killjani dobálózhatnék olyanokkal, hogy nincs motivációm, nincs kedvem vagy várom hátha megjelenik egy köpenyes hős és leszáll rólunk a magyaranime, de nem erről van szó.
Általában 04 és 07 óra között van időm fordítani. Utána ébred a család, ők az elsők számomra. Ha korábban kelnek és nem tudom befejezni a részt, akkor este folytatom (vagy befejezem, vagy épp egyaltalán elkezdem, ha kimerültség miatt nem 4-kor keltem), ha nem, akkor bizony csak másnap hajnalban tudom megcsinálni.
3 héttel ezelőtt annyi formáznivaló volt benne, hogy nem tudtam befejezni vasárnap (bár ez nem biztos, hogy mindenkinek feltűnt, mert jól sikerült).
2 héttel ezelőtt nem volt rész.
1 héttel ezelőtt szombaton az adminokkal 21-02 között megbeszélést tartottunk a hogyantovábbról. Nyilván 2 óra alvás helyett aludtam inkább 7-ig és a családdal voltam egész nap.
Tegnap pedig (btw a Fantasy Expo után, amin kicsit kiereszthettem a gőzt) csak szimplán annyi volt, ami ma is: lebetegedtem. De betegen is odaültem a gép elé, mikor csak tudtam, hogy elkészüljek.
Sokszor írom, hogy minden fansubber pont annyira ember, mint mindenki más. Van, hogy néha így jönnek össze a dolgok. De csináljuk, ahogy időnk és energiánk engedi.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.