Hozzászólások
One Piece manga
dungeonlord
Résszemről ez egy érthetetlen, logikátlan, és wtf megmozdulás lett .
Kaido megöl valaki, aki elméletileg nem halt meg , és felborította az egyik legerősebb szövetségét , akik Orochi szolgálták, azok csatlakozni fognak Kyoshiro .

Eddig is sejtettem, hogy Oda megpróbálja 2 Yonko a hangsúlyban helyezni, hogy mennyire op, miközben még Luffynál is hülyébbek.
Ja , és kedvenc jenletem , amikor a 2 nem Yonko azt mondja, hogy együtt találják meg a one piece. Ezzel a kijelentéssel meg is ásták sírjukat .
Mivel a Yonkok lesznek központban, ezért sajnos felkészültem arra, hogy a Yonko parancsnok szinte kispadon lesznek, köztük az én Jackem .

Mindenesetre a Yonko vs szupernova küzdelmet várom, hátha abból lesz valami érdekes összecsapás .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.07.17. 13:52
 
bakod
nem értem mi az ami logikátlan. miért lenne logikátlan, hogy megöli azt a személyt, akit amúgy is csak Kaido bábjaként tartottak számon? Eddig azért kellett hogy legalább a látszat meglegyen, de most a szövetség hatására elkezdenek terjeszkedni.

Nyilván itt még azt mondja hogy ketten keresik meg a One Piecet... szerinted olyan ostoba lenne Kaido hogy kimondja: "ha segítesz megkeresni, utána kinyírlak és így csak az enyém lehet"? biztos gyümölcsöző kapcsolat lenne :D

A parancsnokok eddig is kishalnak számítottak a Yonkoukhoz képest, ezt már az előző történetszálban is láttuk... csak te nem tudod elhinni, hogy az erősorrend valódi.

Yamato eléggé hajaz Luffy stílusára. őszintén szólva egyre inkább el tudnám képzelni a csapatban :D
 
dungeonlord
Törölhető.
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.07.19. 23:32
 
Blade00
Ha van olyan ember aki miatt nem olvasom ezt a fórumot az te vagy dungeonlord folyamatosan csak a rosszat látod az egészben, és jó ha 100 dologból amit itt tőled olvasok 1 pozitív. Arról nem is beszélve hogy nyilván való tényeket próbálsz megcáfolni.
Ez már sajnos egy ideje kikívánkozott belőlem.
 
bakod
dungeonlord írta:
Ha nem lenne Ororchi, akkor Kaido nem is tudna arról, hogy épp támadás alatt van.
Kapcsolatuk is eléggé szorosnak lett megírva .Hisz nem csak erős országot kapott, de fegyver szigetet is csinálhatót.
Kaidonak tisztában kellene lennie, hogy a szamurájok erősek. Ezért kell neki Ororchi, hogy ezeket a szamurájokat az ő oldalán tartsa, miközben minőségi fegyvereket készítenek neki.


azért kellett neki Orochi, hogy fenntartsa Wano nyugalmát, és hogy ne lázadjanak fel a szamurájok. az a 20 év azért volt, hogy kiépítse a gyárakat Orochira hivatkozva - azaz a nép szemében úgy tűnhet, ez a shogun döntése, így azt elfogadják.
A szamurájok közt tényleg vannak erősek, viszont mostanra 2 Yonkou banda összeállt, parancsnokokkal, meg hadsereggel együtt. nyilván úgy érzi Kaido, hogy ezzel az erővel nincs miért félnie - és ha csak a szamurájokról lenne szó, ez meg is állja a helyét.


Jó, ha véletlenül meg is akarta volna ölni, de pont akkor, miközben épp támadni akarják? Ennek mi értelme volt?
Teljes ellentmondás, amit Kaido csinál . Az egyik legjobb üzlet emberét küldte másnapra.


Biztos hogy meg akarta ölni. Már úgy kezdte, hogy a szamurájoknak 2 lehetősége van: beállnak hozzájuk, vagy meghalnak. Ez nem ellentmondás, hanem a terv egy következő szakaszába értek Kaidoék.


Mivel Yamato alapból nem akar részt venni az apja céljain, ezért újabb ok, amiért baromságnak tartom ezt a megmozdulást.
Ráadásul magára fogja haragítani azokat, akik Kaidoval voltak. Erről az egész logikátlan lépésről még tudnák írni, de inkább ennyivel lezárom.


Szerinted érdekli hogy a lánya [avagy önjelölt fia :D ] mit akar? Ugyanmár. Az lesz, amit Kaido akar és kész.


Kishalak, miközben Yonko szintet mutatnak? Jack eredményei, vagy Marinefordnál, ahol a parancsnok felvették a versenyt az admirálisok, és a shichibukai ellen, köztük Mihawnkkal?
Luffy még mindig egy Yonko parancsnoki szinten van, és ha Luffy ezzel szinten felveszi a versenyt a Yonkokkal, akkor bármelyik Yonko parancsnoknak is menne. (Nem legyőzésre beszélek, hanem kihivásról)
Esetleg beszéljek Katakuri, vagy Oden , aki 9 emberrel majdnem elkente Kaido seggét?
Vagy Bm vs Queen, ahol Queen egy deka vér se láttuk? Bár sajnos az a hype volt. Szóval..

Ennyi dologgal, kishalnak nevezni őket, eléggé meeh .


Ki mondta hogy az admirálisok Yonkou szinten vannak? Fehérbajusz elég messze volt már a fénykorától, beteges is volt - persze azért még adta az ívet, a parancsnokainál bőven erősebb volt.
(amúgy csak halkan jegyzem meg, hogy amikor WB lendített egyet mikor megérkezett Marinefordra és letarolta a partot, a 3 admirális együtt állította meg a támadását)
Igazából Akainu még a lyukas mellkasú WBvel se bírt el :D

Mihawk sem gyenge, de nem tudom miből gondolod, hogy Yonkou szinten lenne amiatt, mert a parancsnkokkal tartotta a lépést. emlékezz vissza hogy mikor BM bevadult, a 3 parancsnoka csak ijedten menekülni tudott. pedig akkor gyengébb volt, mivel nem koncentrált semmire csak a kajára. Sokkal erősebb volt mikor az étkezési rendellenességből felgyógyult.

Oden más tészta, ő küzdhetett volna Kaidoval, csak hát ugye Orochi mocskos trükkje miatt ez elmaradt. Hyou nagypapi el is mondja hogy egyes szamurájok képesek használni azt a fajta hakit, amit Luffy most úgy gyakorolt hogy ezzel lehet esélye. Oden is ezzel sebezte meg Kaidot anno, de ez még nem jelenti azt, hogy Luffy Yonkou szinten lenne.

BM vs Queen? nem tudom te mit láttál, én csak annyit hogy leggyint egyet BM és Queen a falba/földbe csapódik. eléggé egyoldalú volt a dolog, Queennek esélye sem volt megütni BM-et. Az hogy Kaido emberei tankok, nem jelenti azt, hogy felveszik a harcot egy Yonkouval, csupán azt, hogy egy Yonkou is tovább használja őket boxzsáknak.
 
Severum
Hát, azért Queen kibírt egy pofont Linlintől, aztán még magasról le is fejelte, persze tudjuk mi lett belőle. XD
https://naruto-ku...ece/947/14
Aztán Queen rájött az erő különbségre, ami ki is ült az arcára. :lol

Szerintem nem hülyék azok az erős szamurájok, eddig is tisztában voltak vele hogy kit is szolgálnak valójában, és az nem Orochi volt.
Eddig is kb nevettek rajta a háta mögött, jó példa amikor Kyoshiro "megölte" Hiyorit.
Persze tévedhetünk is, és akár fel is lázadhatnak akik eddig tényleg Orochit szolgálták, de az hamar ki fog derülni.

Jack egy kemény pali aki valószínűleg tisztában van az értékével meg Kaidouéval is, és valamiért úgy érzem ha le tudná verni Kaidout akkor azt meg is tehetné és át vehetné a vezetést, ha már az erősebb kutya b....k elv van náluk érvényben.
Persze lehet nem tartaná be Kaidou ha kihívná, de mivel Big Momról is levetette a bilincset, szerintem simán leverné Jacket jutalmul. :D

Még mindig nem érzem úgy hogy Luffy leverhetné a 2 fenevadat, kivéve ha tényleg át tudja ütni azzal az új hakival a védelmüket. De akkor is még mindig kérdés hogy lesz e elég gyors hogy elkerülje az azonnali kiütést.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Törölhető.
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.07.19. 23:32
 
Rikiya
https://naruto-ku...ece/929/14

"Maga Kaidou támogat a háttérből!"

https://naruto-ku...ece/932/14

"Milyen gyáva egy fickó!" "Kaidou védelmezi a háttérből, és esélytelen, hogy bárki is képes legyőzni azt a szörnyeteget!"

A kontextusból ítélve, én egyértelműen úgy gondolom, hogy Kaidou az egyetlen oka annak, hogy az emberei tiszteletben tartják, mint személyt, illetve még nem kérdőjelezték meg az uralkodási jogát. A karaktere egy báb volt, akit Kaidou évtizedeken át kihasznált, semmi több. Ezelőtt sem, eddig sem, és amúgy a közeljövőben sem lett volna konkrét jelentősége az elkövetkezendő események szempontjából.

A múltkori fejezethez annyit fűznék hozzá, hogy bár megerősítést nyertünk a sárkánygyümölcs használók kifejezetten erős állóképességéről, továbbra is bénának tartom mindegyiket. A különösen kemény strapabíróságukat leszámítva, a Száz Bestia kalózbanda egyik tagja sem mutatott fel eddig semmi figyelemreméltó dolgot. Jack-től, Queen-től még egy nyomorult Hakit sem tapasztalhattunk meg. Pedig aszály barátunkat már Zou óta ismerjük. *-)

Azt hiszem, Kingre még érdemes várnom, ő valóban érdekes alak, a gyümölcsereje viszont legfeljebb annyiban lesz különb a többitől, hogy képes repülni is.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Severum
Ha nincs a spoiler én tök meglepődtem volna a nyakazáson, mondjuk kétségbe vonta Kaidou szavát ami, érthetetlen is volt számomra, hisz eddig is csak miatta volt shogun. (volt 20 jó éve mindenesetre)

Annyi biztos hogy mindenkinek másról szól ez a kalózkodás, Kaidou fegyvergyáros/kereskedő, Big Mom neverland, Luffy csavargás/békefenntartás.
Ezek cáfolhatatlan tények, mint ahogy az is hogy Kaidou meg Big Mom erősebbek mint bármelyik parancsnokuk, persze lehet hogy butábbak, meg nincs akkora veszélyérzetük mint nekik, ami érthető.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Törölhető.
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.07.19. 23:23
 
Tapion-sama
Na, most már aztán tényleg elég volt, dungeonlord. Az egy dolog, hogy a fröcsögésen kívül mást nem tudsz írni, illetve a saját elvakult, rögeszmés látásmódodat rendszeresen próbálod ráerőltetni másokra, de az, hogy veszed a bátorságot arra, hogy mindezt folyamatosan megfűszerezd trágár szavakkal is, tele rakta nálam a poharat. Tanulj meg sürgősen KULTÚRÁLTAN és HELYESEN írni, mert azt a színvonalat, amit a hozzászólásaid képviselnek, nem vagyok hajlandó tovább tűrni az oldalon.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Severum
Ebben lehet valami, és amíg szüksége volt rá Kaidounak addig ment is a dolog de ennyi volt, második fokozat.
De taktikusnak nem nevezném Orochit, mikor egyszer csak a banya rábeszélte hogy legyen Shogun, nem az ő ötlete volt, csak a nyakába akadtak a dolgok amit kihasznált.

BM gyerek kora óta nem normális, de még akkor se tudta lenyomni senki, ha még tökéletes is lenne akkor tényleg vége lenne már a mangának. XD


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Letöröltem a véleményemet, ezzel le is zártam Rikiya , Severum . Privátban elérhető vagyok, ha érdekel a válaszom.
 
Severum
dungeonlord

Nem a véleményeddel van a gond, és nem is azzal hogy ellentétes a miénkkel, hanem a stílussal. Csúnya szavakat kihagyhatnád mondjuk.

A lényeg hogy próbálom megérteni mit akarsz mondani és próbálok érvelni ellene, mégse kezelem a saját véleményemet tényként.

De még ha nem is tartod császárnak Mamát és Kaidout attól még szikla szilárd tény hogy azok, és az erejük kétségbe vonhatatlan. Mert azt csinálnak amit akarnak, még ha az nem is a hagyományosan vett kalózkodás, persze nem tökéletesek, hatalmas erejük ellenére még sunyiskodnak is folyton.

Gondolom nagyjából egy szinten lehettek FB-vel, aki betegsége miatt sokat gyengült, ezért el is veszítette élete utolsó csatáját a tengerészet ellen. Míg ezek a támadások lepattantak volna Mamáról, könnyen lehet hogy Kaidouról is.
De ez a beteg öreg azért rendesen megizzasztotta a tengerészetet, 3 admirális kellett ahhoz hogy ne rombolja le a kivégző állványt. Majdnem megölte Akainut, akinek természetesen ugyanúgy megvolt a lehetősége rá, de mégis inkább Luffy után ment és a többiekre hagyta az öreget.
Na ha ez a beteg akinek szemernyi esélye nem lett volna hasonló körülmények között Mama vagy Kaidou ellen így meg dolgoztatta őket, akkor komolyan gondolod hogy a másik 2 császár nem tette volna el láb alól az egész brigádot?


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Wb betegsége nem gyengítette, hanem időként csak gátolta a harcokban .
Roger is betegségben szenvedett . De ez nem befolyásolta az erejét Wb ellen . Amit Marinefordnál láttuk, az a max ereje.
Erről a témáról elég sokat írtam, amit visszalehet nézni.

Nagyon régi megjegyzés Odától, hogy a Yonkok a Roger erejének a felét képviselik. Ezt akkor olvastam, amikor Luffy megtudta ki az apja .
Ezt az elméleted végül Oden visszaemlékezés megerősítette, mert az ő erejével megmutatta, hogy mekkora különbség van Kaido és Wb között .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.07.20. 13:57
 
Ugrás a fórumra: