Hozzászólások
One Piece manga
dungeonlord
Tapion-sama írta:

Leírom még egyszer, amit már leírtam: adódott egy lehetőség, és Kaidou kihasználta azt. Nem egy előre kifundált, fondorlatos trükkel vette be Wanot.

Akkor mégis trükközött Kaido? Nincs több kérdésem ^˘ .

Ironic, ha nem ismerném a humort, akkor ezt személyes támadásnak tekinteném xD .A kettős mérce szép dolog :D .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.07.27. 07:16
 
Tapion-sama
Édes istenem... nézd már meg, melyik szót emeltem ki, mikor belekötöttem a valótlan kijelentésedbe! Tanuld már meg értelmezni, amit mások írnak! Nem csoda, hogy a mangát nem tudod értelmezni, hát amit mondok, azt se fogod fel, sőt, kiforgatod a szavaimat.

Tisztában vagy a kettős mérce fogalmával? Mert szerintem nem. Meséld el, de lehetőleg ne hungeonul.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
dungeonlord
Hát persze ^^ , vak is látja nem ? :D
Vicces, hogy több volt a sértés, mint egy érvelés , amit próbálsz tagadni. Úgy tűnik, a közeljövőben nem fogok még egyetérteni.20.éve múlva talán leesik, vagy nem ^^.

Jövőre ismét megfogok kérdezni, mert te szerinted , Kaido nem trükközött Oden ellen, aki harcos létére nem mert kiállni Oden ellen, egy gyáva féreg, aki a legerősebb élőlény címet viseli .

Mivel Wb dologról nem jött több érv, ezért nem tudok egyetérteni, ami írtatok, mert nem erről volt híres a karaktere.
 
Szemi1992
Mindig nagy élvezet látni a rivalizálásotokat, komolyan már csak ezért is érdemes olvasni a fórum szekciót,:D mondjuk szerintem valakinek már inkább fárasztó.
Szerkesztette: Szemi1992 - 2020.07.27. 17:39


Mi a kötelességed? A császár akaratának szolgálata.

Mi a császár akarata? Hogy harcoljunk és meghaljunk.

Mi a halál? Ez a mi kötelességünk.
 
jasek89
Csak én lepődtem meg egy kicsit, hogy láthattuk, ahogy Kaido levágja Orochi fejét? Oda az ilyen jeleneteket a mangában is kicenzúrázza, illetve kihagyja... :hmm elvégre gyerekek is követik és mindennél fontosabb a gyerekek lelki békéje... :D
Valaki írta, hogy hydra (egyik) legendája, hogy mind a 8 fejét le kell vágnia, ahhoz h meghaljon. Tudtommal pont fordítva nem? Amennyi fejet vág le, a helyén duplázódni (vagy triplázódni) fog, vagy ez csak a disney-ben van? :lol:hmm

Ki mit tud? :D :hmm:lol

UI.: tetszenek ezek az új emojik... :D
 
spero
Heh, hát azért az sem volt piskóta, mikor Odenéket akarták élve megfőzni és az egyik őr beleesett a fazékba, majd kiugrott és ott a földön sistergett. :ehh

A görög mitológiából ismert hydra, amivel ha jól rémlik akkor Herkules küzdött, akkor annál valóban az volt amit írsz. Ott el kellett égetni a dögöt. Bár lehet valamit keverek szóval ne vedd készpénznek. :D

Amit pedig Tapion írt az a japán mitológiából van. Itt elolvastam a wikit Jamata no Orocsi legendáját, vagy mit. Röviden, itt már kezdetektől 8 fejű a dög, és lányokat eszik. A viharisten Szuszanoo öli meg, úgy hogy leitatja mind a 8 fejét s aztán levágja azokat. Mindenki eldöntheti maga, hogy Oda melyik mitológiából merítkezett inkább. :D
 
Morauze
OFF téma:
dungeonlord írta:
20.éve múlva talán


Ha te 20 év múlva is itt leszel és ezt fogod csinálni, akkor nem lesz 20 év mert 10 éven belül belül Tapion bergyilkossá avanzsálja magát és leszedál a g*cibe. :D

Tapion-sama szerintem szedjél frontint, nyugodjál meg, nem éri meg... Engedd el. :D
OFF téma vége.

Szerintem az a rohadt fura hogy Roronoa, Kidd, Luffy akciója után nincs komolyabb erősségű és mennyiségű ember aki üldözné őket, helyette a Kaido csatornán nézik az esti híreket többnyire. Most vagy nagyon csúnyán alábecsülik mind hármat, vagy ez a sereg Kaidoval az élen full retard banda. Ha most arra gondolok mikor BM előtt felbukkant a szövetség hogy legyilkolják egészen amíg ki nem jöttek a területükről végig tudták ki hol van, kivéve sanji aki pudinggal tortázott. Ezt én soha de soha nem fogom megérteni. Kaido háborús kijelentéésért megérte de ha nem mondja mert más dolga akad se haragszom meg rá, mivel elméletileg az arc végére le lesz gyalulva az arca, de ezzel a szemembe azt sejteti mondani az író hogy ne igyunk előre a medve bőrére, lehet nem is fog felszabadulni wano, csak végleg elpusztulni és luffy-ék kikapnak kegyetlenül csúnyán.
Szerkesztette: Morauze - 2020.07.28. 04:30
 
dungeonlord
A kettős mérce szép dolog? Ugye? : D Micsoda szavak .

Ahogy mondtam, nem fogok egyetérteni a többséggel , mert akinek nincs elvárása, azzal felesleges vitáznom.
Katakurinál is mennyit vitáztuk, mert a többség szerint Katakuri nem volt erősebb Luffynál. Aztán ahogy teltek az évek, rájöttek, hogy tévedtek .

Engem nem zavar, hogy gyerekes támadtok, vagy esetleg smiley támadások alatt leszek. Kitartok az érveim mellett, mert tudom bizonyitani .

Héten elkezdem a Wano arcot animében, és remélem ott is javulás fogok tapasztalni, mint Totllandnél .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.07.28. 12:33
 
felixgotrek
dungeonlord írta:

A kettős mérce szép dolog? Ugye? : D Micsoda szavak .

Ahogy mondtam, nem fogok egyetérteni a többséggel , mert akinek nincs elvárása, azzal felesleges vitáznom.
Katakurinál is mennyit vitáztuk, mert a többség szerint Katakuri nem volt erősebb Luffynál. Aztán ahogy teltek az évek, rájöttek, hogy tévedtek .

Engem nem zavar, hogy gyerekes támadták, vagy esetleg smiley támadások alatt leszek. Kitartok az érveim mellett, mert tudom bizonyitani .

Héten elkezdem a Wano arcot animében, és remélem ott is javulás fogok tapasztalni, mint Totllandnél .


Dungeon te tipikusan az vagy aki megy az autópályán majd felkiált, hogy "miért megy mindenki a forgalommal szembe?!?!? Micsoda hülyék!"
De tényleg nem árt lezárni ezt az egészet :D


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
dungeonlord
DE vajon ki megy a rosszirányban, többség vagy az 1 ? Nem mind1 .Ezt most olyan, amikor tényleg rám akarjátok erőltetni azt, hogy Queen haki nélkül nem ért volna semmit Bmnél . Fontos megjegyezni, hogy Cracker belevágott Gear 4 -ben .
A Yonko parancsnoknak nem lehet gyenge a hakija.

Sokan említik, hogy a Yonko parancsnok nem használnak haki. Most Kaido se használt, amikor megtámadta Orochit .

Hakival halott lenne, mert váratlanul érte a támadás .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.07.28. 13:55
 
Severum
Nem is kell egyetértenünk!
Értem én hogy Katakuri erősebb ez vitán felül áll, ettől függetlenül kikapott mert mert nem volt olyan szemfüles mint Kaidou aki simán tarkón verte Odent.

Na mit ért volna Queen hakival Mama ellen? Erős hakija van a parancsnokoknak ez igaz, de még sokkal erősebb hakija van egy császárnak.

Eddig egyiktől se láttunk haki használatot, persze lehet csak nem lett felrajzolva véletlen.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Mert Jinbei Gyojin+ hakival keményen odavert Bmnek, amivel nem csak arrébb lökte ,de megtudta sebezni .
Ha neki ment, akkor a parancsnoktól is elvárom. Queen még ott van hibrid forma, ami még több erőt ad .

További érveim, Gear 4 forma, ami megközelíti a Yonko fizikai formáját .Ha Crackernek sikerült belevágnia, akkor a Bm vagy Kaido ellen is menne . (Mint pl Oden ,aki keményen belevágott Kaidoban )
Luffy szintje még mindig parancsnoki szinten mozog, és ha edzés után sikerül egy komolyabb sérülést a Yonkoknak, akkor Queen nem menne ?

Ezek az érveim, amiért azt gondolom, hogy megtudná sebezni . Mert ha hakival nem érne semmit, akkor Luffynak mi oka lenne fejlesztenie a fegyverzet hakit ?
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.07.28. 14:28
 
Tapion-sama
Csak egy dologra szeretnék reagálni: nem rivalizálok dungeonnal, ahhoz közel egy szinten kellene állnom vele. De ő mindenki felett áll, hiszen ő Oda magyar nyelven (rohadtul nem) beszélő begombázott lelkiismerete.

Most is összevissza ír, teljesen értelmezhetetlen dolgokat ír (Cracker Gear Fourth-t használt mikor belevágott a Mamába vagy Queenbe WTF???), de azt a rengeteg időt, amit a sas szeme felnyitásának hiábavaló próbálkozásba öltem, érdemi beszélgetésekre vagy fansub tevékenységre is fordíthattam volna.

Ezért úgy döntöttem, mostantól teljesen levegőnek nézem a hozzászólásait, és javaslom, tegyen mindenki így, aki szereti ezt a fórumot és ezt a topicot. Majd megunja egyszer.

Ne etessétek a trollt!


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Severum
Na, Luffy az valami mester szintű haki típust fejlesztget éppen, ez nem összehasonlítható azzal hogy a parancsnokoktól eddig egyáltalán nem láttunk haki használatot. Akkor hiába ütné Queen Mamát hakival, semmi sem változna, ha egyből a fejlett típussal ütné, akkor lenne értelme az összehasonlításodnak.
Meg szerintem Queen támadó ereje eleve nincs partiban Luffy G4 ével, egyedül védelemben jobb, de ahhoz is meg kellene ütnie rendesen Kaidounak hogy biztosak legyünk benne.

Lehet az én emlékeimmel van a baj, de azon kívül hogy ellökte Jinbei Mamát semmilyen sérülést nem okozott neki. Meg arra sem amikor megvágta Cracker Luffyt g4 formában. Ha tévednék én kérek elnézést, meg linket az ellenkezőjéről. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
czera
https://www.manga...-piece-986

Oké, ez adta! Ráadásul úgy tűnik, hogy jövő héten nincs szünet! :P
ELKEZDŐDÖTT
 
Ugrás a fórumra: