Sziasztok, tudom h csúsztatva lesznek felrakva a feliratok néhány kö**ög miatt már bocs a kifejezésért de pl. a 3-4 héttel ezelőtti one piece feliratokat nem lehet felrakni esetleg? Csak kíváncsi vok h mikor kerülnek fel
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Szerintem ők egy fokkal jobban csinálják @Moody, ahogy láttam, minden adatlapon meg van jelölve az eredeti fordító csapat legalább, én is így találtam meg pl. az astarosub csapat oldalát, és most már ott fogyasztom a tartalmat, ami érdekel. DE.. úgy látom, ők is újratöltik a saját oldalukra a videót, a csapatok a leírásban nem is linkkel vannak megjelölve, így is egy fokkal nehezítve a "felhedezhetőséget". És ami még fontosabb, így mi, a nézők nem az eredeti csapat oldalán növeljük a megtekintéseket, kattintásokat, amik az amúgy is alacsony reklámbevételeket veszik el az oldaltól, így sokkal nagyobb anyagi terhet jelent a kis csapatoknak fenntartani az oldalukat. Nem beszélve az itt is sokat emlegetett motiváció kérdéséről, ha a fordító azt látja, hogy alig páran kíváncsiak a munkájára, akkor előbb-utóbb elmegy a kedve az egésztől.
Ezúton is köszönöm a fordításokat, engem is érdekelne, hogy tervezitek-e később felrakni az üzenet nélküli verziót a részekből, vagy véglegesen így maradnak.
Madara89 írta:
Sziasztok, tudom h csúsztatva lesznek felrakva a feliratok néhány kö**ög miatt már bocs a kifejezésért de pl. a 3-4 héttel ezelőtti one piece feliratokat nem lehet felrakni esetleg? Csak kíváncsi vok h mikor kerülnek fel
Madara89
Healingweeds
D4nt3
Később mindenképp fel lesz rakva minden, de hogy pontosan mikor, azt nem tudom. Most 2 rész (1089-1090) külön feliratát felraktam.
Én lennék a legboldogabb, ha nem ezzel kéne b*szakodnom, hanem normális rendszerben publikálhatnánk mindent is. De egyelőre csak annyi történt előrelépésként, hogy az érintett tolvajbanda vezetője feloldotta a tiltást, hogy közölje velem, ő csak élőben tárgyal, online nem. Na, nekem ennyit pont nem ér ez az egész. Akkor inkább írjon rám mindenki egyesével és kap letöltőlinket (vicceltem, bár vannak olyanok, akiknek tényleg szívesen adok MEGA linket).
Kidmen8 írta:
Ha személyesen tárgyalna akkor most te utasítód el a lehetőségét a megoldásnak.FÉlsz felvállalni az arcodat? Ugye nem olyan könnyű személyesen emgbeszélni egy problémát
Snowflake-sama
Ugrás a fórumra: |