Hozzászólások
One Piece manga
Severum
Hát, a legerősebb kalózcsapatot lenyomták Rogerék ez tény, minden más mellébeszélés és megmagyarázás.

Ha lenne ébredése Perosperónak akkor viszont a harci képességeivel és reflexeivel van baj, mert csak cukorkává kellett volna változtatnia a bombát, és most nem cukorka kezű lenne.
De ha oda ér akkor kíváncsi leszek mit fog tenni, egyből neki esik a bestia kalózoknak? Vagy kihívja őket? Na meg ha nekik esik, mit fog tenni Mama?
Mert az engedetlen gyerekek nincsenek hasznára.
Meg ha vissza is tartja a gyerekeit, Luffy ha nehezen is de lenyomta a legerősebb tisztjét, míg mama megütésétől leeresztett.
Ettől függetlenül simán lenyomhatja harcban akármelyiket, na meg ha tud hakit használni a cukorkáján mint Katakuri akkor a tűz se biztos hogy olyan erős ellene.

Na meg az egyéni harcokat tekintve van egy hátrányuk Luffyhoz képest, keveset harcolnak komolyan, ez látszott Katakurin is mert végre talált valakit akivel komolyan harcolhat és fejlődhet tovább, és azonnal bekattant amikor bele avatkozott a harcába a húga.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
abel08
És azt honnan tudhatjuk, hogy mind négyen kettőjük ellen harcoltak? Meglátásom szerint arra is bőven van esély, hogy Mamáék a parancsnokokkal harcolgattak, míg Xebec a Roger & Garp duó ellen. Még arra is meglehet az esély, hogy WB nem is Xebec oldalán harcolt, vagy ilyesmi. Mondjuk megnéznék egy Mama vs WB-t abból az időszakból.


Nem azt mondtam, hogy így harcoltak. Ez csak egy felosztás volt részemről. Attól még a lényegen nem változtat, kikaptak. Ez tény. És amit eddig tudunk az alapján Roger és Garp oldalán volt a kevesebb nagyágyú, szóval én nem állítanám ,hogy Xebec erősebb volt mint Roger. Hamarabb tudom elképzelni róla, hogy egy ilyen tipikus kis sunyi takony volt mint Teach, aki megszerezte a megfelelő erőt.
 
dungeonlord
Severum írta:

Hát, a legerősebb kalózcsapatot lenyomták Rogerék ez tény, minden más mellébeszélés és megmagyarázás.

Te miről beszélsz?
Garp vezetésévvel a tengerészet is részt vett . Aokiji, Kizaru és Akainu is ott lehetett .

Nen tudjuk, hogy milyen volt a belső kapcsolat Rocksnál ,de Katakuri visszaemlékezésénél kaptunk egy kis ízelítőt, ami nem volt túl barátságos. Árulók is lehetettek, és talán függetlenek, mint Wb .
 
saurs
Aokiji 11 éves volt, Akainu 17 éves volt és Kizaru pedig 20 éves volt. Nem azt mondom, hogy nem lehettek ott, de a tengerészetnél nem hiszem, hogy akkora rangjuk lehetett. Sengoku volt az egyik admirális akkor. Sőt Fujitora is egy évvel fiatalabb, mint Akainu. Esetleg Z, bár ő ugye non-canon. Vagy talán még Kong.
 
Severum
Veszítettek és ezen nem változtat semmi, Teach is "legyőzte" WB-t igaz előtte meg klopfoltatta a tengerészettel, de végül ő sütötte ki és fogyasztotta el, aztán át is vette a helyét.
Ha jól emlékszem Garp volt ott velük az biztos, valószínűleg ő kérte riválisa segítségét, vagy már csak azért is segített neki nehogy ott hagyja a fogát. Mint Luffy is pofátlanul megmentette Smokert 2x XD Nyilván lehettek ott akkori admirálisok de erről nincs igazi infónk.
Lehettek a tengerészet tagjai de valószínűleg messze voltak a jelenlegi rangjuktól és nem is biztos hogy meg voltak a gyümölcseik.
Na meg kalózok között nincsenek szabályok, mindegy hogyan nyersz ha nyertél.

De mondjuk ha valahogy Buggy eljutna Laugh Talera akkor elvileg ő lenne a kalózkirály? ami nem tartana sokáig. XD


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
AFR
Hiei

https://naruto-ku...ece/910/10
Itt hasonló a helyzet mint Peros esetében.
Sokkal nagyobb hullámok veszik őket körül.

Nem azt mondom hogy nem tud Ébredést használni hanem azt hogy nem használt itt.

Ellenben itt gyanús hogy azt használt.
https://naruto-ku...ece/885/12
https://naruto-ku...ece/885/13
Önmagától nagy távolságra a semmiből hozta létre.
 
czera
Felesleges bármire is várni a héten, mi, srácok? :(

Peros amúgy szerintem inkább 'felfedező' státuszú most, biztos vagyok benne, hogy nem egyedül megy majd a szigetre..
Ha lopakodsz akkor jobb egyedül, de szinte biztos vagyok benne, hogy ez a Kaido & BM szövetség nem fog sokáig tartani, hátbaszúrásnak kell lennie.. BM koporsóját már elő lehet készíteni, Kaido meg majd jó helyen lesz Impel Downban. :D
 
Severum
Hát nem is tudom, szerintem Kaidou előbb kerül koporsóba mint BM.
A hátba szúrás persze tök reális, de beletörne Mama hátába a kés. XD


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Bm plotamor királynője, akit nem fognak megölni , mert ő a főszereplők kutyája, és legfőkébb Zeus miatt nem fogja megöleti Oda .Ha nincs Zeus, nincs Nami poweup.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Brook ereje mennyire képes Bm képességét befolyásolni , hisz nem tudjuk, hogy Bm épp mennyi életévet biztosított Zeusnak, és nem tudjuk, hogy Brook ereje képes lenne Zeus életben tartani Bm nélkül.

Zeus nem a kaja miatt árulja el Bmt , hanem Brook művelt valamit vele.
 
Gather
Engem csak egy dolog érdekel. Ha most Brook ott lenne Chooperékel akkor vajon ugyan úgy kiállt volna ellene mint legutóbb?:hmm
 
Severum
BM tök aranyos, amikor eszik valami finomat, és éppen nem akar megölni valakit. :D
Amúgy szerinted melyik szereplőnek nincsen plotarmorja? mert mindenkinek van szerintem, attól hogy nem láttad mert mellék szereplők, még van nekik.
Én is Zeusz miatt gondolom hogy megmarad Mama de ezt már korábban is írtam.
De Zeusz a kaja miatt van Namival, Brook csak levágta de nem ölte meg így Nami ellopta simán. Ha akarta volna akkor simán meglóghatott volna, de hát mégis csak a saját lelkéből adott neki BM, és neki semmi sem fontosabb a kajánál.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
jasek89
Arra lennék kíváncsi, hogyha Mama meghalna, akkor meghalna vele Zeus is?
 
Severum
Szerintem igen, mert eddig is megszűnt mindenkinek a képessége attól ha kiütötték, bár mamát nem ütötte ki még senki. XD
Ha meghalna akkor meg pláne megszűnne létezni minden lelkecskéje.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Ha logikusan nézzem, akkor van rá esély, hogy Bm nélkül is tovább élhetne Zeus.
Tudjuk, hogy Brook képes lelkeket felszabaditani, és képes befolyásolni a lelkeket. Vicces, hogy majdnem elérjük 1000fejezett, de Brook képességéről alig tudunk valamit. Brook fizikailag nem olyan erős, mint a nem Yonko Bm, de a képességét képes megszívatni, ezt láthattuk az első összecsapásnál. Talán egy kis fegyverzet hakival elég is lenne .

Mivel Brook képes a lelkeket felszabaditani, ezért gondolom képes tárolni is .Szóval bármikor képes lenne Zeus lelkét életben tartani.
Ennek azonban van egy hátulütője! Mivel nem Bm lelkéből táplálják tovább Zeus, ezért fennáll a lehetőségnek annak, hogy gyengébb lesz. Kivéve, ha talál egy erős lelket .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.06.24. 17:49
 
Blade00
saurs írta:

Esetleg Z, bár ő ugye non-canon. Vagy talán még Kong.


Z Canon ahogy az egész film is az erről annak idején még volt is beszélve. Az egy másik dolog hogy nem emlegetik a mangában, de Z a canon része amennyire tudom.
 
Ugrás a fórumra: