzenetnek számít.

Szóval én úgy látom Kurohige jóslata beindult már, de még illik feketeszakállra is, aki legyőzheti a vkt, aztán Luffy majd cipóra veri. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Hiei írta:

Shirohige beszédje óta elég egyértelmű, hogy a "Világ" lesz Luffy utolsó ellenfele. Ez a napnál világosabb.
"Egy napon a jövőben megjelenik valaki, aki a hátán hordozza az évszázadok terhét és kihívja maga ellen a világot. Sengoku és ti ott a Világ Kormányban, mind féltek, hogy egy háború, ami elnyeli az egész világot hamarosan beköszönt".
A Gyojin sziget óta tudjuk, hogy az évszázadok terhét többek között a Gyojinek hordozzák és ez Luffy problémája nem Dragoné. Ahogy az egész világ problémáját is általában ők oldják meg.
És persze ehhez még vegyük hozzá Rayleight szavait, aki azt javasolta Luffyéknak, hogy menjenek végig az úton hátha más döntésre jutnak a végén, mint ők. Roger valszeg, bár haldoklott is, de nem akarta az egész világot háborúba taszítani vagy talán nem ő volt a kiválasztott és ezt ő is tudta. Meglátjuk.

Ha ez megtörténik, akkor végleges kiherélték a forradalmárokat.
Nagy kár, hogy történileg a one piecenál a kalóz szó kihalt és lassan főszereplők inkább hősök, mint kalózok lesznek.
Ez alapján jogos lenne a véleményed, de ezzel együtt rengeteg baki bekövetkezne, ami már nem tudna meglepni.
Már sokszor említettem, hogy Luffy alapján ismerjük Roger kalanadját,aki gyakorlatilag majdnem ugyanazt csinálta, mint most Luffy.

Erősen kétlem hogy Luffy fogja elverni a kormány száját. Kormány már azzal bukna, ha valaki megtalálja One piece -t .

Olyasmit tudok elképzelni, Dragon elveszti a harcot, de a háborút megnyeri ,miközben Luffy épp megtalálta a One piecet. Közös erejükkel legyőzik a mostani Yonko/kormány/shichibukai hatalmat.


Remélem ennyi tisztelet megfog kapni Dragon és a forradalmárok .Méltó harcot,ahol megcsinálták a lehetetlen .
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.06.21. 09:35
 
bakod
dungeon szerintem ez nem igaz.

szerintem is lesz egy világkormány vs Luffék szál, ez már nagyon rég elkerülhetetlen - Enies Lobby pl -, és a forradalmároknak is biztos lesz szerepük. ők amúgy is inkább csendben dolgoztak, már amennyire ez lehetséges volt. inkább gerilla harcmodort alkalmaztak.

A kormány akkor sem bukott mikor Roger megtalálta. most se bukna azonnal, de tuti hogy azok az országok, amiknek segítettek Luffyéknak, azonnal melléjük állnának.

de ez még elég off, én be is fejezem :)
 
Severum
Igazából egyik nem zárja ki a másikat, mert Enies Lobbyra se egyedül mentek a Szalmakalaposok. A vk ellen is simán mehetnek a forradalmárokkal, meg akár az egyéb baráti országokkal karöltve, ahol nyilván Luffy lesz a csapat lelke aki megy előre ahogy azt tőle elvárjuk. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
jasek89
Sztem Teach egy utolsó erőugrás lesz Luffy-nak mielőtt nekimegy a Kormánynak, azaz a Világnak. Valami olyan fog megtörténni vagy derül ki, ami miatt ellenük megy Luffy. Valahogy így tudnám elképzelni a végét.
 
Severum
De akkor meg már úgy lenne a legkorrektebb szerintem hogy FSZ-ék legyőzése után megtalálja a one piecet, és csak utána megy a vk ellen. Mert akkor már kalózkirályként verhetne oda nekik. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Nem.
Mert Enies Lobby csak annyit mondtak,hogy felveszik harcot, ha bármelyik csapatársuk megtámadja a kormány.

Hadüzenetnek se nevezném, mert Luffy nem támadja a tengerészet. Luffy a Yonkora és a kalózkirály címért pályázik.
Dragon kapcsán se értek egyet, mert pont itt hangzott el az a bizonyos szó:https://naruto-ku...iece/904/5

Dragon az egyetlen, aki hivatalosan is a kormány bukására pályázik .

A kormány akkor sem bukott mikor Roger megtalálta. most se bukna azonnal, de tuti hogy azok az országok, amiknek segítettek Luffyéknak, azonnal melléjük állnának.


Nem-e? Roger a one piece bejelentésével nagyon megnőtt a kalózok létszáma, és ezt később Wb-nél ismét megismétlődött.

Kormány kénytelen volt lépni, amivel létrejött a Yonko és shichibukai ,akikkel enyhítettek a dolgokon.
Ha Luffy megtalálja, akkor ismét bajban lesznek.
 
Hiei
Hiába nem nevezed annak, akkor is azt jelentette, amit tettek. Az lényegtelen, hogy te minek értelmezed a tény attól még tény marad.
Az pedig egyértelmű, hogy Teach után jön a Vk. Hiszen egyáltalán nem biztos, hogy minden csapattag álma valóra vállik a One Piece megszerzéséig vagy annak megszerzésével.
Az All Blue nagy probléma, amíg áll Red Line. A gyojinek felakarnak jönni a felszínre. Az égisárkányokat is le kell rendezni emiatt bár ennek sztem a fő oka Hancock lesz, de ez puszta spekuláció.
Azt addig még ki tudja mi egyéb merül majd fel.
 
bakod
a VK zászlajának kilövésére egyértelműen kijelentették hogy a VK elleni hadüzenet. a történelemben is láttuk hogy a hadüzenet után nem mindig van (azonnal) harc is - googlezz rá: furcsa háború.

De igen ott vannak a Gyojinek ügye, az égisárkányokkal se puszipajtások, és van mit elszámolni velük, Hancock már most beleesik ebbe a kategóriába. a Ponegliphek is nem tudjuk milyen üzenetet rejtenek, az is kulcsfontosságú lehet.

És igen szerintem is kalózkirályként fog a vk ellen vonulni Luffy. persze előtte ott van Kaido, BM, Fekete szakáll és Shanks is, szóval még "pár" évig bőven van anyag.
 
Severum
Ezt nem vitatom Dungeon, én is ezt mondom hogy Luffyt nem érdekli az ilyesmi, ha elengedték volna Robint simán elsétált volna vele minden harc nélkül. Spandam mondta hogy ha elviszitek az olyan mintha hadat üzennétek a vk-nak aztán hadat is üzent Usoppal.

Igen nem támadja a tengerészet mert nem tudják hol van, amikor eléjük került mindig meg támadják. DE most üldöztessenek egy hajót külön flottával amíg meg nem lesz?

Nekem inkább az jött le hogy már Roger előtt is voltak Yonkouk, még szitkozódik is mama hogy hagyta hogy lenyúlja a poneglyphjét.

De ha így nézem a dolgot akkor a Szalmakalaposok nem is kalózok hanem dark knightsok, igaz néha próbálnak kalózkodni, de ez kb abban merül ki hogy oda mennek ahova nem lenne szabad, meg nem is túl jó ötlet.

Az a jóslat meg sosem mondta hogy ezeket előre megfontolt szándékkal teszi, de a végén úgy lesz majd.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
burn3000
Igazabol hiába élem bele magam.. Ezeket majd a gyerekem fogja elmeselni nekem ,hogyan is lett vege :D a jelenlegi gyorsasagot nezve van 10 évem várni.
 
Severum
burn3000 írta:

a jelenlegi gyorsasagot nezve van 10 évem várni.


A próféta szóljon belőled! Csak éljem meg. 10 év alatt biztos hihetően leverhetné az összes ellenfelét mindenki számára elfogadhatóan. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
burn3000
ÖHM , A teória topicban nem egyszer szó volt arról ,hogy Kaidónak sárkány gyümije lehet vagy sem bla bla . Mostmeg az Openingbe benne is van telibe . Most ez mi ?
 
kasza93
Úgy hívják hogy psoiler.
Szerkesztette: kasza93 - 2019.07.08. 06:04
 
Ugrás a fórumra: