Hozzászólások
One Piece manga
Rikiya
Igen, de tudtommal magát a szigetet nevezik Onigashimának, nem pedig a kastélyát. :ehh


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
dungeonlord
Maga a sziget(Onigashima ) Kaido kastélya :D .
 
Rikiya
Tényleg? Jó tisztában lenni vele.

https://naruto-ku...iece/978/6
Mert itt nekem egyértelműen úgy tűnik, hogy a kastélya csak egy része a szigetnek. Tudod a szigetre szokták építeni a kastélyt. Mint Big Mom-nál is, a Sütemény-sziget közepén található a palotája, körülötte pedig a városlakók élnek.

Ráadásul még linkelted is azt az oldalt, amiben Oden-től elhangzik: "Az üres szigeteden". Aztán Kaidou mondja is, hogy épp épül a kastélya. Ami azt jelenti, hogy előtte egy olyan sziget volt, amin nem igazán volt semmi különös.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
dungeonlord
Nem akartam Bm összehasonlítani, mert az egy sziget, és nagyobb , mint Kaidoé . Nem csak 1 kastélyból áll.
Az egész koponya maga a kastély, csak több részből áll. Amit feljebb linkeltél, az a kastély egyik része, ahol Kaido alszik.
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.06.13. 08:02
 
Rikiya
A szigete középtáján található a hatalmas koponya, amiket hegyek vesznek körül. Sanji-tól egyértelműen elhangzik, hogy Kaidou kastélya leghátul van, a koponyán belül. Ha az egész koponya egy hatalmas kastély lenne, akkor miért mondtak volna ilyet?

Kaidou ott alszik? Valóban? De hát akkor miért nem Kaidou hálószobájaként hivatkozták rá, és miért Kaidou kastélyaként? :lol

Queen is közvetlenül a kastélyában konferálta fel a Bestia kalózok osztagait? Mert nekem egyáltalán nem olyan helynek tűnt, mint ami egy kastély része volna.

Vagy ahol Kinemonék fogócskáznak a Mamával. Azok ott például bordélyházak, amiket víz vesz körül és a koponyán kívül található. Denjirou és Sasaki is látszólag a koponyán kívül találkoztak, egy épületnél.

De egyébként feleslegesen vitatkozunk, mert már maga a tény, hogy hegységek veszi körbe, bőven megcáfolja, amit állítasz. Valamint nem értelek, a linkelt oldalon is jól látszik, hogy a sziget közepén van a koponya, nem az egész egy koponya. Csak ellenkező esetben lenne igazad, akkor is csak ha az egész koponya egy kastély lenne. Nos, hogy az a koponya már ott állt-e, csak üresen, vagy azt is Kaidou építette már oda, nem tudom, mindenesetre felejtsd el a sziget = kastély ügyet.

A Mama kastélya is úgy kb. a Sütemény-sziget közepén áll és virul. Körülötte pedig egy egész város van kialakítva. Azok a torták, avagy sütik, nem tudom pontosan mik azok, meglátásom szerint tornyoknak minősülnek (bár jó eséllyel csak díszek, legalábbis a legtöbb), de hogy nem a palotája részei, annyi szent.

Hát azt így elég messzemenő megállapítani, hogy nagyobb-e a másik szigete. Kaidoué sem olyan kicsi, figyelembe véve, hogy mikor a szövetséges erők bevonultak a szigetre, hangyányi méretük volt az épületek, a koponya, meg úgy Isten igazából mindenhez képest.
Szerkesztette: Rikiya - 2020.06.13. 10:14


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
czera
A kastély = sziget akkor lehetne helytálló ha olyan lenne mint Thriller Bark.
Van hasonlóság?
Nincs! :D
Szerkesztette: czera - 2020.06.15. 11:18
 
dungeonlord
Talán az egyik hajó, másik pedig sziget? : .Nagyon nem mind1 :D .
Thriller Bark inkább Zouval hasonlítsd össze .
 
Szemi1992
Én nem akartam beleszólni de ez komoly egy óriás Elefántot egy úszó sziget-hez hasonlítani, és igen a Thriller Bark szigetként és hajóként is emlegetik.
https://onepiece....iller_Bark

Ilyen alapon Sanjuan Wolf is szigetnek hívhatnák:D
Szerkesztette: Szemi1992 - 2020.06.15. 16:56


Mi a kötelességed? A császár akaratának szolgálata.

Mi a császár akarata? Hogy harcoljunk és meghaljunk.

Mi a halál? Ez a mi kötelességünk.
 
dungeonlord
Special a mozgó épületre céloztam^^ .
Nem mind1, hogy egy mozgó épületről beszélünk, vagy egy sziget , ami egy helyben áll.
Na mind1, Kaido dolog hamarosan kiderül, mert épp az ő kastélyát mutatják be,amit hamarosan darabokra szednek xD.
 
nami94
Úgy tűnt Kaido nem volt épp boldog egy gyerek szétverése láttán, lehet a végén Ő is neki megy Orochinak? :D Nagyon imádnám, Black Maria vajon a párja lehet??
 
Csibe
Hiei írta:

A fejezet nem volt rossz. Kicsit sajnálom, hogy az ilyen átkötő részek jobbak, mint ami a hypeot kéne adja.


Ami a hypot adja az még el sem kezdődött, jelenleg még a fight előtti szerencsétlenkedés fázisában vagyunk, csak mivel több a karakter a szokásosnál, most hosszabbra nyúlik, mint máskor.

De tény, hogy belecsaphatna már Oda a lecsóba, mert Luffy-ék meg Kidd balfaszkodása az elmúlt két fejezetben az életről is lehozott kb...

Viszont Marco belépője király volt.
 
nami94
Jajj már ez a sok panaszkodás, hogy barmok a nagy ágyúk, ha normálisak lennének és azt csinálnák amit kell nem lenne olyan az OP ami különbözővé tenné a többi Shounentől. Legalább kaptunk egy komoly tagot aki kicsit feljebb viszi az értelmi színvonalat :D Bár jó lenne többet látni belőle. JAh és az eddigiek alapján szerintem most is egy vereség fog jönni Luffy kiütve a többiek tartják a frontot, talán teljes kudarc majd a visszatámadással lesz valami bónusz, a Luffy alatt szolgálók jöhetnének :D Bartolomeo feldobná a hangulatot.
 
Severum
Én is el tudom képzelni hogy menekülés lesz a vége a dolognak, és később lesznek legyőzve a császárok. Persze sokan nem értenek egyet, de csak mert vége lesz 5 éven belül... (remélem nem)
Nem örülnék ha hirtelen megerősödne Luffy és bezúzná Mamát és Kaidout a semmiből.
Igaz volt már pár csodás győzelme de azokban a csillagok együtt állása is segített, és közel se voltak olyan kilátástalanok mint a császárok egyenként, nem hogy együtt.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
czera
Jövő héten szünet..

Yamato!? Miért? Ezt nem értem... :D Valami turpisság van itt... Pedig kezdett érdekes lenni, de nyilván Luffy nem harcolhatja még ki magát mert majd Kaido ellen kell mutatnia valamit.. Csúfos lenne, hogy ha mire odaérne már ki lenne fáradva.
Kicsit olyan mint amikor Doffyért ment.
 
abel08
Yamatora én is kíváncsi leszek. Luffy az elején megint könnyelmű volt, viszont úgy tűnik Page One-t onehitelte, vagy legalábbis elég nagyot kapott. Onehit persze nem biztos, mert Sanji ellen is rohadt szívós volt, de azért elvárnám. :D
Megint rosszkor jön a szünet...
 
Ugrás a fórumra: