Hozzászólások
One Piece manga
Paidion
A talajt nyilván irányítani is tudni fogja ekkor, például maga elé húzva egy óriási gumipajzsot, ami megvédheti az olyan állatok támadásaitól, mint Kaido. De erről a gumipajzsról adott esetben az ütések is visszapattanhatnak, vagy legalábbis talán az egyensúlyát kicsit megbonthatja annak, aki beleüt. Szóval védekezésre szerintem mindenképp ideális lesz. Őszintén szólva nem is tudok nagyon mást elképzelni, amivel Luffy kivédheti az olyan támadásokat, amihez tanknak kell lenni. Ott van persze a Ryou, de kétlem, hogy az elég lenne.
 
Ban
Hát persze, gumipajzs... Big Mom úgy ment át az acélkapukon, mint ha ott se lettek volna, de nyilván egy gumipajzs majd megállít egy yonkout. Talán ha gumicukor pajzsot használna Mama ellen, azt talán leállna berágni. XD Bocs, én tényleg nem tudom elképzelni mire lenne jó egy gumivá változtatott környezet...
 
Paidion
Nézd, a gumipajzs védekezőképessége nyilván attól függ, hogy mekkora területű rész van átalakítva és utána felhasználva, arról nem is szólva, hogy elvileg hakival is bevonható anyagról beszélünk. Egyébként épp a gumi a lényeg, tehát felesleges acélkapura hivatkozni, teljesen más természetű a kettő.

Amúgy egy szóval se mondtam, hogy ez megállítana egy Yonkot. Viszont azt nagyon is el tudom képzelni, hogy taktikázva és más megoldásokkal kombinálva ez lehet egy működő lehetőség arra, hogy Luffy kitérjen néhány végzetes támadás elől. A gyorsaság se minden, főleg Kaido sebességét látva.

"Tényleg nem tudom elképzelni, mire lenne jó egy gumivá változtatott környezet." Nem feltétlenül kell Mingóból és Katakuriból kiindulni. Egyrészt lehet, hogy nem teljesen használták ki az ébredés lehetőségeit, másrészt minden anyagnak más a természete, Luffyn fog múlni, hogy mit hoz ki belőle.

Eleve nem is tudjuk, hogy Katakuri néhány technikája az ébredésnek köszönhető-e, vagy másnak. Elvileg speciális paramecia, ennek ellenére nem teljesen biztos, hogy az ébredést nem használta-e a talaj átalakításán kívül is. Persze lehet tévedek és csak erre használta, ettől függetlenül önmagában ebben is hatalmas potenciál lehet. Nyilván nem hozta volna be Oda, ha semmi haszna nem lenne.
 
zackary
Ha Kaido ellen nem is, BB rengés gyümije ellen mindenképp ;)


------------------------------------------------------
Ne tartsd fontosnak hogy fontosnak tartsanak. Csak szeress, és fontos leszel.
 
https://www.facebook.com/coolgearsteampunk/
Hiei
Nem mellesleg, ha mindent gumivá változtat az lehet olyan, mint egy trambulin alapból az ellenfélnek nehéz rajta még járni is. Luffy pedig simán betudja magát gyorsítani, mint Bellamy. Viszont két 8 tonnás állatnak, mint Mama és Kaido ez elég kellemetlen felület lenne.
Számtalan előnye lehet a guminak.
Az pedig, hogy Shank miért mondta előtte pár hszel lett leírva talán figyelmesen kéne olvasni.
 
M1sHo
Sziasztok!

Olvasgatom folyamatosan a beszélgetéseiteket (már tag voltam egyszer, de banolt Hiei pár éve ... ,de biztos megérdemeltem.. :P mind1 is, nem ezért regisztráltam most újra! )
Szóval, olvasom a tippjeiteket.. és az ötlőt fel bennem, hogy vajon VÉLETLEN lehetett, hogy Shanks pont ezt a D.gyümölcsöt szerezte meg?
Lehetőségek >>
- ...vagy pénzt akart csinálni belőle (bár amennyire megismertük a karakterét, ez nem illene hozzá)
- ...esetleg megakarta enni.. bár nem tudom, hogy egy kiváló kardforgató ezt meglépné e.. DE 1 BIZTOS!! Valamit tenni akart vele!

" Viszont, ha ő úgy döntött, hogy kell neki egy gyümi erő... anak ellenére, hogy kiváló harcos, úszó és Hakikat is tökéletesen használja(mindegyik falytát) .. Ezeket felsorolva nem is érteném miért akart volna egy gyümi erőt..., ha csak nem azért, mert rájött volna arra, hogy pont ez az A(!!) gyümölcs.. amelyik tökéletesen passzol az ő képességeihez és amelyikkel legtöbbre tudja Ő vinni.. esetenként a legjobbak között van !! "

- ..és akkor, ha tudta melyik is az a Gyümi, amelyik nála van.. (ahogy Teach is kinyomozta) Akor a fentieket figyelembe véve, nem véletlen és eléggé jelentős, hogy PONT a Gumi gyümölcs volt nála! Mert hát, okosan átgondolva... akár előre kigondolt elképzelései is lehettek volna a használatára.
Mind Támadó... Mind Védekező téren.. az ébredésről nem is beszélve!
Ha így nézzük (már pedig Shanks elégé inteligens és ravasz karakter az OP. Világában), akor bízony az megint egy olyan tény, ami elégé össze kuszálhat pár dolgot most és a jövőben!

