Hozzászólások
One Piece manga
Titok
Abban tud valaki segiteni hogy altalában mikor szokott megjelenni az új fejezet, hol tudok utána keresni?
 
dungeonlord
hétfő-csüt között spoiler, péntek fejezett, néha átcsúszik szombaton.
 
Titok
Értem, köszönöm. Akkor még pár napot várni kell a héten. :D
 
Rikiya
Mostanában Vasárnap van kint a hivatalos angol fordítás. Ha korábban kint vannak a spoilerek, mint csütörtök, akkor péntekre szokott átcsúszni. Persze már előtte is kiszivárogtatnak egyes angol fordításokat, de én a mangaplusos verziót javasolnám olvasni.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
M1sHo
Sziasztok!
Itt az új fejezet!
https://www.manga...-piece-973
 
AFR
Sok minden meg lett magyarázva.
Inu és Neko azért vesztek össze egy ilyen helyzetben mert Inu Neko-t hibáztatja Oden haláláért. Illetve nem akárkik hanem a Numbers kapta el őket és a Numbers miatt maradt hátra Ashura és Denjiro.

Egyértelműen kiderült hogy nem senkik voltak az Oden kastálynál hanem legalább King ott volt de lehet a többiek is mint ahogy azt régen láttuk (ennyit az anime-ről)

Ha jól értelmeztem Toki se halt meg a kastály tüzében igaz?

Ami nem derült ki:
1. Kin-ék hogy jutottak át King-éken.
2. Inu és Neko hogy lépett meg a Numbers-től és Wano-ról.

És a lényeg.
Kiderült Denjiro maga Kyoushiro.
Az ellenséges oldalon levő egyetlen említésre méltó szamuráj a jó oldalon áll. (Mondjuk nem értem miért mentette meg Zoro-tól Orochi-t)
Az átalakulását nem igen értettem sajnos.
Illetve sajnálom hogy Oda így döntött.
Annyira jó lett volna egy Zoro vs szamuráj harc.

Mindenesetre remélem hogy ezzel vagy legkésőbb a kövi fejezet vége felé véget ér ez a visszaemlékezés.
 
kristofkristof
Mint ahogy a spoiler topicban írtam nem ért hideg zuhanyként ez a magyarázat. A visszaelmékezés során miután megismertük Denjirot, abban biztos voltam, hogyha még nem is Kyoshiro, de a boszorkányórák fiúja biztos ő lesz. Erre mind a kettő. Bár azt be kell valljam, azért néha kicsit meginogtam, hogy mégsem Denjiro lesz Kyoshiro. Pont ez a szép a One Pieceben, hogy még ha egyáltalán nem szerettem volna, hogy Denjirou Zoro mestere lenne, azért arra is meg lett volna az esély, szóval úgymond van miért izgulni. Bár azért azt is megemlíteném, hogy az is nagyon bejött volna, ha Kyoushiro Kin'emon fia lett volna. A fejformája eléggé hasonlít Tsuruéra. A negatívum, ahogy előttem is leírták, hogy így nem maradt érdemleges szamuráj Orochi oldalán. Viszont azt azért ismerjük be, hogy arra volt a legkevesebb esély, hogy Kyoshiro kitart Orochi mellett. :D Elég sokat sunyiskodott és kavarta a szart ahhoz, hogy ezt elhiggyük. Btw a Zoro vs szamuráj harcról én már akkor lemondtam, amikor kiderült, hogy a Shogun egy rakás szerencsétlenség.

Azt én nem értem, hogy torzította el magát ennyire Denjiro, hisz neki inkább gülü szemei vannak, mintsem vágott. De minden elismerésem, nagyon tetszett ez a szál. Szerintem még indulás előtt ő ismerteti Kaidou legénységét. Alig várom, hogy találkozzon a többiekkel. Lehet a lakosok őt viszik a Virágfővárosból? :hmm

A fejezet alapján a Numbers biztos nem olyan idióták lesznek, mint a headlinerek. Inu és Neko is elég retardáltak, meg is érdemelték, de valóban jó lett volna megtudni, hogy úszták meg.

A fejezet végén elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, amikor Hiyori már felnőtt. Magyarán ezzel már átugrottunk mindenen, ergo a következő fejezet folyamán már vissza kell térnünk a jelenbe. Ennyire nem vártam még az új fejezetet és remélhetőleg most nem lesz szünet.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Ban
Na most megint ott tartunk, hogy Toki is elmenekült a kastélyból, a végén meg már csak annyit láttunk, hogy rálőttek. Na most miért lenne öngyilkos, ha megvan rá a képessége, hogy a jövőbe meneküljön? És megint volt rá utalás, miért pont a 20 évvel későbbi időbe küldték őket. Oden mondta Tokinak, hogy te is arra a napra vársz, azért utaztál 800 évet a jövőbe? Akkor csak előre kell menned még 20 évet és akkor fog a világ teljesen megváltozni...
Toki ismerte JoyBoyt? Lehet olyan volt Tokinak JoyBoy, mint most Tamának Luffy. Ezért kereste őt 800 évet utazva az időben. Ez érdekes.
 
Germa66
Szerintem Denjiro meg Ashura kimentette a minkek seggét a Numbers-től aztán folyt köv. Nem hiszem hogy jobban részletezve lesz.

Illetve szerintem sehogy nem jutottak át rajtuk, mert le se szarták őket. Ahogy Kaido Momot. Szerintem Kaido intett hogy menjenek, aztán leprüszkölte a kastélyt.

Tokit vélhetőleg lelőtték a jóslata után.
 
bakod
ez egy elég infó dús fejezet volt.

Meglepetésemre Toki mégsem halt meg. nyilván azt tudtuk eddig is, hogy Kawamatsu menti meg Hiyorit, de Toki sem maradt ott, miután a jövőbe küldte Kinemonékat.
majd ugye lelövik, tehát ő már nincs életben, ezt azért biztosra vehetjük.

Ban írta:
Na most megint ott tartunk, hogy Toki is elmenekült a kastélyból, a végén meg már csak annyit láttunk, hogy rálőttek. Na most miért lenne öngyilkos, ha megvan rá a képessége, hogy a jövőbe meneküljön? És megint volt rá utalás, miért pont a 20 évvel későbbi időbe küldték őket. Oden mondta Tokinak, hogy te is arra a napra vársz, azért utaztál 800 évet a jövőbe? Akkor csak előre kell menned még 20 évet és akkor fog a világ teljesen megváltozni...
Toki ismerte JoyBoyt? Lehet olyan volt Tokinak JoyBoy, mint most Tamának Luffy. Ezért kereste őt 800 évet utazva az időben. Ez érdekes.


nop ő is ott volt a Gyojinok szigetén, mikor a kis jósnő megjósolja, hogy bizony lesznek itt meglepetések. olvasták a Poneglypheket... bár persze mindig ott van a lehetőség, hogy 800 évvel ezelőttről jön, de azt nem hinném.

Az hogy Denjiro=Kyoushiro, benne volt a pakliban, bár én azért reménykedtem hogy azért mégis csak Zoro mestere lesz ő. így tényleg az összes (9) legerősebb szamuráj Luffyék oldalán van. mondjuk Orochit még lenyomhatja Zoro egy szempillantás alatt amolyan moralizálásképp a többi gyengusnak hogy fellázadjanak.
Az hogy a boszorkányórák fiúja is ő.. nos annak fényében, hogy ő Denjiro már nem nagy meglepetés. de az az "álca" :D
És így Hiyorira is tudott vigyázni, ami már Hiyori "kivégzésénél" látszott hogy valami készülődik már.
 
dungeonlord
Nem szeretnék sokat írni, de Toki badass halálát tönkre tették ezzel a fejezettel .
Sokkal badassabb halála volt ,amikor hasonlóan halt meg , mint a férje . Tökéletes szamuráj halál lehetett volna.
Elfogadom Toki döntését, aki férje nélkül nem akart tovább élni , ráadásul a gyerekeit is megmentette.
Erre kifut lovon, és lelövik áááá, nem már Oda, ezt most minek kelet?
Teljesen logikátlan, és szép badass pillanatot tett tönkre Oda....
 
AFR
kristofkristof

Nem kellett volna Orochi oldalán állnia.
Pályázhatott volna a helyére is.
De hát ez lett ez van.

Én se értem az alakváltását. Lehet gyümije van?
Bár akkor nem a szupertitkos kendőt a fejre Wano-i nemzeti álcázási technikát használna éjjelente :D

Germa66

Az még oké de a szigetet hogy tudták elhagyni?
 
Germa66
Ashura embereinek voltak hajóik nem? Azon mentek megöngyilkolni magukat Onigashimára. (snatch)

Talán egyet előtte lepasszoltak Inuéknak.
 
AFR
Lehet de az az esemény 10 év múlva lesz.
Ráadásul Wano partjait folyamatosan figyelik tehát fura hogy senki se üldözte őket mint Kin-éket.
 
nami94
Nem értem mi nem tiszta Tokiban, nem azért ment ki hogy tovább éljen a férje nélkül, elfogadta a halálát, csak a népnek kellett elmondania hogy a hüvelyek visszajönnek 20 év múlva! Az egész arra volt jó, hogy felkészítse a lakosságot, hogy ez még nincs lejátszva.

Egyesítve 2020.03.10 19:27:52:
Én nagyon örülök Denjironak, aggasztott, hogy Oden lánya egy gesa lett, de így biztos, hogy nem vehette senki szolgálatba :D gondolom azért nem hagyta Zoronak, hogy megölje mert a hüvelyeknek kell, a nagy csata után kivégeznie, ahogyan az Wanohoz illik. Úgy várom már a kövi részt. Minden pénteken mint egy kisgyerek szaladok a géphez van e One Piece :D
Szerkesztette: nami94 - 2020.03.10. 19:27
 
Ugrás a fórumra: