Hozzászólások
One Piece manga
Germa66
Másnak is feltűnt amit BM mondott Jinbe-nek a hivatalos mangaplus-os verzióban?

"Megöllek azért amit tettél a flottámmal!" - Úgy tűnik Jinbe valami nagyott alkotott Totlandon, amiről még nem tudunk.
 
Shi
https://onepiecec...apter-990/
Jó olvasást mindenkinek!
 
felixgotrek
Oda már igazán lezárhatná ezt a cover storyt.Annyira túlvan nyújtva és személy szerint én már nagyon unom.

Remélem következő fejezetben láthatjuk ténylegesen a Neko-Inu sulongot :D
Mondjuk az kicsit furcsa volt,hogy Drake egyik pillanatban még ott térdel Queen előtt majd a következőben már Luffyval szedi le az óriást (vagy nem töltött be nekem 1-2 oldal? Ikszdé )
szerk: Igen ez nekem nem tölt be a másik linken : http://mangaburn....ge-15.html
Szerkesztette: felixgotrek - 2020.09.11. 13:58


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
Severum
Nekem úgy tűnt hogy lefelé menekült az emeletről Queenék elől, és akkor már be kellett vágódnia kicsit Luffynál. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
AFR
Valaki érti hogy Jack miért állat alakban harcol a tömeg ellen?
Ez az alak kevésbé hatékony (nem tudja használni a kardjait és nem túl agilis) ráadásul védtelen a háta és az ormánya amik tele is vannak Mink-ekkel és kardokkal.

Valaki meg tudja mondani mi volt az a robbanás ami elősegítette Drake menekülését? Mert nem igen tudom mi történt ott.

A Numbers úgy néz ki hogy pont annyit ér mint amit az előző fejezetben kiderült hátterük után tippeltem. Egy Legrosszabb Generációs Supernova-nak egyetlen ütésbe kerülnek.

Queen és Who'sWho meglepett. Sose gondoltam volna hogy így összejátszanak vagy hogy egyáltalán Queen rájön az árulásra.
 
kristofkristof
Csalódott vagyok, hogy pont a Perospero-Mont-d'Or dolog nem jött be, az elég menő visszatérés lett volna a Big Mom kalózoknak. Amúgy ettől függetlenül még simán megtörténhet ez, legalább nem lennének töketlenek. Marcot se szedte le senki, ő sem volt a fejezetben. Komolyan nem értem, hogy valaki erre élvezkedik, hogy kamu spoilereket gyárt? Oké, április elsején meg, hogyha tényleg kreatívan összeszerkeszt dolgokat akkor megértem, mert poén, de hogy minden héten kamu dolgokat írnak kicsit fárasztó.

AFR írta:

Valaki érti hogy Jack miért állat alakban harcol a tömeg ellen?
Ez az alak kevésbé hatékony (nem tudja használni a kardjait és nem túl agilis) ráadásul védtelen a háta és az ormánya amik tele is vannak Mink-ekkel és kardokkal.


Szerintem az állóképesség és az erő miatt. Azért eléggé odasózott a minkeknek, remélem, hogy meg se fog neki kottyani a noname ellenfelek elleni harc, amilyen tank. Amúgy jól látom, hogy Wanda esett Kin'emon elé?

Queen és Who'sWho meglepett. Sose gondoltam volna hogy így összejátszanak vagy hogy egyáltalán Queen rájön az árulásra.


Ha már köpött Hawkins, akkor remélem, hogy legalább ő nem fog átállni. Amúgy oké, hogy Who's Who a Csapások helyére pályázik, de ha valaki bomlasztja a bandát, akkor félreteszi az önös érdekeit és cselekszik. Ha engem kérdeztek ez volt az egyik legjobb csavarszerűség a visszaemlékezés vége óta.

A Numbers is csalódás eddig. Amúgy kicsit gáz, ha Kaidou bandájában tényleg csak a Csapások meg a Repülő hatos tagjai eredeti démongyümölcs használók. Azért mégis csak egy Yonkoról beszélünk. Big Mom bandájánál anno érezni lehetett a reménytelenséget és nem azért, mert Luffyék kevesen voltak. Sok démongyümölcs és haki használó. Anno azt gondoltam, hogy Kaidou bandája azért lesz nehezebb falat, mert ott ugyanúgy ez lesz, annyi külöbséggel, hogy a közkatonák fel vannak turbózva SMILE-val.

Luffyéknál a mennyiséggel van baj nagyon, Kaidou bandájában a minőséggel. Amúgy innentől lehet számítani a párosításokra és a repülő hatos tagjaiból vonjatok le kettőt, ugye Drake miatt, meg valszeg Drake valakit közülük kap. RIP normális 1v1 Szalmakalapos harcok. Kicsit restellem magam, hogy anno valakitől megkérdeztem, hogy kit vár Kaidouhoz, nála még felbukkanhatnának erős személyek, Luffynál meg inkább mennyiség kellene, mert kicsit hihetetlen, hogy 30k ellenfelet levernek. Bár nekem már a 30k is kicsit fura, ha jól emlékszem anno egy olyan retardált, mint Hody 100k-val nyomult.

Amúgy csak nekem van olyan érzésem a két panel alapján , hogy Hotei és/vagy Fukurokuju is árulásra vetemedik? (Ne legyen igazam)


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
AFR
Lehet Wanda de nem nagyon lehet kivenni.

Ha belegondolsz már most tiszta vér és seb.
Ez a forma túl nagy védtelen felületet hagy.
Igaz valószínűleg nagyobb erő kifejtésre képes de szerintem tömeg ellen nem túl hatékony mert teljesen védtelen.

Nekem több problémám is van a Beast kalózokkal nem csak az hogy Kaidou-val együtt mindössze 10 valódi Zoan van (és ebből egy áruló).
De komolyan. Kaidou gyümimániás de nem tudott beszerezni egyetlen gyümit se a SMILE előtti 18+ évben? Ez most vicc?
És azt most még egy pillanatra engedjük is el hogy csak 10 db van de olyan fantáziátlan egysíkúak hogy egy lap megirigyelheti tőlük.
Komolyan ennyire futotta? 10-ből 9 Ősi és ebből 8 dínó.
Néha rá se ismerek Oda-ra.
Itt lett volna az alkalom hogy bemutassa a Zoan-ok sokszínűségét és potenciálját de erre egy skatujából húzta ki mindet.
Sok érdekes lehetőséget áthúzott egy unalmas vonallal.

kristof
Ha már említetted.
Milyen párosokat hoznál létre?
 
Germa66
AFR

Szerintem Kristofnak teljesen igaza van, valószínűleg ebben a formában a legtankosabb. Jack sose szeretett külön figyelmet fordítani a védekezésre. Ha megfigyelted, Ashura ellen is folyton támadott, és ott is bekapta ugyanúgy a sebet a mellkasára, hiába volt negyede a teste az átváltozott formáéhoz képest. Lehet hogy átváltozva kevésbé érzi ezeket a vágásokat. Plusz most a minkek se nagyon trükköznek támadásokkal meg technikákkal egyszerűen ráugranak és a sulongból kapott nyers erővel próbálják feldönteni. Plusz tekintve hogy szemből ugranak rá tucatnyian egyszerre, szerintem egy széles ormánycsapás (aminek már Zou-n is láttuk az erejét) többet ér mint ha két karddal hadonászna. A minkek gyorsak, a kardok vékonyak, könnyebben kikerülnék mint a hatalmas felületű ormányt.

Kristof

Fukurokoju egyértelműen tervez valamit, majd úgy is kiderül.


A Jinbe-s felvetésemre nem reagált senki :nee
 
kristofkristof
Germa

Nekem van egy megérzésem, hogy miért, de inkább csak a magam nevében beszélek. Összességében elég kicsi rá az esély, hogy sok ember számára elfogadható legyen az akkor történtek. Akik segítettek a Szalmakalaposoknak hatalmas túlerővel álltak szemben és ha senki sem hagyta ott a fogát, akkor az a legtöbb embernek szerintem csalódás lesz. Jinbe és a gyojinok több, mint valószínű, hogy megúszták, azt is kizárom, hogy Jinbe áldozatot hozott volna, mert máskülönben Big Mom már tuti a szemére hányta volna. Megmondom őszintén engem már annyira nem nagyon hoz lázba az akkor történtek, majd ha odajutunk, hogy Jinbe elmondja majd elválik, hogy tetszik-e vagy sem a magyarázat. Szerintem a többieknél is ez lehet a helyzet, plusz azért egy ideje eléggé kihalt ez a topic is.

AFR

Már csomószor gondolkoztam a párosításokon, de Oda valahogy mindig rácáfolt így már annyira nem agyalok rajta. Lassan a kastélyhoz érnek, szóval vélhetőleg eldől ki kit fog kapni. De ha már kérdezted, első körben

Zoro vs King
Sanji vs Queen
Jinbe vs Jack

Már ebben az alapban is bizonytalan vagyok.
- Jópárszor megemlítettem, hogy mivel a Shogun gyenge, Yamato átállt, így Zoro tuti Kinget fogja kapni. Pedig nem mondom, érdekes lett volna egy Sanji vs King, de hát ez van, Zoronak őt kell kapnia, mert ő a legerősebb embere Kaidonak.
- Megmondom őszintén én már ebben is bizonytalan vagyok, simán lehet, hogy Jinbe fogja kapni. Sajnos Sanji nem kapott sok rivaldafényt mostanában, pedig megérdemelné
- Valószínűleg a Hüvelyek szétveretik magukat Kaidouval így vagy csak másodhegedűsök lesznek valaki ellen vagy gyengébb ellenfeleket kapnak (például Raizo - Fukurokuju, bár én már azt is kinézem, hogy ő is átáll... ) Ahogy Oda felépítette ezt a karaktert, iszonyat tápos. Jinbe mindenképp megérdemelne egy ilyen ellenfelet, de Jack már így is túl sok embernél kihúzta a gyufát. :ehh

Brook vs Apoo
Brook rengeteget fejlődött és bizonyított, szerintem ezt nem kell részleteznem. Komolyabb ellenfélt érdemel, ha nem Repülő Hatos tagot kap, akkor Apoo tökéletes ellenfél lenne neki. Kid és Apoo nagyon eltűnt, nem hiszem, hogy a köztük lévő dolognak lesz még folytatása, ha Kid nem csinálta ki eddig.

Franky vs Sasaki
Ez már régóta egy megérzés, Franky mindenféleképpen kaphatna komolyabb ellenfelet, bár pont a mai fejezet alapján, nekem már ez is vérzik. Valamiért van egy olyan érzésem, hogy Sasaki felmegy Kaidonak segíteni és ott a volt havernak megy neki.

Egy valamiben bízok, hogy nem Hyogoroék fogják letolni a Repülő Hatosokat. Igazából a sok rácáfolás miatt már csak ennyi párosítást írok inkább. Usopp & Chopper vs Ulti & Pageone-t még a poén miatt sem tudnék elképzelni. Ikszdé

Több utalás volt már arra, hogy bebuktam a Who's Who kardfogú tigris teóriámat. Akkor a végső ötletek
Who's Who - Tyrannosaurus Rex
Sasaki - Triceratopsz
Black Mari - Raptor

Aztán lehet mindenki nehézfiú lesz és kimerül a Tyrannosaurus, Gigantosaurus és Carcharodontosaurus hármasban. Iszonyat kevés eredeti démongyümölcs használója van Kaidounak, ami gázos. Legeslegjobb esetben még abban lehet reménykedni, hogy a Numbers is démöngyümölcs használók, de ez is inkább csak álom már. Valószínűleg Drake fogja felfedni Kaido haderejét Luffyéknak, így talán kaphatunk meglepő infókat.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Hiei
Én még mindig Kaidouék masszív győzelmét várom. Ha nem érkezik ide Luffyék oldalára egy tucat erős ember és győznek, az mindennek a legalja lenne.
Egyszerűen az ember nem tudja nem észrevenni, hogy elkezdett összecsapott lenni a One Piece, eddig azt is megmutatta Oda, amit nem kellett volna. Most meg karakterek tűnnek el hónapokra, úgy hogy elvileg ott vannak. Ulti is csak úgy eltűnt. Black Maria biztos szülni ment vagy nem tudom.
Kaidou csapásainak is már rég illett volna mutatni valamit, mert az hogy belerepült Sanjival a falba nem volt túl meggyőző.
Yonkouk ellen harcolnak a Szalmakalaposok le kéne rágjam a körmöt az ujjaimról az izgalomtól, helyette fogom a fejem meg szégyentől menekülve temetem az arcomat a kezembe.
A One Piece már jó ideje elindult a leejtőn. Odá-val nem tudom mi van, de mintha nem érdekelné vagy ötlettelenné vált volna. Több szempontból is Shokugeki érzésem van az is erre a sorsra jutott. Meg a mintha Oda is úgy járt volna, mint Jouichiro, aki már annyi szenzációs dolgot rajzolt le nekünk, hogy nem tudja magát felül múlni többé és megcsömörlött.

Viszont ezt nem szeretném, minden héten leírni ezért nem is igen akarok reagálni, amíg nem történik valami érdembeli változás.
 
Bastian
Ultira jött elvileg egy olyan magyarázat, hogy Yamato átmászott, felmászott valami falon, ő meg a nyomát veszítette. És ha már ez történt, akkor megvárja Page One-t, hogy a hátán cipeltesse magát. Mindenki döntse el, hogy ez mennyire kielégítő indok az eltűnésére. De tekintve, hogy a Repülő Hatos eddig nem lendült különösebben akcióba, Sasaki kiláncolását, majd kiszabadulását is egy felesleges szálnak tartom. Ennyi erővel ugyanúgy várhatott volna készenlétben, mint a többiek.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Hiei
Pont az ilyen dolgokra gondoltam én is. Érthetetlen.
 
Germa66
Szerintem Ulti szimplán lassú. Luffyt és Yamatot se tudta lereagálni. Ezzel nem magyarázkodni akarok, de nekem ez a benyomásom támadt róla. És amíg nem veszi komolyan az ellenfeleit lusta is. Talán lehet ezért cipelteti magát Page One-nal. Mondom mégegyszer nem kell ezt elfogadni magyarázatnak, de szerintem tök valós hogy nem minden erős tag gyors. Lehet Ulti a maga tempójában harcol de ha odavág akkor dől minden. Tudom ez valószínűleg a legtöbbeteknek szar kifogás, de nekem üdítő hogy nem mindenki képes mindenre.
 
Giovanna
Nah igen, én nekem is hasonlékeppen az a meglátásom, hogy a One Piece elkezdett laposodni...

Eleve most már jó lett volna ha a Repülő Hatos tagjai mutatnak valamit, például én nagyok kíváncsi vagyok Who' Who-ra, milyen jó lett volna ha egy másik Flying -Six taggal nagy darálásba kezd! És Franky/Brook/Usopp harcolni kezdett volna velük.

Vagy ugye elvárható az is, hogy Queen/King vessék be a Hibrid formájukat, és akkor Sanji -és zoroval küzdenánek meg.

Ezeknek egyike sincs meg. Pedig elvárható lenne mostmár...
 
Deran
Hiei, az csak nekünk érződik hónapoknak. Ami cselekmény lezajlott az utóbbi fél évben az a mangában jó ha volt pár perc összesen. Mindig egy-egy részletét látjuk a csatatérnek. Persze attől még nem biztos, hogy ez a jó megoldás Oda részéről.
Illetve az sem segít, hogy a manga kb átment kétheti megjelenésbe és akkor még a szokásos minden negyedik hét Oda pihenőhét valamint az ünnepek miatti kimaradásokat nem is említettem.
Ezek miatt tűnik nagyon úgy, hogy egy jó ideje már nem történik semmi.
 
Ugrás a fórumra: