Hozzászólások
One Piece manga
Rikiya
De ezt maga Doffy cáfolja. Elvégre Joker a fedőneve. Emellett Kaidou egyik legfontosabb szövetségese.

Amúgy igen, kifejezetten rejtegeti őket Oda, esetleg Kaidou fajtársai? :hmm
A méretük, a szarvaik, illetve az, hogy mindegyiknél buzogány van, erre utalhat. Bár a buzogány önmagában nem jelent semmit, csak különös.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
benedekpepe
Rikiya írta:

De ezt maga Doffy cáfolja. Elvégre Joker a fedőneve. Emellett Kaidou egyik legfontosabb szövetségese.

Amúgy igen, kifejezetten rejtegeti őket Oda, esetleg Kaidou fajtársai? :hmm
A méretük, a szarvaik, illetve az, hogy mindegyiknél buzogány van, erre utalhat. Bár a buzogány önmagában nem jelent semmit, csak különös.


Ez igaz, viszont ha jól tudom a Joker nem minden kártyajátékban van jelen, viszont amelyikekben van, az egyik legfontosabb lap. (Bár lehet rosszul tudom) Ez magyarázhatná, hogy Doffy nem tartozott konkrétan Kaido csapatába, viszont az egyik legfontosabb láncszem volt.

Remélem azért a számok közül nem mindegyik egy nagy állat lesz. Én már az őket bemutató fejezetben is hozzájuk kapcsoltam Apoot (az elhangzott szöveg, és kontextus miatt egyértelműnek kéne lennie), viszont nagyon sok helyen azt látom, hogy Apoot teljesen külön veszik tőlük, amit nem igazán értek.

Ja és amúgy így Yamato megjelenésével valószínűleg tisztázódni fog az "ász" szerep is...Szerintem legalábbis. :D
 
Bromiosz
Szerintem az is elképzelhető, hogy az egyik sztárt majd akár Zoro fogja kihívni. Vicces lenne ha eltévedve megtalálná Yamatot akivel eljutva Kaiduhoz megkapná a jogot a kihívásra.
 
vegel2014
Én úgy gondolom, hogy Queent fogják kihívni, és legyőzni. Ő már 2* kikapott nagyon rövid idő alatt. Ennek kell, hogy legyen valami következménye. Neki már nincs tekintélye az olvasok szemében, és talán a Kaidou kalózok erősebb tagjai szemében se. Ezért gondolom, hogy Oda őt ugródeszkának fogja használni, hogy a hatost tüntethesse fel jobb színben.

Remélem Luffy nem fogja lebuktatni a csapatot. Most az egyszer mennyen minden a terv szerint. :)

Amúgy a fejezet nagyon tetszett. Ennek alapján Carot újra több ,,műsoridőt" kaphat.

Köszönöm a fordítást.
 
Szemi1992
Queen? nem inkább Jack
 
Severum
Az eddigiek alapján támadni fog Luffy, eddig is túl sokszor azért győztek a végén mert nem követte a tervet. De lehet simán leüti észrevétlenül és észre sem veszik, na meg ő mindig azt csinál amit akar és bármikor meggondolhatja magát, kivéve ha az elvei ellen van. :D

Ja, az King volt.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
vegel2014
Remélem ezúttal tudja magát türtőztetni Luffy. Kaidou nagyon elkente a száját, ezért gondoltam, hogy most másképp fog viselkedni, mint szokott. Remélhetőleg a vereség kicsit arra sarkalja, hogy használja a fejét. (De az hogy a tervet elvetve belerohant az ellenség csapatai közé nem ezt sugallja)

Igaz, hogy Jack is kétszer vallót kudarcot, de ebből ha jól emlékszem semelyiket se láttuk egy az egyben. (Zoura voltak visszaemlékezések ha jól tudom) Viszont Queent már láttuk harcolni. Valamint hazai területen történt a vereség, így sokkal közelibb lehet a társainak. (+fura lenne ha egy karaktert ennyiszer levernek egymás után)

Szerintem lassan le fog zárulni ez a felvonás. Remélem a két felvonás közt láthatunk majd egy kicsit a külvilágból. Pl Sabo, Marco és a Shichibukai ügyekre vagyok kíváncsi.
 
Hiei
Lucci is elkente a száját Bluenoval. Az se hatotta meg ez se fogja.
Queen-t egyszer láttuk harcolni és Big Mom ellen. Semmi meglepő nincs abban, hogy kikapott tőle. Ezt nem is kérhetik tőle számon. Nincs mit lenézni az eseten egy Yonkou kente el a száját. Aki ezen nevet azt kb Queen verné el úgy, mint ahogy őt Mama.
 
Ban
Sasakinak és Who's Who-nak is csak a pofája nagy. Akik parancsnoki szinten vannak (vagyis le tudnak győzni egy Yonkou parancsnokot), azok alapból nem hódolnak be Kaidónak. Lásd Luffy, Kid, sőt még X Drake-et is ide sorolnám, mert a tengerészetnek dolgozik. Bege sem ilyedt meg egy pillanatra sem Mamától. Sőt én még Hawkinstől is várok egy visszatérést, hogy Kaidóék ellen fog harcolni. Akkor Sasakiék mit akarnak? Volt kapitányok, de nagy dolog. Luffy és Kid szintjének a közelébe se érnek. Remélem Queen vagy Jack jól elkeni a szájukat. Bár ha az az árnyék valóban Kaido fia, akkor esélyes, hogy hamarabb fog a repülő hatos a szalmakalaposokba botlani, minthogy kihívják a sztárokat.
 
saurs
Nem láttunk belőlük semmit se, így nem tudhatod, hogy megütik-e a szintet vagy sem.
Luffytól, aki majdnem 1000 fejezeten keresztül nem mutatott racionalitást most se fog! :D
 
dungeonlord
https://www.manga...iece-980-0
 
czera
Apoo így megszivatta őket? Nemár... Ráadásul Zoro kapott egy vágást.. -.-'
Jól kezdődik, ha már most le vannak sérülve..

Segebbéggel pedig Apoot simán ki lehet csinálni, távolsági harcosnak tűnik..


Ja és ami még extra:
JÖVŐ HÉTEN NINCS FEJEZET
(Szinte hallom blackbeard gúnyos nevetését....)
 
felixgotrek
Egyre nehezebben viselem ezt a fejezet-szünet-fejezet-szünet felállást :nee


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
czera
Tekintsd úgy, hogy ez is egy havonta megjelenő manga. Néha 17 oldal jön egy hónapban, néha 17*3. Változó. :D

Sajnos a vírus odavágott a mesternek , de ez egy jó alkalom lehetne meglógni az anime elől.
 
abel08
Kicsit kiábrándító, hogy Luffyt meg Zorot így mégsebezte Apoo. Nemár, b@szki, Luffy látja a jövőt, ha Kaido ellen akar menni, ilyen kaliberű emberek ne sebbezzék már meg ilyen látványosan. Értem én, hogy idegesen nem lehet aktiválni a megfigyelés színét, de akkor is. Ilyeneket azért nem kéne megenni, ráadásul mindkettejüknek.
 
Ugrás a fórumra: