Az anime részeinek kitárgyalása.
A spoiler* szigorúan tilos!
(* Olyan esemény a történetben, mely a mangában már megtörtént, de az animében még nem.)

One Piece anime (Tilos a spoiler!)
				731. Rész
Csak röviden: Egészen jó csata volt Violet és Doffy között.  De szegény Violetnek esélye sem volt.
 De szegény Violetnek esélye sem volt. 
A vak admirálisunk is besegít Zoroéknak, mondjuk ideje volt már. 
Ez a Luffy 60 másodperc pedig remélem nem lesz olyan DBZ feeling, hogy a bolygó felrobban nehány mp múlva, de még 20 órával később is harcolnak rajta... 
Összességében tetszett a rész. 5/5
Ez is felesleges rész volt, konkrétan a viola doffy harcát kivéve végigpörgettem az egész részt. Az utóbbi 3 részt simán lehetett volna egy részbe tenni, jövőhéten remélhetőleg felkel már Luffy mert az némi kép különösen vicces h az a 10 perchez 4-5 rész kell.
				Sanjira mindig is jellemző volt, hogy külön utakon jár. És az ember már tökre elfelejti a létezését is, amikor hirtelen előtűnik. Az mindig egy epic pillanat. xd Amúgy annyira vontatott, hogy már komolyan én is elvesztem benne, hogy most épp hol is van. De szerintem arra a szomszédos szigetre mert valami w betűs xd De lehet ***ságot mondok
				Zoura gondoltam természetesen, csak épp nem w-vel kezdődik. Close enough
				Hi,
jelenleg a dressrosa arc elején tartok , és azt szeretném kérdezni hogy a manga fejezete alapján sok rész van még hátra ebből az arc-ból?
Jó lenne ha egyben letudnám darálni.
A régi fórumban visszaolvasni, guglizni nem merek. Már így is túl sok spoilerbe futottam bele 
				Már nincs vissza túl sok, a végén vagyunk már.
enxtheone neked ez spoiler:
Nekem is furcsa volt, a sok haki. Amikor Zoro bemutatta akkor full epic volt meg minden, hogy milyen szuper, hogy meg tudja csinálni, aztán pár résszel később már a jött-ment tengerészek is tudják. Meg a szamurájok is.  Hát.. oké... Nem is olyan régen még csak néhány használóról tudtunk most meg kiderült, hogy nem is olyan ritka.
 Hát.. oké... Nem is olyan régen még csak néhány használóról tudtunk most meg kiderült, hogy nem is olyan ritka.
enxtheone írta:
Hi,
jelenleg a dressrosa arc elején tartok , és azt szeretném kérdezni hogy a manga fejezete alapján sok rész van még hátra ebből az arc-ból?(
DIGLI22 írta:
Hát ez már az Új Világ. Az lenne a furcsa, ha nem lennének képesek rá. .
czera írta:
Nem is olyan régen még csak néhány használóról tudtunk most meg kiderült, hogy nem is olyan ritka.
| Ugrás a fórumra: |