Ügye a gyümikről nem sokat tudunk.., de mivan ha Luffy gyümölcse pont az a fajta amelyik az ébredésben teljesedik ki...Mivan ha az ővé az a gyümőlcs amelyik a legerősebb tud lenni ébredéskor?!? Ügye ennek a gyümölcsnek eléggé, (révén, hogy Gumi) hasznosak a tulajdonságai .. Példa rá Ennel elleni küzdelem!! Ahol is a világ legerősebb gyümölcsét.... a Yami Yami no Mi-t (ha így írják) győzte le...

1 lehetőség az ébredésre : sok teória közül, nekem tetszik a majom királyos...
Mivan, ha az állatok utánzása alapján történő átalakítást ötvözi az ébredéssel?!?!
- akkor egy olyan brutális gumi védelmet tudna magára felvenni, ami nem csak, hogy elnyelné a rá irányuló sebzést, de a támadás ereje vissza is csapódna az elenfélre..
Kb. úgy ahogy anno a patogos ember formában Dolfi ütései is (hatástalanok voltak és még a Hakival bevont keze is érezte a saját ütésének a visszahatását), úgy itt is ez lenne csak brutálisabb formában!!
- ..és ahogy a Majomkirályhoz illik.. Fegyverként pedig lenne Luffynak egy gumibotja, amit kb. Akkor és Onnan húz elő amikor és ahonnan csak akar.. (gumi révén eléggé durva rezgésű ütést lehetne vele leadni...)


Stb stb.. fantázia gyár beindult :) Viszont szerintem az ilyesfajta ébredés inkább Luffys.. Szerintem a talaj átváltoztatós felhasználás nem illene hozzá.. se a pajzsos megoldás... ,bár ha a talaj trambulin lessz.. közbe a semmiből gumi pajzsokat varázsol elő, miközben Majomkirályként bottal hadakozik.. hmm.. az úgy eléggé epic forgatókönyv lenne.. :)

Aztán hogy milessz, majd meglátjuk:)


Üdv nektek!
 
king1987
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: https://www.anime...5vXq3Nrwsc)
 
Severum
zackary írta:

Ha Kaido ellen nem is, BB rengés gyümije ellen mindenképp ;)


Az nem olyan biztos, mert a sötétség gyümölccsel ki tudja iktatni Luffy gumi gyümölcsét. Oda inkább valami power haki fog kelleni szerintem.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Hiei
king1987 írta:

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: https://www.anime...5vXq3Nrwsc)


Akkor itt két Yonkou hasal Kurohige legyújtja Shanks-t és még így is elképzelhetetlennek tartom, hogy ez öt évbe beleférjen ráadásul az egész sztori jó eséllyel átmegy kiszámíthatóba.
Én megmondom őszintén elképzelhetetlennek tartom, hogy a One Piece értelmes kereteken belül befejeződjön 5 éven belül. Főleg hogy sok a szünet. Persze ettől még mondhatja ezt, de én szerintem ő is tudja, hogy ez kb lehetetlen. Ha nem akarja tönkre tenni, amit eddig épített.
 
AFR
Azt mondja hogy akarja.
Ennek lehet az az oka mert úgy gondolja tovább már nem bírja sokkal így inkább összecsapja :/
 
vegel2014
Szerintem nem fogja ősszecsapni. Kőzel 25 éve fogja akkor már csinálni a mangát és nem hinném hogy ugy fogja az egészet befejezni amire nem büszke. Oda ahoz tulságosan is szereti ezt még akkor is ha az egézsége látja ennek a kárát.
 
Jaeger
Javítsatok ki, ha tévedek, de ahhoz, hogy a Wano problémák megoldodjanak Lufféknak le kell nyomniuk Kaidot.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Tapion-sama
Miért beszéltek úgy Odáról, mintha legalábbis haldokolna szerencsétlen?
Volt egy betegsége, amiből kikezelték. 44 éves. Pont.

Miért temetitek?


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
AFR
Nem temetem de én úgy tudtam hogy még mindig nem 100%-os és ezért is rendeli el neki a kiadó azokat a bizonyos kényszer szüneteket.

De lehet rosszul informált vagyok azt aláírom.

Mondjuk Oda-ból azt is kinézem hogy önszorgalmúlag annyira előrehaldt már hogy 5 év múlva kész és a végét ilyen 5 fejezetesével fogjuk megkapni.
De sejtem ez csak vágyálom :ehh
 
czera
Ha már nincs baja akkor miért van "Oda break"? Vehetne fel pár tehetséges rajzolót akik segítik a munkáját, sztem megoldható lenne.

Amúgy meg 5 év szerintem is kevés, ha évi 40 rész van akkor ez kb 200 rész. Csak a Dressrosa arc volt 102 rész. Már akkor is éreztem, hogy 50 rész bőőőven elég lett volna Dressrosara, de most ez felértékelődött bennem. Túl volt az nyújtva. Főleg így, hogy 5 évet mond és vége... Még a mostani történetívhez is kell szerintem minimum 50 rész.
Évi 100 rész kellene ahhoz, hogy 5 év alatt befejezhető legyen.
 
Ugrás a fórumra: